Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיויק שנת 2004 בהתנעה כשהמנוע קר ( הורגש רק עכשיו בחורף) בתחילת נסיעה בשתי הדקות הראשונות מורגשת משיכת הילוך בין הראשון לשני ואחרי בערך שתי דקות הרכב נוסע בסדר..

יש לציין שהבעיה לא קרתה בקיץ , כמו כן הוחלף שמן גיר.

פורסם

כמו שציינת ישנה בעיה רק כאשר המנוע קר.

אני לא חושב שיש בעיה, מכיוון שכאשר המנוע קר הטורים עולים על מנת לחמם את המנוע וגם לשמור על יציבות העבודה.

אם בכל זאת ישנה תקלה כלשהי, אני ממליץ לבדוק את חיישן מצב מצערת.

בדיקה פשוטה של חשמלאי או אם יש לך רקע בחשמל אני אוכל לפרט את מהלך הבדיקה...

שוב אני חייב לציים שהתופעה שציינת נורמאלית לגמרי

פורסם

אותו הדבר קורה אצלי במאזדה 2.

היום לכל רכב יש מחשב מנוע, וכשהמנוע קר הוא מושך הילוכים מכיוון שקשה לו יותר "לסחוב" את האוטו בסל"ד נמוך יותר.

פורסם

יש לי קצת יותר מרקע , סביר להניח שחיישן מצב המצערת תקין כי לא משנה לו מה טמפ' המנוע..

בעיניין שזו פעולה יזומה של מחשב ניהול המנוע קשה לי להאמין , בעל הרכב הבחין בבעיה רק עכשיו כשהתקרר ולא הרגיש בה שנה שעברה או שנים קודמות.

פורסם

בסדר משיכת הילוך.

מה אומר שעון הסל"ד בזמן ההעברה? 3000 סל"ד? או 5270 סל"ד?

אם בסביבות 3000 +- לשתי דקות כשהמנוע קר אז המערכת תקינה.

אגב,קח בחשבון שבחורף הנוזל יותר קר וצמיגי ולכן ההחלקה הפנימית בממיר קצת ארוכה יותר מהמקובל בקיץ.

פורסם

היי, ברשותי הונדה סיויק 2005 וגם אצלי זה קורה כשאתה רואה שלפעמים אין צורך במשיכה הזו לכיוון ה 3+ סל"ד פשוט תעזוב קצת את דוושת הגז, ההילוך יעבור ואז תמשיך...

ד"א בעליות לא הכי חדות האוטו (אני חושב שזה הדגם ולא ספציפית האוטו) מושך לפעמים עד לסל"ד מאד גבוה 4/5 לפני שהוא מעביר את ההילוך (אם ההתנגדות של העליה ממשיכה כמובן)

צריך לדעת מתי לעזוב טיפה את הגז לתת לו להעביר לבד.

• תוכן חדש...