Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי כי ציינתי שכבר וותרתי על הרעיון של הפרדת SQ ו-SPL

זה יקרה מאוחר יותר בארץ כאשר אוכלוסית אוהבי/אוהדי הסאונד הכללית תגדל יותר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

:lol::lol::lol:

4. אני? אני לא הולך לעזור לו. הוא עוד יאשים אותי ששברתי לו את הגדר...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואני עוד חשבתי שאני אראה תמונות.

אולי כדאי לחזור לנושא השרשור - "סיכום מפגש אודיו דרום".

תעלו טיפה תמונות שאראה מה הפסדתי, תספרו על דברים חדשים. ובלבד שהנימה העוקצנית תרד.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

התמונה היחידה זה של הקציצה המאולתרת מהקבבים, מצטערים:-D

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

מפגש נחמד.. חבל שקבעו ב12 וחצי ואנשים הגיעו מאוחר מאוד, חבל ששומרי השבת לא יכלו להינות מהעל האש וזמן מתאים של מפגש כי אנשים איחרו ולא יכלנו להיכנס רק שנים שלושה רכבים

פורסם
אני מאשר לכל חובבי ה-SPL לארגן מפגש משלהם.

שיהיה לכם לבריאות.

שבת שלום.

מנואל.

עם הטוויטר שיש לך ברכב, אני לא מצליח לשמוע את המערכות SPL.

אולי תפתח "מפגש מנואל"?

ועכשיו ברצינות, מאיפה אתה מקריץ את השטויות האלה?

under construction..

פורסם
עם הטוויטר שיש לך ברכב, אני לא מצליח לשמוע את המערכות SPL.

אולי תפתח "מפגש מנואל"?

ועכשיו ברצינות, מאיפה אתה מקריץ את השטויות האלה?

תשמע למישהו כאן חייב להיות שכל בריא. 8)

לגביי הטוויטר שלי עד עכשיו אף אחד במפגשים האחרונים לא התלוננן על צרימה/עוצמה שהפריע, ההיפך יותר נכון.

אגב עכשיו הטוויטר שלי נשמע יותר פתוח ומפורט (כמובן שאין כאן השוואה לטוויטרים מהליגה הראשונה) מהפעם האחרונה שישבת אצלי אלי, כיוונתי את הגיינים שונה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

היה אחלה מפגש, למרות שהתחלנו מאוחר ועזבתי מוקדם.

נחמד מאוד לפגוש את החברים, לשמוע ולהשמיע,

ומישהו חייב לעזאזל שיהיה לו פק"ל גחלים ברכב !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אין צורך בכלל להעלות לדיון את נושא הפרדת ה SQ מה SPL במיפגשים . זה פשוט לא יקרה. תמיד אפשר לבקש אחד מהשני הפוגה של כמה דקות , תמיד אפשר לזוז קצת עם הרכב זה לא בעיה.

בסופו של דבר חלק ממהות המפגש הוא חברתי , ולכן פיצול בכלל לא על הפרק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
נראה לי כי ציינתי שכבר וותרתי על הרעיון של הפרדת SQ ו-SPL

זה יקרה מאוחר יותר בארץ כאשר אוכלוסית אוהבי/אוהדי הסאונד הכללית תגדל יותר.

למה להפריד ? מה מפריע לך שיש גם וגם? במפגשי רכב אתה רוצה להפריד אנשים ביגלל שיש לאחד אגזוז לחץ ולשני אין ?

תהליכי שיפוצים

פורסם
המזל הגדול הוא שאנשי הSPL בארץ כלכך לא רציניים, שבחלק גדול מהמיקרים העוצמות אצל חברי ה-SQ גדולים מאשר אצל חברי ה-SPL, ההבדל הוא רק ברעידות במספר, שזה כמובן משהו שחברי ה-SQ לרוב בוחרים לטפל בו :)

בקיצור, כולנו בתחום אחד גם חברי הSQ הרבים והבאמת מכבדים שיש פה, וגם החברי "רוצים להיות" SPL שיש פה :)

סתם נקודה - בפורום כבר שודרגו 5 אלטרנטורים, כולם ברכבים של SQ, אני לא מכיר אף SPL-ניק פה עם אלטרנטור משודרג, מבולבלים ? גם אנחנו

גורל אני מבין שאתה יכול להשיג לי אלטרנטור של 200 אמפר ומצברים במחירים שפויים בלי בעייה ככה ברגיל השבוע ביררתי לגבי אלטרנטור של סטינגר אבל מבחינת היבואן זה קצת בעייתי מצברים של סטינגר זה אפשרי אבל אלטרנטור קצת בעייתי מה גם שאני מנסה להשיג מישהו שחוזר לארץ שיביא לי איתו לא רוצה להיתעסק עם המכס וכל הכאבי ראש האלה

היה מיפגש נחמד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל...

אתה היית מוכן לסחוב במזוודה אלטרנטור?

אני לא הייתי עושה את זה אפילו בשביל עצמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...