Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפס כשהוא גונב בעבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי תפס השבוע ע"י מצלמת אבטחה עובד שגנב בעסק שלו כסף מהקופה .

העובד הודה בגניבה לאחר שראה את ההוכחות.

העובד עבד אצלו מעל 4 שנים וחבר שלי חושד שבמשך כל התקופה הוא גנב אותו אך יש לו ראיות רק של חודש אחד בלבד.

העובד כאמור הודה בגניבות אך בסכום כולל נמוך משמעותית ממה שחבר שלי חושד שהוא גנב.

כמו כן הוא ויתר על הפיצויים שלו והא מוכן לשלם סכום מסויים בכדי לסיים את הפרשה.

חבר שלי חושב שהסכום לא גבוהה מספיק ביחס לחשדות שלו .

כמובן כל השיחות בינהם תועדו .

האם אפשרי לתבוע את אותו עובד/גנב בסכום שחבר שלי משאר שהוא גנב? או עדיף להסתפק בזה שהוא ויתר על הפיצויים שלו וגם הוא מוכן לפצות את חבר שלי בסכום מסויים, קטן משמעותית מהחשדות לכאורה אך עדיין סכום מכובד.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

לא יודע מה עדיף לו, אבל הוא לא יכול לתבוע על סמך השערות.

בלי הוכחות שהעובד גנב לאורך כל התקופה שעבד אצלו אי אפשר לעשות כלום.

פורסם

ככה תפסנו את הקופאית בעסק שהיה למשפחה שלי גונבת סיגריות וכסף מהקופה. איימנו שניתקשר למישטרה עם ההוכחות אבל בסוף סגרנו איתה ללא התערבות משטרתית על פיצויי של 12000שח(עבדה אצלנו 4 שנים)

תנסה לאיים עליו שתעשה לו בעיות מבחינה משטרתית ואם הוא ילך לעבוד במקום אחר שתזהיר אותם מראש שהבחור הוא גנב

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אם הוא יוותר על הפיצויים שלו - הוא יוכל לתבוע אותם בהמשך.

הכי טוב זה להסביר לעובד שהחבר עומד לפנות למשטרה עם הראיות האלה, ולאחר שיורשע לתבוע אותו על הסכום. הבעיה היא שהוא יכול לתבוע על הסכום שיש לגביו הוכחות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הוא לא יוכל לתבוע את הפיצויים אם הכל מתועד.

לתבוע כסף מעל מה שיש לך הוכחות אתה לא יכול אבל שיקח בחשבון שגניבה ממעביד היא עבירה יותר חמורה מסתם גניבה ויש בצידה עונש כבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם חישובים של רואה חשבון בנוגע להפסדים של העסק נחשבים בתור הוכחה או רק צילום "תאכלס" של אותו עובד בשעת מעשה נחשבים הוכחה?

בכלל , מלבד משטרה , יש עוד כילים שאפשר להשתמש בהם?

פורסם

אם אתם חברים בהתאחדות התעשיינים/לשכות המסחר או גוף דומה תתיעץ עם העו"ד שלהם. היעוץ חינם ולרוב מאוד מקצועי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה אתה רציני? לחבר שלך יש עסק רציני, שהוא יפתור את העיניינים האלה כמו איש עסקים אמיתי ולא ישלח את חברו לברר בפורום פחיות.

הבדיחה של השבוע. :?

פורסם
מה אתה רציני? לחבר שלך יש עסק רציני, שהוא יפתור את העיניינים האלה כמו איש עסקים אמיתי ולא ישלח את חברו לברר בפורום פחיות.

מי אמר שבעל העסק שלך את חבר שלו ?!

פה זה לא פורום פחיות!!!

פה זה אנשים רציניים:silly:

פורסם

הרגת אותי :lol:

ואתה כמובן צודק.

בעסק שאין לבעלים שליטה מוחלטת על הקופה מראש לוקחים X אחז בתכנית עסקית לגניבת כסף מהקופה...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הנושא נהפך לבדיחה בלי שום סיבה ניראת לעין.:?

בכל אופן אף אחד לא ביקש ממני לברר על זה בפורום,סה"כ זה נחמד לשמוע דיעות של אחרים וניסיון של אחרים איך לפעול במצב כזה.

פורסם

הייתי מתיעץ עם עורך דין.

שמעתי כבר על מקרה שהעובד (או הגנב) הלכו והתלוננו במשטרה על ניסיון סחיטה ואיומים מצד המעסיק (או זה שגנבו ממנו). היה מקרה לאחרונה (לא זוכר את כל הסיפור במדוייק) על עובד שפיטרו אותו מהעבודה והוא גנב מהבית של המעסיק מספר פעמים כשרק הפעם האחרונה מצולמת. המעסיק פנה אליו בדרישה להחזיר את כל הכסף ואם לא הוא יגיש נגדו תלונה במשטרה. העובד פנה למשטרה ובדה איזה סיפור שהוא היה בבית של המעסיק באישור (היה לו מפתח) ושהכל נעשה בידיעה ושהמעסיק מתנכל לו ומנסה לסחוט ממנו כספים. אז אולי אין מנוס מלהגיש תלונה במשטרה + תביעה בבית משפט.

אסף.

פורסם

בתור עובד ברשת שנתפסים אצלה עובדים גנבים על בסיס שבועי אני יכול לומר לך שאת המשטרה זה לא מעניין אם אין לך הוכחה מעל ומעבר לכל ספק, וגם אם יש לך, ברוב המקרים זה יגמר בחקירה ושחרור או מעצר ללילה וזהו.

מעבר לעניין ההרתעתי והתיק במשטרה, לא יוצא מזה כלום.

אם החבר שלך חושב על טובת העסק שלו, שיסגור הכל עם העובד הגנב ויחתים אותו על זה.(רצוי מאד בהתערבות של עו"ד)

• תוכן חדש...