Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור קצר ומהנה... [על אסתי]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשיקה ראשונה

זה קצת מצחיק אבל עד שהגיע הנשיקה הראשונה הדבר שהכי רציתי הוא לדעת איך תהיה הנשיקה השנייה .אז הנה גם השנייה הגיע והייתה אפילו יותר טובה. לדייט שלי קוראים אסתי או למי שמתעקש סובארו B3 STi קצת מוזר שהיא לבשה את אותו הצבע אבל מי אני שאני אשפוט. לבחורה שיש 300 סוסים יש דברים שאסור להגיד בקול ובטח שלא לאחת שיש כפתור ששולט על מצבי הרוח שלה (סוף סוף אלוהים מבין גברים ) מעיין כפתור קסם שהופך את האופי מנערת מקהלה למרוקאית שרצה אחריך עם סכין ביד.

מהדייט הקודם אני מתחיל בפקקים של רחוב המסגר במצב נערת מקהלה זה אומר שהמחשב נתן לטורבו פקודה להירדם גם אם תפרוץ מלחמה. לדעתי הרכב נותן עד כ 100 כ"ס. ובתוך האוטו לא משנה אייך תכוון את הכסא תמיד תרגיש כמו צלף מתוח אתה תצטער שאין לך 30 שעות שבועיות במכון כושר כי הקלאץ' לא ממש רך וגם נמצא איפה שהוא מתחת למכסה המנוע ואני לא מגזים .לגבי נוחות נסיעה אני אסכם מראש ויגלה לכם שאין כזאת. לא משנה באיזו מהירות המושג לא ממש קיים .אבל את אף אחד זה לא ממש מעניין ואם זה חשוב לכם באמת תקנו וולבו .

בירידה לאיילון אני עובר למצב s שהוא בתרגום חופשי "סבבה" .כל דבר שתבקש תקבל אם תרצה כוח לא משנה באיזה מהירות תקבל אבל תמיד יהיה חסר משהו . חיכיתי בסבלנות לא להרגיז את הגברת אבל בסוף נשברתי רציתי יותר מזה ועברתי ל S# (מצב מרוקאית...). אני חייב לומר שזה קשה עד בלתי אפשרי לתאר את ההרגשה ים של כוח שלא נגמר כל הגוף נדרך לביצוע המשימה ההגה מוחזק בכל הכוח מלחמה מטורפת בידית ההילוכים רק לשמור על המנוע מעל 4000 סל"ד דרך אגב מתחת לשם לא קורה הרבה אבל נחזור למעל 4000 העיניים מחפשות שוטרים והלב דופק בעוצמה אני מתחיל להבין שאם אני לא עוצר מישהו כבר ידאג לעצור אותי . שוטר נחמד או עץ שהלך לאיבוד .

אני עוצר בצד ויוצא לקחת נשימה ארוכה ומנצל את ההזדמנות לבחון את הגברת . אני מתבאס היא מיוחדת אבל היא לא יפה יש לה מראה של המון כח אבל זה נראה כאילו לקראת אמצע הרכב נגמר התקציב ומאחורה לקחו שרטוטים ממחלקת הנדסה .כל המרכב מוחצן בקיצוניות אבל את ארבעת האגזוזים כמעט ולא רואים ולצערי לא ממש שומעים למרות שבזה אשמים בעלי האימפרזות שהרגילו אותנו לשמוע ולזהות מרחוק את צלילה של אסתי .

אני חוזר לנסוע ומחליט שהיא לא לכל אחד ואני מאוד מקווה שמי שייצא איתה ילמד קצת אייך להתנהג לפני שהוא מרגיז אותה .אבל מי בעצם יוצא איתם ילדים בני 18 שלא ממש קונים אלא מקבלים ואז כל סעיף הנוחות לא ממש מעניין אותם או בוגרי רכבי ספורט שונים שלא ממש מרגישים את הכאבים בגב והתרגלו. המערכת המקורית יותר מסבירה וזאת תודה לאל על השליטה מההגה .אל תבקשו מאף אחד להעביר שיר בשבילכם למרות שפע הכפתורים במערכת העברת שיר מתבצעת עיי גלגלת שלא ממש תורמת למטרה .ובטח שלא בנסיעה.אני רוצה לציין את המושבים שלמרות שגודלי ממוצע + סיפקו לי מקום מצוין לשהות בו יתרון נוסף מעצם היותם דקים באזור הגב מתקבל במושב האחורי מקום גדול יותר לרגליים .

