Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיל,

שוב אני שואל, מי קבע שהמחיר מעל 2000$? בדקת בכמה חנויות? השוואת? פנית למפיץ המקומי? אני מניח שאת כל אלו לא עשית.

בשורה התחתונה כפי שאמרתי קודם, מי שרוצה מציאות ידע למצוא אותם, כמה כלכליות וכדאיות הם יהיו זה כבר שיקול של הרוכש.

ושוב אומר זאת, מחיר אינו מעיד על טיב המגבר, בית\יצרן\רכיבים\איכות בניה וכו' וכו' לעומת זאת כן, אלו ורק אלו הם הפרמטרים שאמורים לעמוד לנגד עייניך בעת הרכישה.

לגבי ה-1700$ התשובה היא כן.

דני.

פורסם

למה אתם מכריחים אותי להתערב?

להתערב?

נראה לי שאני אשאר בתור צופה, יש פה 1001 טעויות בשרשור הנ"ל.

גיל, לפני שאתה משווה,

תשווה גם הספקים

המגבר של נאדר נמכר ב 4000 דולר.

אתה מנסה להשוות פה בין תפוחים לאגסים מבחינת מחירים, אבל אתה לא מסתכל על זה בצורה הנכונה.

אתה יכול למצוא בילט 6 באיבאיי משנת 2006 ב 1700, כן.

תחפש בילט 6 מהמהדורות החדשות,

תחפש מקינטוש [בעצם אין כבר] כמו של נאדר, בהספקים של 100 כפול 4 ועוד 150 כפול 2

ואז תתחיל לדבר על מחירים.

אם אתה כ"כ מתעקש, אפשר להוציא בילט 6 MINI :) עם 60 כפול 4 ועוד 80 כפול 2, זה יעלה כמו האודיסון והמקינטוש המקבילים.

יש פרופורציה?

אלכס, שים קפה :)

--

אחרי רענון קצר, נזכרתי שאין לאודיסון מגבר שישה ערוצים בהספקים המדוברים, והמגבר של נאדר הוא 4 כפול 100 ו2 כפול 300.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מבחינת הספקים גם המהדורה הישנה של הבילט היא לא קוטלת קנים 4*100 ו-2*150 לא בדיוק בר השוואה

לVRX ולמקינטוש שהובאו כדוגמא כאן.

אלי

פורסם

אני התייחסתי למקינטוש של נאדר למשל = 100 כפול 4 + 300 כפול 2, ונמכר באללא יוסטור דולר. מגבר בן כמה שנים תזכירו לי?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן אליקו,

יש פרופורציה.

אם זה עניין ההספקים. סבבה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...