Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחמם המנוע בגלל שלושה בוכנות לא עבדו הבעיה הזאת נפטרה אבל היא גרמה לחימום יתר של תיבת ההילוכים ממש בתא נוסעים הרגשתי חום אימים שנוגעים בגיר אוטומט לאחר חצי שעה נסיעה הרגשתי שהוזזת הילוכים ניהית קשה מאוד נגשתי לחלקי חילוף במקרא היה שם מכונאי מוסמך ואמר לי שכנראה מרוב החום שהיה בתא מנוע יש צינור מוביל מפלסטיק של כבל הילוכים שהוא נמס ומפריע לתזוזה חלקה של כבל הילוכים ויש להחליפו או לבדוק מצבו.

כרגע האוטו נוסע רגיל אין בעיה במהלך נסיעה הילוכים (גיר אוטומט)פועלים תקין בלי רעשים אבל הבעיה היחידה שקשה מאוד להעביר הילוכים ולכן עדיף מהר להחליף כבל לפני שיגרם נזק אחר מדובר בקאיה מנטור שנת 2000.

כמה אמור לעלות תיקון כזה האם יש פה מישהו במחיר הוגן לעשות תעבודה אם לא היכן מומלץ במרכז ?

0548066162 אבי

×
×
  • תוכן חדש...