Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר שאלות רבות פה בפורום, בפרטי אצל חברים בפורום, מתקינים למיניהם וחברים בעבודה אני חושש שאפרד מעוד 2000 שקלים.

אני פוזל לכיוון קומפוננט קידמי 6.5

כרגע אני חושב על ה-הרץ' אנרג'י היי ב-2000 שקלים, אני מחבר אותם למגבר של SoundStream Wonder II, WL4.480, האם לדעתכם יש קומפוננט קידמי יותר איכותי, בסביבות המחיר הזה? אני מביא גם סאב קיקר 12 אינץ' c12.

אודה לעזרתכם.

פורסם

C12 והיי אנרג'י לא כ"כ הולכים ביחד.

עדיף ES300 או ES250 של הרץ,או ארסנל HED של סרווין ווגה.

היי אנרג'י עולה סביבות ה1600 +- במה שישאר לך מהתקציב לקומפוננט תשדרג את הסאב.

קומפוננט יותר איכותי בתקציב הזה אני לא מכיר,אבל זה סובייקטיבי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

את הסאב כבר יש לי.

הקומפוננט זה המרכיב שעליו אני מתייעץ משום שאותו אין לי.

אני גם מיתלבט בין שני סוגים של מנחתים - אני צריך 2.

Rockford או Audisun, כרגע ניראה לי שאלך על Rockford.

אשמח להמשך דעות החכמים 8)

פורסם

אני מעדיף לקנות הכל מהחנות.

וג'נסיס בטח יעלה לי הרבה יותר מרוקפורד. =\

יש לי גולף מסידרה 6, המחשב של הרכב מחובר ישירות למערכת ואני מעדיף לא להיתעסק עם זה יותר מידי.

מה גם שאני מתכנן להפעיל את חיישני הרוורס שלי בקרוב על המערכת - RCD510.

פורסם

אני חושב שאחד כמו יוסי או ישראל ורוני יוכל להסתדר עם דבר כזה, או פשוט להתקין רדיודיסק בתא הכפפות או במקום אחר מתחת לקונסולה או מעל .

גנסיס חדש עולה 700 שח אני חושב.

פורסם

החלטתי בסוף לקחת:

- קומפוננט של הרץ' היי אנרג'י מהגירסה החדשה(? - אדע יותר פרטים שאגיע להתקין).

- 2 מנחתים של Rockford

- כבלים בתצורה של 4G.

ולהוסיף לציוד קיים:

- מערכת RCD510

- 2 רמקולים אחוריים, למגש, 6x9, של אינפיניטי + עם קרוס שלא יויאו באס.

- 2 מגברים של SoundStream Lil Wonder 4.480

- סאב של קיקר 12C.

פרטי ההתקנה, והמקום שאקבע מאוחר יותר יגיעו בהמשך בפוסט בניפרד.

פורסם

במקום "לבזבז" כסף על מנחתים ולאבד איכות בשביל חיבור לרדיו מקורי, תשקיע את הכסף בפרוססור כגון Rockford 3Sixty.2

יש בו כניסות hi-power, יצואות RCA - בעצם מנחת איכותי ו"על הדרך" פרוססור מתקדם עם אקולייזר שליש אוקטבה לכל רמקול, תיקוני זמן, קרוס אקטיבי גמיש (שיאפשר לך בעתיד לעבוד גם 3WAY אם תרצה)..

חוצמזה תוכל לשבת במושב הנהג עם הלפטופ, להתחבר לפרוססור ולכוון את כל הסאונד באוטו מנקודת השמיעה, במקום לרוץ אחורה, לשחק עם ברגים ובוררים ולרוץ שוב קדימה לשמוע את ההשפעה.. לא עדיף?

פורסם

אתה הבחור עם הגולף החדשה לא?

אם התקציב שלך הוא גם ככה מוגבל והגולף גם ככה חדשה לא עדיף לחסוך ב 6 על 9 האלה? ככה גם לא תחתוך את המגש,גם תקבל במה קדמית כמו שצריך להיות וגם תחסוך בעוד כמה שקלים. מניסיון אחרי שמתרגלים לשמוע מוזיקה בתצורה כזאת מבינים שזה עדיף ונכון.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אם אני מבין נכון, כל מגבר הוא בעל 4 יציאות? אם כן, למה אתה צריך 8 ערוצי הגברה?

גם אני ממליץ לותר על אחוריים, מנחת ומגבר ולשדרג את הרכיבים הנותרים: קומפ'/מגבר/סאב בהתאם לתקציב שיתפנה.

אגב, מה זו המערכת הזו RCD510?

מתחדשת*

פורסם

אכן, אני הבחור עם הגולף החדשה.

ואת הרמקולים 6x9 יש לי עוד מהרכב הקודם, הם עבדו בפועל בסביבות חודש וחצי! ולא נתתי להם בראש בכלל, בקושי פתחתי אותם.

הדברים היחידים שאני אשלם בעבורם כסף זה הקומפוננט, המנחתים וההתקנה.

המערכת RCD510 היא המערכת הבסיסית של VW היום.

מסך מגע, מחוברת למחשב של המכונית - ניתן לעשות בה כל מיני פיצ'ארים מיוחדים, בין השאר (שמעתי!!!) שאפשר להציג שם את המד מהירות... או לשים אזהרה שעברת מהירות מסויימת.. כל מיני שטויות כאלו.

המערכת כוללת צ'יינג'ר פנימי של 6 דסקים - נחמדה... דאבל דין כמובן.

• תוכן חדש...