Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[שלום אני בשלבים שאני מנסה לכיוון את המערכת ואני לא יודע מה כול הגדרה אז אני ישים תמונות ואתה תגיד לי מזה כול דבר תודה לעוזרים

תמונה -1-

nzdtfmhc0ltd.jpg

תמונה -2

qd3gmwz4ngky.jpg

תמונה-3

bjyfzmzjmdzm.jpg

ואני ישמח להמלצות על הכיוון הנכון הוא הרצוי בין הגדרות שצריך לבחור 125 100 80 63 ..

פורסם

תמונה מספר 1-אקולייזר

כיוון העוצמה של כל תדר, כוון אותו לפי הרכיבים שלך.

ישנן הגדרות מוכנות לאקולייזר המגיעות עם המכשיר בנוסף ל2 שאתה קובע.

תמונה מספר2-תדר ועוצמה של הסאב

ע"י הלחצנים למעלה ולמטה אתה יכול לקבוע את עוצמת הסאב.

ע"י הלחצנים אתה יכול לקבוע את תדר החיתוך שלו (לדוגמא אם אצלך התדר המופיע בתמונה הוא 125HZ זאת אומרת שהסאב ינגן את כל התדרים הנמוכים מ125HZ).

תמונה 3-High Pass Filter

קובע את תדר החיתוך לשאר הרמקולים (קדמיים+אחוריים) ע"י לחצנים לחיצה על העיגול תבטל את החיתוך והרמקולים ינגנו את כל התדרים.

לדוגמא אם כעת מופיע לך 100HZ הרמקולים ינגנו את כל התדרים הגבוהים מ100HZ.

לגבי המלצות-אני אגיד לך מה אני עשיתי:

1.אקולייזר-שמתי על Powerfull ומשם התחלתי לכוון את התדרים בלי הרבה שינויים.

2.סאב-חתכתי על אותו תדר של הHPF (תמונה 3).

3.HPF- בדקתי את החיתוך הנמוך ביותר שאני יכול לשים, ב63HZ הקומפוננט זייף ב80HZ הוא עבד כמו שצריך כבר.

כמובן שהכיוונים משתנים בין רכיב לרכיב ובין אנשים בעלי טעמים שונים.

(יתכן כי אופציות החיתוך נמצאות גם במגבר, בדוק זאת)

בכל זאת חכה גם שהמומחים יותר יתנו את הדעת בנושא, ויתקנו אותי אם טעיתי איפשהו.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

האקולייזר ב 1150MP הוא בעל 3 ערוצים בלבד ולא 7 כמו בדגם למעלה.

אם אני לא טועה אין לך את האפשרות לחיתוך(אני מניח זאת מכיוון שיש למכשיר יציאה 1 למגבר) ,בכל זאת תמיד תוכל לחתוך את הרמקולים דרך המגבר(במידה ויש).

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...