Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה המון מזל טוב בריאות ובהצלחה אם הCARPC !!!

:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr :smilecolr:smilecolr

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לעונג לי להיות השני,

מזל טוב צביקה, עד 120 הרבה בריאות אושר וCARPC:-)

:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::king::king::king::king::king::king::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas:

TKH

פורסם

צביקקההה המון המון מזל טוב אושר ועושר,בריאות והצלחה.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מזל טוב לאחד מחברי הפורום היקרים ביותר, בריאות!

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה אלכס, תודה רבה חברים יקרים!!

תודה על האיחולים והדאגות. אם כבר, תתפללו שתעבור לי השפעת שנפלה עליי היום..:-(

קיפוד, אתה מוזמן להתייעץ בנוגע לצרות שיש לך במחשב, אולי לא קינפגת את זה כמו שצריך..:lol:

קינפגת. אחלה מילה. :lol:

פורסם

מזל טוב צביקה,

הייתי בטוח שאתה מסתלבט שאמרת שיש לך יומולדת.

תרגיש טוב.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...