Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה אין ויכוח בכלל:lol:

מה ההסתברות להיתקל בה שוב מחר? לא יודע. אבל ננסה בכל הדרכים המקובלות 8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

בוא ניתן לך רעיון קצת משעשע.

שנדלקתי על איזה בחורה לא ידעתי איך להתחיל איתה, אז אחרי שביררתי את השם שלה וכמה פרטים עליה, ניגשתי אליה והשיחה היתה ככה.

אני: "היי, השם שלך זה פלונית אלונית"

היא: "כן"

אני: "את לא זוכרתא ותי למדתי איתך באותה כיתה בבית ספר "שקר כלשהו" אבל עזבתי אחרי כמה ימים".

אני: "זה אני איציק תנסי להזכר"

היא: "האאא כנון עכשיו אני נזכרת"

אפילו אם היא לא יודעת בכלל מי אתה, אבל אנשים כדי שלא ייראו שהם שוכחים, אז הם יעשו כאילו הם זוכרים אותך למרות שהם בכלל לא מכירים אותה.

וככה יצא לי איתה קשר, איך זה נגמר...כבר משהו אחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה"שיטה" היא פשוטה מאוד...

תיראה אותה שוב, או לצורך העניין כל בחורה/בחור אחר, לך לכיוון שלה, תעבור אותה, וכשכבר עברת אותה טיפה תעצור ותסובב את הראש ותתעכב שתי שניות על התג שלה. תקפיד ללכת לאט כל הזמן שאתה מתקדם, ודאג ששפת הגוף שלך תקרין "אני רק עובר כאן".

אחרי שהיא תיראה שאתה מתמקד על התג שלה היא תהיה במצב שונה טיפה, כי בדרך כלל גברים שניגשים לבחורות מתמקדים - במקרה הטוב בפנים שלה, במקרה הרע - בציצים שלה. ויותר חשוב, הם באים אליה עם כל הגוף, מצב שיוצר אוטומטית רתיעה.

חכה 2-3 שניות ופתח בשיחה מפגרת כגון: "את משרתת ב####? לא?"

היא: "כן, למה"...

תפנה את המבט שלך קדימה לאיזה 2-3 שניות כאילו אתה מחכה לתחנה שלך ותפנה את המבט שלך חזרה אליה בצורה איטית ותגיד משהו כמו: "פעם נורא רציתי לשרת שם, אבל זה עבר לי...." ותוסיף חיוך קטן וממזרי...

מכאן סביר להניח שתתפתח שיחה נחמדה, שמור על מצב רוח מבודח ותחשוב שאתה מתלוצץ עם חבר שלא ראית מאז הטירונות...

תקפיד כל שני משפטים לבדוק אם אתה צריך לרדת. זה ישרת שתי מטרות, האחת היא יודעת שאתה צריך ללכת, ואם השיחה תהיה נחמדה לה היא תירצה להמשיך אותה. השניה היא ליצור אווירה לא מחייבת (ומבודחת, אבל לא להיות ליצן הכיתה!). שוב, "אני כאן, אבל עוד שניה אני הולך"... לשני הצדדים אין מה להפסיד. שיחה נחמדה ומיקרית. נשים מוקירות דברים כאילו.

יש מצב שאתה תתקדם טיפה והיא תעקוב אחריך. אם זה קורה, פנה אליה בחיוך ותגיד לה: "תשמעי, יכול להיות שהבסיס שלך השתפר מאז שאני שמעתי/ראיתי אותו (או שקר כל-שהוא אחר). את יודעת מה? קחי את הטל' שלי, ותזמיני אותי לעשות סיבוב שם, מי יודע, אולי אני אשנה את דעתי עליו... ;)"

נסה. אם לא יצליח לך, תמיד יש בחורות אחרות ;)

*עריכה: אם היא פולטת משהו בסיגנון של "יש לי חבר, אל תרתע. תעיף מבט על התחנה שאתה אמור לרדת בה ותפטיר לעברה: "אנחנו מכירים כמה? שתי דקות? וכבר את מנסה לסדר לי את חבר שלך? לא יפה, אני אספר לו את זה......"

בהצלחה! ושתתן בראש - ולא בזנב!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ברון עם כמה שזה משעשע זה נכון מה שכתבת... =)

ניישם בשטח

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חבר טוב ראה באוטובוס חיילת ונדלק ( זה היה לפני אי אילו שנים הוא כבר נשוי מעל שנה למישהי אחרת ) כמובן הוא התבייש , וכשהגיע לבסיס לא הפסיק לדבר עליה .

הוחלט לעשות מעשה , הוא הלך לשליש , שעזר לו להבין מאיזה בסיס היא ( זה היה די פשוט ) התקשר לשליש שם, בדק אם יש משהי שעונה על התיאור שגרה במקום שהיא עלתה לאוטובוס .

כל מה שהוא היה צריך שזה שם , ומשם הוא כבר מצא את הטלפון בקלות .

הבעיה היא שכשאתה מתקשר ומספר דבר כזה היא ישר נבהלת , זה מאוד מלחיץ .

לכן בהתחלה חשוב להגיד קיבלתי את הטלפון שלך , ואם זה יסתדר אני גם אספר לך מאיפה , רק מהסקרנות לגלות מאיפה יש לך את המספר היא כבר תזרום בשיחה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...