Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם,

רציתי לשתף אותכם בסיפור ההתקנה שלי+ כמה תמונות ממנה (לא צילמתי הרבה מצטער). לפני כמה חודשים פירסמתי פה אשכול שבו ביקשתי חוות דעת לגבי שני מגברים , בכל מקרה בסופו של דבר עקב חוסר תקציב הקנייה וההתקנה נדחו. לפני כמה ימים היה לי ימולדת וקיבלתי במתנה מגבר, והחלטתי שאני מתקין לבד. קפצתי לתומקאר (איפה שהמגבר נרכש) ורכשתי חוטים להתקנה , (וכאן אני רוצה לציין לגבי כל מי ששאל על השירות אצלו, באמת שירות אדיב ומקצועי , אני אישית הייתי מאוד מרוצה) חזרתי הביתה והתחלתי בעבודה, שנמשכה הרבה מעבר למה שציפיתי, ואחרי שסוף סוף חיברתי הכל אני מדליק את הרדיו.. ובום, המגבר נדלק ועובד להפתעתי. היה נחמד לראות שאחרי כל העבודה הקשה לפחות הוא עובד ,וכמובן מורגש שיפור בסואנד.

הנה כמה תמונות של התוצר הסופי מה אתם אומרים?

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=CIMG0476.jpg

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=CIMG0477.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד ! להתקנה ראשונה זה טוב מאוד השקעת בפלטה כמו שצריך וסופיות לכבלים סחתיין עליך!

תתחדש ושיהיה במזל טוב :)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יפה מאוד.

היה נחמד עוד יותר אם הלבד של הפלטה היה בצבע אחיד עם שאר האזור.

כל הכבוד :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

תתחדש,

כל הכבוד על היוזמה וההשקעה, אייתי משקיע בחיווט איכותי יותר אך גם החיווט הזה יעשה את העבודה.

חיווט איכותי יהווה בסיס טוב להתקנה.

לא כדאי בכל שידרוג להחליף לחיווט איכותי יותר ( 4G ו RCA איכותיים יותר)

לגבי הלבד זה אכן היה נחמד יותר אך לא ממש משנה.

כל הכבוד

תתחדש ותהנה:wink:

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

כל הכבוד ניראה התקנה ברמה טובה לפי התמונות,לא נופל מהרמה של המתקינים בארץ,ההתקנה הראשונה שלי(אצלי ברכב) הייתי ללא פלטה ישר על המושב ועד עכשיו זה נישאר בעזרת ה' שאני ישדרג את המערכת(כרגע לא עובדת נישרפו הרמקולים)אני ישים פלטה יסדר מאחור שיראה מקצועי

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ההתקנה ייצאה ממש יפה אהבתי אותה.

תתחדש ומזל טוב ליום הולדתך :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

יש לי כמה שאלות:

א)המגבר מחובר ל4 רמקולים קואקסיאליים: קידמיים HERTZ DCX165 , אחוריים HERTZ DCX690. יש לי הרגשה כאילו הרמקול השמאלי קידמי לא עובד , כלומר הצליל נמצא ממש בצד ימין שלי. בדקתי ממושכות הרמקול עובד כל הזמן ונשמע כמו השני , השאלה היא מה גורם לתחושה הזאת?

ב) האם העברתי את הכבל מתח בצורה תקינה לפי התמונה (הוא מסומן באדום )

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=CIMG0496.jpg

http://s245.photobucket.com/albums/gg67/TheCorpse_2007/?action=view&current=CIMG0495.jpg

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

תצלם את המיקום של הרמקול השמאלי הקדמי,יכול להיות גם שאתה מרגיש פחות את השמאלי הקדמי בגלל שהגוף שלך חוסם את הרמקול,ואת הרמקול מצד ימין אף אחד לא חוסם,תבדוק אם זה שיושב ליד בצד ימין עוד מישהו.

ותעשה טובה,תעלה תמונות דרך הפורום.

• תוכן חדש...