Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי אזעקה של Bosch.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי סיויק 99 עם אזעקה של BOSCH.

ולה מספר בעיות:

1. כאשר אני לוחץ על פתיחת\סגירת הדלתות רק נורות האיתות השמאליות ברכב מאותתות.

מה הבעיה וואיך אפשר לתקן אותה?

2. השלט הוא בעל שני כפתורים כאשר האחד הוא של פתיחת הדלתות והשני הוא של פתיחת תא המטען.

תא המטען לא נפתח בעט הלחיצה על הכפתור. מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?

3. האם ישנה אפשרות שבאזעקה ברכב שלי יש מרים חלונות? כי אצלי הן לא עולות בעת נעילת הרכב.

אם כן אז איפה אני מעביר למצב של כן מרים חלונות.

4. כמו כן הבנתי שישנו רמקול בפנים הרכב ורמקול בתא המנוע. הרמקול בתא המנוע לא נשמע כ"כ טוב הוא מגמגם, יש למישהו אולי מושג כמה עולה אחד כזה ומאיפה אפשר להביא אחד כזה חלופי.

אני גר באיזור חיפה

תודה וערב טוב.

פורסם

1. כניראה נתק בחוט שמעביר מתח לנורות בצד שמאל, מהמוח של האזעקה 2 חוטים, אחד לנורות הימניות, והשני לשמאליות.

2.פתיחת תא מטען היא אופציה בשלט, ואם הרכב לא תומך בכך(אין מנגנון חשמלי) אז לא ניתן לחבר את האופציה הזו עד להתקנת מנוע חשמלי וחיווט.

3.המרימי שמשות הם גם אופציה, מחברים מרימי שמשות שבסופו של דבר מקבלים פיקוד מהאזעקה.

4.אם מה שמגמגם זו הסירנה, אז ניתן להחליפה בתנאי שהמוח של האזעקה לא משולב עם הסירנה, עלות סירנה כ 70ש"ח(ללא גיבוי).

• תוכן חדש...