Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב סיכום ותמונות מהמרוץ האחרון בליגת באחה ישראל בהפקת נועם היימן. בשטח המהיר מאד שגם נהגי הראלי מכירים, במסלול מעגלי של 190 קילומטר, שתי המכוניות המובילות - רז היימן ואחריו גל שחם - סיימו בהפרש של חצי דקה, ובזמן טוב יותר מהאופנועים - ארוע נדיר. גם בסיום השנה הזאת, פעם חמישית ברציפות, רז היימן והלל סגל הם האלופים הברורים במכוניות. הכתבה: http://www.jeepolog.com/770.html

baja%20ruhama%2009%20018.JPG

baja%20ruhama%2009%20019.JPG

baja%20ruhama%2009%20037.JPG

baja%20ruhama%2009%20033.JPG

baja%20ruhama%2009%20003.JPG

Jeepolog.com

פורסם

נמרוד, נראה לי שאותה כתבה לא פונה לקהל יעד נכון מפני שרוב קוראי הפורום הם אנשים חסרי ניסיון בני 17 שאין להם באמת מה לתרום לכתבה כמו שפרסמת

נראה לי שהגישה היא, מה שנכתב בג'יפולוג נשאר בג'יפולוג

פורסם

אני לא מסכים איתך.

נמרוד לא העלה כאן לינק לשרשור לגבי " דיון על חלוקת משקל ברכב מרוצי מדבר" - שרשור מאד מעניין שאפשר ללמוד ממנו הרבה - אבל שרשור שמתאים פחות לחברי הפורום הזה.

כשאותם "חסרי ניסיון בני 17 " רואים לאיזה רמה גבוהה ניתן להגיע בארץ ( ולא רק לרמה של איזה חיפושית מפורקת שבן של מסגר חתך לה את הגג ) אז אולי הם גם יתענינו יותר בהנדסה של הרכב ואולי מפה יצא המהנדס הבא , המטרה היא לצרף כמה שיותר אנשים לספורט שאולי ביום מן הימים גם יהיה חוקי ויספק הנאה צרופה לכמה שיותר אנשים.

מאותה סיבה בחרתי להעלות גם לפורום הזה תמונות של הפרוייקט שלי - לא כי חשבתי שפה אני יקבל את התשובות לכל השאלות שלי , אלא כי ידעתי שפה אפשר לעניין אנשים ולחשוף אותם לתרבות מוטורית נוספת שקיימת בארץ מעבר לאימפרזה טורבו וקורבט שנת 70.

בהצלחה,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

ראשית לא הייתי מזלזל בכל גולשי הפורום!

שנית, בני 17 חובבי ספורט מוטורי הם העתיד!

שלישית, כמה שיותר חשיפה לאירועים טובה יותר למתחרים.

והרשימה עוד ארוכה, למה לזלזל ולדכדך אדם שמבקש לחשוף אנשים למשהו שמעניין אותם ויתכן שלא היו רואים אותו אם הוא לא היה מפורסם פה?

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ואכן זו הייתה חלק מהאסטרטגיה של ההודעה שלי, להעלות את הפוסט הזה ולראות אם היו באמת כמה בני 17 שישאלו שאלות..וא יגיבו

אני בדעה שלכם בנושא

פורסם

אני מאוד מתעניין בזה, אבל אני לא מגיב כי אין לי מה להגיד.

אז תמשיך עם פוסטים כאלה!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
נמרוד, נראה לי שאותה כתבה לא פונה לקהל יעד נכון מפני שרוב קוראי הפורום הם אנשים חסרי ניסיון בני 17 שאין להם באמת מה לתרום לכתבה כמו שפרסמת

חבר יש לך גישה בעייתיית שלא לומר מתנשאת מאוד. אתה בגישה של אני ואפסי עוד. אל תשכח שמי שהיום הוא "ילד" או סתם בן אדם שמחפש מה ללמוד בעתיד - פוסטים כאלה יכולים לתרום לו הרבה ולנו הרבה יותר!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

יש אמת בדבריך

אני מזמין את כל מי שרוצה לשאול שאלות לגבי סוג הרכבים, סוגי המנועים וגם מי שאין לו ידע בתחום ,יקבל תשובות

פורסם

שלום לכולם אני קורא את השירשור הזה ונדהם, מה לא מובן לכם כול אלו שהגיעו לאן שהגיעו התחילו בספורט המוטרי בגיל 10 12 אז מה הספור הזה שבני 17 מתעניינם בספורט?? היום בארץ ישנה קבוצה של זקנים כמוני שמתחרים ומתעסקים בספורט המוטרי, אין הרבה דור ביניים מה שצריך לעשות זה לקחת את הדור הצעיר ולהכשיר אותו לעוד 5 שנים או יותר כך שכן יהיה לנו ספורט מוטרי, ומי שחושב אחרת יש לו טעות גדולה, דרך אגב ילד בן 15 שלאבא שלו יש קצת כסף כמו בכול ענף אחר יכול להשקיע יכול לקנות או לבנות לבן או לבת אוטו בעלות נמוכה שיתחיל ולא יחפש לנצח יחפש ללמוד ולהתאמן ואז כשיגע לבשלות ימשיך קדימה,חברה בבקשה ממי שחושב שהספורט המוטורי מתחיל כשאנו בני 35 טועה.

בברכה המטיףף

פורסם

נראה לי שעם גישה שכזו, הענף או לפחות מי שמייצג אותו, יורה לעצמו ברגל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין מאד כל הדיון.

שסטה לגמרי מהמקום שאליו כיוון אבל התפתח למקום מעניין אחר.

חבר'ה צעירים (נשמע שאני זקן), אבל בא נאמר בני העשרה, הם הרי באמת העתיד של הכל מהכל.

אם הם לא מבינים כלום, איך הם בצבא? איך הם עושים בגרות? ולמה הם לא נולדים ישר בני 20 ו.. אם ככה?

מעבר לזה שכל המגיבים לכך צודקים, בואו נוסיף עוד פאן.

זלמן כל כך צודק, נדב וכל מי ששכחתי ובואו נוסיף לזה את נושא ההפצה החשיפה וכו'.

החברה הצעירים, הם הממציאים הגדולים, הולכים לבתי ספר מקצועיים בחלקם, או עיוניים ובאים עם רעיונות מבריקים שיכולים אם תהיה חשיפה להיות מנותבים לענף הרכב בכלל ומכאן לספורט מוטורי בפרט.

בנוסף, לאותם "צעירים" יש זמן פנוי יותר נכון? פחות דאגות, כלומר, אם הם מתחברים למשהו, הם בתוך זה עד הסוף.

בנוסף, מה עם מרשלים צעירים, שופטים צעירים, עוזרי הפקה, נושאי כלים ומה שלא יהיה...

וכמובן, חיכיתי לסוף, הצעירים, בעלי העניין הם הטובים ביותר בהפצת המידע בעידן המידע ובלמשוך את חבריהם פנימה. הם הראשונים לפרסם בפורומים, לכתוב על זה באינטרנט, להרים כל מיני אתרים זמניים או אחרים רציניים ולמשוך את כל הכיתה איתם כי כזכור, בגיל הזה הולכים כולם ביחד.

ולסיכום: תמונה להמחשה. כיף לראות. יום מוטורי לילדי ביה"ס מהמורה שלהם דובי מילר. מתוך כתבה באתר וואלה.

שבוע טוב

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...