Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת התרחבות המשפחה נשקלת האפשרות לרכוש רכב 7 מקומות. בין השיקולים נגד עולה גם הטענה כי "רכב גדול, הוצאות גדולות", ביחס למשפחתית רגילה.

למען שלום בית אני מבקש את עזרת חברי הפורום בעלי רכב 7 מקומות (כל רכב: אוטו'/ידני, סטיישן/מיניוואן, יפני/אירופי, ישן/חדש, בנזין/דיזל), בעבר או בהווה לענות על השאלות הבאות:

1. סוג הרכב

2. שנת יצור

3. נפח מנוע

4. בנזין/סולר

5. צריכת דלק

6. ידני או אוטומט

7. ממוצע ק"מ חודשי

8. סה"כ הוצאות חודשי (כולל ביטוחים, רישוי, דלק וטיפולים) ללא עלות הרכישה, אם עדיין משלמים...

תודה על שיתוף הפעולה :-P

פורסם

יש הבדל בין סובארו DL סטיישן שנת 86, לבין ב.מ.וו X5 חדשה.

ציין מה התקציב שלך, לפחות חלק יוכלו לקבל פטור מהסקר שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אולי, כדי לקבל המלצות לרכב 7 מקומות שמתאים למיקרה שלך, תציג את הדרישות שלך מהרכב, קילומטראז' שלך, תקציב שלך.

אני מחזיק כיום סיטרואן ג'מפי מודל 2007 ידני HDI יד שניה, נרכשה לפני חודשיים מלובינסקי טרייד .

נסיעה שלי 32 אלף ק"מ בשנה.

צריכת סולר 1:12 ק"מ לליטר בעיר, 1:14 מחוץ לעיר.

ביטוח חובה 2000 ש"ח, מקיף 4000 ש"ח (לנהגים מעל גיל 35, ללא תביעות קודמות).

טיפולים כל 15 אלף ק"מ.

אגרת רישוי 1600 ש"ח

מחירון של הרכב סביב 90 אלף ש"ח.

אלטרנטיבות שהיו לי בראש - רנו לוגאן חדשה בנזין ידני (נפסלה בגלל שהיא פחות מרווחת , הייתי צריך להוסיף 35K, זמן המתנה ארוך, חשש בגלל המפעל ברומניה - גם מירידת ערך גדולה).

ברלינגו HDI עם 7 מקומות ישיבה, חדשה (נפסלה בגלל סידור פנימי לא נח, 35 אלף ש"ח תוספת לתקציב, המתנה ארוכה).

בגלל כמות הנסיעות לא נשקלו מיניוואנים גדולים עם מנועי בנזין\ דיזל בנפחים גדולים וגיר אוטומטי - תוספת של כ 1000 ש"ח בחודש להוצאות דלק, יחסית לג'מפי.

בגלל מרחב פנים מצומצם לא נשקלו מיניוואנים יותר קטנים (מזדה5, קיה קארנס, פיג'ו 307 SW ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש הבדל בין סובארו DL סטיישן שנת 86, לבין ב.מ.וו X5 חדשה.

ציין מה התקציב שלך, לפחות חלק יוכלו לקבל פטור מהסקר שלך.

נכון, אתה צודק, אבל הסקר פה הוא לא מדע מדויק, אלא רק לקבל פרספקטיבה רחבה יותר לגבי העלויות.

אבל בכול אופן אני אנסה להיות יותר ספציפי.

התקציב הוא בסביבות 40K אולי קצת יותר.

רכבים שיותר מתאימים לסקר הם:פיג'ו 307SW, מיצובישי ספייסוואגן, קיה ג'ויס, קיה קארנס, אופל זפירה, מזדה 5, מזדה 626 סטיישן, וולוו סטיישן... וכול רכב בעל 7 מקומות תיקניים.

פורסם

קח בחשבון שרכבים עם 7 מקומות עם מנוע בנזין יהיו יקרים משמעותית בצריכת הדלק מרכבים עם מנוע דיזל.

מאידך אחזקה מצטברת במנוע דיזל יקרה יותר ממנוע בנזין (משאבת סולר, מערכת הזרקה, טורבו וכו')

היה לי סיטרואן ג'מפי כשנה וקצת.

כיום עם מזדה 5.

הג'מפי חסכונית בטירוף בצריכת הסולר, אצלי זה היה סביב ה 14 בעיר ו 20 מחוץ.

נוח מאד, מרווח וקל מאד לנהיגה.

הביטוחים היו סביב המחיר שציין VLADCAR.

המזדה 5 צפופה, לא נוחה, צריכת הדלק סביב ה 10-11 מחוץ לעיר ו6-7 בתוך.

7 המקומות הם לא באמת 7 - יותר לכוון 4 מבוגרים ו 2 ילדים.

מה גם שאין מקום למטען כששורת המושבים השלישית פתוחה. רק על הגג עם גגון.

אגרת הרישוי קרובה ל 2000 ש"ח וביטוחים אין לי מושג כי זה מהעבודה.

אישית אני חושב שרכבים כמו הג'מפי פרקטיים שימושיים ובסופו של דבר טובים הרבה יותר ממיני ואנים עם "7" מושבים למי שבאמת צריך את כל ה 7.

פורסם

שלום

טויוטה פריויה 93, בנזין אוטמטית.

צריכה עירונית 1:7.5, בין עירונית 1:10

מחירון 30K~, טיפול כל 10K (מאות שקלים בודדים).

יתרונות: התנהגות כביש, ירידת ערך, 7 אנשים מבוגרים עם מרווח רגליים של מחלקת עסקים.

חסרונות: גודל (אני גר בקריות אז אין בעיות חניה וכד'), גיל, צריכת דלק!!

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...