Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

98 אוקטן על מכוניות VW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהאוטו שלי היה סטנדרטי (עכשיו הוא גם סטנדרטי...) לפני איזה שנה עשיתי סיבוב ל-2 אנשים עם GTI MK5.

הם שמים אצלם 95 ואני שם 98. עשיתי להם סיבוב כל אחד בנפרד, והתגובה הייתה זהה: "וואווווואוווו נוסע טוב", ראיתי שהם הופתעו, שניהם! מסקנה:98 לא הולך ברגל. מעניין מה יקרה עם אוקטן 104 או הזרקת מטאנול.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני בטוח שאין הבדל רציני, אלא אם כן הרכב משופר.

אבל הייתי מופתע שחברים שלי הופתעו, זה אומר שקיים איזשהו משהו מורגש :)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש גם שינוי בין רכב ספציפי לרכב אחר באותו הדגם ממש.

הרכבים לא תמיד יוצאים 1:1 מהמפעל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ניסיתי גם פעם לתדלק 98, ההבדל הרבה יותר פסיכולוגי ממכני.

אין יותר מידי הבדל(לפחות לא אצלי)

אני נשאר עם 95, גם אם הייתי יודע שהרכב יתן טיפה יותר מעצמו עם 98 זה לא שווה בכלל את הכסף.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

ברור שאחרי תדלוק אחד לא תרגישו הבדל!

צריך כמה תדלוקים כדי שהמחשב יסיים את כל תיקוני ההצתה שלו ורק אז אפשר להרגיש הבדל אם בכלל.

חוץ מזה עדיין לא הבנתי על מה השרשור הזה, אם יש הבדלים בין 95 ל-98?

ברור שיש, אבל רק ברכבים משופרים מרגישים בהבדל משמעותי.

פורסם

עשו פעם בדיקה כזאת ב fifthgear.

הם הגיעו למסקה שברכבים "פשוטים" אין הבדל. בגולף GTI דווקא היה הבדל די משמעותי.

emotion of motion

פורסם

3 שרשורים כאלה מתנהלים במקביל בפורום.

שאני קניתי את האיביזה ידעתי שאני יתדלק 98 ולקחתי את זה בחשבון לפני כן.

אני מוכן לשלם עוד 30 שקל לטנק דלק ולהנות מכל מה שיש לרכב להציע,

אם בתדלוק 95 נעלמים כ-5 כ"ס כבר הרווחתי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...