Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר זמן רב שלא היה לי זמן להיתחבר ולהיות פעיל בפורום חזרתי.

אבל כי אני צריך עזרה :roll:

סתם, התחלתי את הסדיר בת"ש טוב ובעזרת ה' נעלה בניות והתקנות שלי שהיו ויהיו בהמשך.

עכשיו, ניתקלתי בבעיה, אני עושה בניות מפיבר. בדרך כלל, אבל אני מכין אותם לריפוד.

חבר שלי רוצה צבע בבניה ואני חושב שאני לא יודע מספיק טוב כיצד לעשות את החיבור בין הפיבר לפלסטיק באופן כזה שלא יהיו סדקים והיפרדות של הפיבר מהפלסטיק.:oops:

אם היתי עושה ריפוד ניחה, אבל אני לא רוצה שהצבע יסדק לו.

אם יש הצעות אני מוכן להכל. צירפתי גם תמונה להמחשה

תודה מראש לכל המקצוענים :wink:

עומר

ללא שם.JPG

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אתה צריך לעטוף את כל הקורה.

כולל הקצוות לאחורה, לשייף את הדפנות בסוף לרמה שהקורה תכנס,

להכין גימור של בונדו (חומר פחחים) צבע יסוד, ואז צבע.

הרבה מאוד עבודה, תצפה לכך..

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

לחילופין, אפשר גם לעשות "תשתית" לפיבר, ע"י קידוח חורים בפנל לכל השטח שיכוסה פיבר, כך שהפוליאסטר מחלחל דרך החורים.

המהדרין עושים שכבה שתיים גם בצד הפנימי, ככה שהפיבר מקיף את הפלסטיק כמו סנדביץ'.

בונדו ושיופים יהיו בכל מקרה והרבה, בצורה זו אתה חוסך שכבות פיבר על כל הפנל, רק מסביב לאיזור המיועד.

מתחדשת*

פורסם

העצה של רוני נישמעת יותר הגיונית. לא יהיה מקום לסדק כי הפיבר מכסה את כל הפלסטיק.

אני יודע שיש הרבה ליטושים אני עובד יחסית הרבה עם פיבר במיוחד בתיקוני פלסטיקה של טרקטורונים ואופנועים.

אני חושב ששילוב של חורים בפלסטיק כיסוי כל הפלסטיק ביריעות פיבר משני צידיו יתנו מענה חזק לעיניין, אבל ככה יש יותר מדי ליטושים ואם אני מחבר טבעת למגרת פלסטיק כמו ברוב הדלתות אז יהיה צורך ללטש את הפלסטיק משני צידיו.

יש עוד רעיונות??

תודה על העצעות חברה

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אם אין בעיית עומק, אפשר להתקין את הטבעת "FLUSH"

משמע לבצע חתך עגול במגירה בעומק ובקוטר הטבעת, לחבר אותה עם פיבר מחלקה הפנימי של המגירה, ובצד החיצוני להחליק עם בונדו.

מתחדשת*

• תוכן חדש...