Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

היום בדרכי לעבודה באוטובוסים (אחלה תקופה) ראיתי מישהי שמאוד מצאה חן בעיניי. מכירים את זה שפתאום מרגישים דברים טובים בבטן ? בכל אופן, בכלל שדיי התביישתי לא ניגשתי אליה אבל מאוד הייתי רוצה שזה יקרה.. חתיכת באסה! ראיתי על את תג היחידה שלה, מין מגן דוד אדום ובפנים כנף כחולה. מישהו יכול להעיר בנושא? אני מאוד אשמח לראות אותה שוב:oops:..

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מסכנצ'יק.

נו, מישהו יודע מה זה תג יחידה עם מגן דוד אדום ובפנים כנף כחולה ?!

שמישהו יעזור לו !!!

מחמם את הלב:-P.

פורסם

בעקרון לא סביר שתמצא אותה אבל ניסים קורים בכל יום.

אבל היתי מליץ לך לעשות מנהג כל פעם שאתה רואה בחורה

יפה תגיד לה "הי" זה ישיג 2 דברים:

1.תתרגל לגשת לבחורות שאתה רוצה לדבר איתן

2.יכול היות שאם יש כימיה ממש טובה בינכם תתפתח שיחה ותכירו.

3. קח בחשבון שבחורה יפה די רגילה שמתחילים איתה גברים

ולכן יכול להיות שהיא לא תייחס גם זה בסדר וזה קשור לזה

שאם היא תיתן תשומת לב לכל גבר שמדבר איתה לא ישאר לה

זמן לאכול ולישון.

4. יש היום מספיק תוכניות שמלמדות איך לגשת לכל בחורה שאתה רוצה

ולפתח איתה שיחה מעניינת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני יכול להגיד לך שזה עניין של תרגול, ואל תחשוב שיש איזו שורת קסם שאם תגיד אותה כל בחורה תיפול לרגליך.

בכל מקרה,

אם תרצה עזרה בנושא, אתה מוזמן לפנות בפרטי.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

פעם הבאה שאתה מבקר בארץ, דאג לשכור אוטו יצוגי ע"ח החברה שלך ולהחנות אותו מול הכניסה (למפעל, למסעדה, לבית... לא משנה). צא מהרכב כשאתה מדבר בטלפון באנגלית שוטפת ומביט באופן מרוכז מאד בשעון (יעני "מתי יש לי זמן לפגישה הזאת"), ולבסוף נתק והיישר מבט לפנים. אני מבטיח לך שתהיינה לפחות 2-3 בחורות שוות שכבר יחכו לך שם, ובמצב כזה כבר לא תהיה בעיה ליזום שיחה.

מדהים כמה רחוק פוזה יכולה להביא אותך בישראל. :rolleyes:

פורסם

חברים תודה על העידוד. אני בדרך כלל לא ספונטאני ולכן קשה לי סתם ליזום שיחה עם מישהי שאני לא מכיר, אלא כן זה הדדי..

derish: עצה מעולה וכך הייתי פועל אם הייתי עדיין עובד חו"ל אשר מבקר בארצו הקטנה:wink:.

אני עכשיו עובד בארץ.

סנדק הכבישים: תודה לך מצאתי את התג.

מקווה להיתקל בה מחר באותו מסלול ובאותה שעה :inlove:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

המדים היו ירוקים. האומנם היא בולטת עד כדיי כך ביחידה מן השאר?:lol:

Night Driver כתב:

פורסם

דוד אתה יודע מה עוד עלה לי לראש עכשיו , אם זה ילך ויזרום הלאה, אל תשכח להראות לה את השרשור הזה :-):lol:

• תוכן חדש...