Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 4 רמקולים של HERTZ סידרת DIECI, מקדימה DCX165 ומאחורה DCX690. כולם מחוברים למגבר של JBL דגם GT5-A604. בנוסף יש לי בבית 2 טוויטרים מקוריים של פולקסוואגן, ורציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר אותם במקביל לרמקולים הקידמיים ולהתקין אותם במקום המקורי ברכב (בקורות הקידמיות). אם כן זה יוסיף? זה יהרוס?

תודה לכל העוזרים.

נ.ב. הרכב הוא פולו 2003

פורסם

לא יודע בדיוק איזה טוויטרים יש לך אבל לדעתי זה יהרוס כי בדרך כלל מה שמגיע עם הרכב הוא בוא נגיד לא משהוא :wink:.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

הטוויטרים האלה הגיעו עם IBIZA 2008. הם יחסית חדשים. חשבתי להתקין אותם כי יש להם מסנן מובנה. אם אקנה טוויטר יותר איכותי הוא מגיע בלי מסנן לדעתי ואין לי מושג איך לבנות מסנן מתאים. אם מישהו יודע אשמח לעזרה.

×
×
  • תוכן חדש...