Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקורולה שלי החלפתי תושבות מנוע חדשות ועכשיו יש רעידות בהילוךD שבאות והולכות ובR יש תמיד רעידות.

הבנתי ומקריא בפורום זה יכול להיות גומיות שסתומים ?

או משהו אחר , מישהו יכול לעזור?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר בין הרעידות לבין גומיות השסתומים.

יתכן ולא כל התושבות הוחלפו ויש תושבת קרועה, אם התושבות אינן מקוריות ומאיכות ירודה אז אל תצפה שהרעידות יפסקו.

בניוטרל על כמה עומד הסל"ד סרק? ועל כמה בD?

האם הסל"ד סרק יציב או שהוא משחק מעלה ומטה?

פורסם

החליפו את כל 4 התושבות.

בסרק הוא עומד על איזה 850 וב D לפעמים פחות מזה משהו כמו 750 אולי פחות.

ובD לפעמים הסלד יורד קצת ועולה

פורסם

שמעתי שיכול להיות שיש לכוון איזה משהו בגיר ובגלל זה יש רעידות , היתכן?

פורסם

נסה לשחרר את הברגים של כל התושבות יחד (רק לשחרר מעט, לא לפתוח !! ) ולסגור חזרה

לפעמים זה עוזר לחט"כ להתיישב בצורה סימטרית ומאוזנת, והרעידות פוחתות

כמו כן בדוק את התושבת הקדמית, החדשה

אם מדובר בקורולה דור 2 (93-97) באחד הסוגים התחליפיים של התושבת קיים פאק ייצור שבגללו היא מתפרקת.. התותב הפנימי שלתוכו יצוק הגומי זז הצידה. קרה לי בשני רכבים שונים מהדגם הזה.

פורסם

כמו שאמרתי, התושבת הקדמית בנויה מחלק המתכת החיצוני המתחבר לקורה, ומתותב מתכת פנימי (אמור להיות) דחוס בלחץ אל תוך החלק החיצוני, ובתוכו יציקת הגומי. כנראה בגלל תקלת ייצור, כתוצאה מוויברציות המנוע התותב הפנימי זז הצידה בתוך החלק החיצוני ויושב בצורה לא ממורכזת. הסתכל על התושבת הקד' ובדוק אם כך המצב. אם כן, החלף את החלק.. אם לא, בצע שחרור ומתיחת תושבות כמו שהסברתי למעלה. כל זאת בהנחה שהמנוע עובד תקין ועגול. באופן כללי, למנועים האלה יש נטיה לעבודה לא סדירה ולא עגולה, וצריכת שמן מוגברת בשלב דיי מוקדם בחיי הרכב. עם כל הרעשים, זלילת השמן והרעידות, המנוע יכול לתפקד עוד עשרות אלפי ק"מ רבים.

פורסם

שלום רב.

מפני שטרחת להדגיש שהרעידות באות והולכות,(לא תמיד)

אני לא מאמין שבעיית הרעידות קשורה לתושבות המנוע כלל.

הכוון לדעתי,חיישנים למיניהם,צינורות וואקום,ניקיון בית מצערת.

בהצלחה.

פורסם

התושבות מנוע צריכות להיות מקוריות, או חליפיות מאיכות גבוהה ולא הפשוטות והזולות.

לגבי שחרור ברגי התושבות מנוע זה לא יעזור, מנוע של רכב יושב בצורה שונה לגמרי ממנוע של טנקים.

אם ברכב שלך ניתן לכוון את הסל"ד סרק בצורה ידנית אז אולי תוריד מעט את הסל"ד סרק(כשהידית על P) שיעמוד על 750סל"ד.

כתבת שלפעמים בD הסל"ד עולה ויורד, כניראה שפה מקור הרעידות, המנוע לא עובד עגול, צריך לאבחן את הבעיה מקרוב במוסך..

פורסם

אני בדקתי את עניין התושבות וראית שהתושבת הקדמית ממש לא טובה , אז היכן אני יכול לקנות תושבת איכותי כמו NOK?

פורסם

האם יש ברכב גם תושבות לגיר?

מה הכוונה שהרעידות באות והולכות?

אתה יכול לשחזר את התופעה בתנאים מבוקרים? או שמא אקראי לחלוטין?

נסה לתת "מכות גז" מעמידה, פעם בשילוב D ופעם בשילוב R, תבדוק אם בתנאים האלו הרעידות חוזרות.

• תוכן חדש...