אני לוקח נשימה ארוכה ועובר שוב ל s# כמה סיבובים מוכרים ואני מצליח לגרום לבקרת האחיזה להזיע ולא רק היא. אני מגיע ליעד שוב בשלום וחיוך ענק עד דבילי מרוח לי על הפנים כנראה שלזה בדיוק נולד האוטו . אף אחד לא קונה אותו על מנת לטייל בצפון עם המשפחה מי שנוסע מחכה לרגעים הקטנים במדינתנו הקטנה שאין אף אחד לפנייך ובודק בראי שאין ילד בן 18 שמנסה כבר שעה לעקוף אותי על קו לבן נוהג בשברולט אופטרה ( באמת ) .ואז באמת אפשר ליהנות ממה שנותן האוטו.

זהו היא אומרת לי. אני צריכה לחזור הביתה ולי אין ברירה אלא לומר שלום יפה אולי יהיה לנו עוד דייט בעתיד .

נ.ב

ברכב הנ"ל קיימת תקלה במחוג הדלק והוא מחובר לשעון חשמלי . או שגנבו לי דלק תוך כדי נסיעה או שיש טעות בקטלוג וגודל המיכל הוא 25 ליטר במקום 60.

אכן החיים בזבל !

פורסם

האמת, חוצמיזה שהרכב חזק (ברור) לא ממש הבנתי איך הוא כרכב ספורטיבי. כתיבה יפה, אבל קצת יותר תוכן וקצת פחות קלישאות (הצירוף של חיוך ודבילי במשפט אחד צריך כבר להאסר על פי חוק).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע איך זה קרה, ראיתי לדעתי כל אוטו שיש היום בארץ, וזה כולל גם את הנדירות ביותר - אבל איכשהו STI חדשה עוד לא ראיתי...

Auto Emoción

פורסם
האמת, חוצמיזה שהרכב חזק (ברור) לא ממש הבנתי איך הוא כרכב ספורטיבי. כתיבה יפה, אבל קצת יותר תוכן וקצת פחות קלישאות (הצירוף של חיוך ודבילי במשפט אחד צריך כבר להאסר על פי חוק).

לפחות הוא לא כתב: "מומנט עוקר הרים"..

כתיבה יפה, נדמה שהיה לכם דייט מוצלח.

פורסם

היי משה.

בתור חובב אימפרזות, שיצא לו לנהוג על כולן (GT, WRX, WRX STI, B3 STI), אני מוכרח להגיד שהכתיבה שלך גרמה לי להזכר ולהזדהות איתך.

כתיבה מרעננן, כייפית ומצחיקה.

אך לצערי, יש לך בעייה של סימני פיסוק, והיא נורא מקשה על הקריאה.

תעבוד על זה ותמשיך לכתוב לנו.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

נהניתי לקרוא.

כל הכבוד.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תודה על הפירגון

אבי זה מה שקורה שמעתיקים טקסט מהוורד.

אילן זה הכל תלוי למה רגילים להרגיש ביום יום

נסעתי על רכבים עם מעל 400 כ"ס ולא לכולם יש את אותה תחושה של כח

נכון היא לא ממש מפלצת אבל עדיין מעלה חיוך.

אני ממש שמח לראות תגובות כאלה .

אכן החיים בזבל !

פורסם

אהבתי את צורת הכתיבה הלירית, העניק ממדים לחדוות הנהיגה המוטורית שלך ,אם מדובר על רכב נסיעות המבחן של סובארו אזי יצא לי לחוות איתו ,או איתה כמו שכתבת נהיגה של 600 ק"מ בצפון ,הדבר היחידי שהתאכזבתי ממנו היה לחזור ביום א' לנהוג ב B4 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...