Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיטרואן C5 שנת 2003 מנוע 2000.

מנגנון בלם היד בקליפר הקדמי נתפס בזמן נסיעה

ועקב זה התחממו הבלמים עד כדי אובדן

חלקי של יכולת הבלימה.

האם זו תקלה אופיינית לקליפרים של סיטרואן?

או זו תקלה עקב "סיבה" אחרת?

יש לציין כי הרכב עבר בסה"כ 103,000 ק"מ

ולפני שנה ו-12,000 ק"מ הוחלפו הדיסקיות וצלחות הבילום קומפלט

במוסך מורשה סיטרואן .

האם כדאי להרכיב חלק משיפוץ או שיש תחליפי?

תודה

פורסם

היה לי גם תקלה כזאת בדקתי בחברה והבנתי שהם משפצים את הקליפרים ולא שמים חדש ביררתי איפה הם משפצים ושיפצתי את הקליפרים בהמדייק באר טוביה ועד היום אין בעיה והם לקחו לי חצי מחיר ממה שבחברה דרשו עבור שיפוץ

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה ידועה,לרוב קורה ברכבים שדיסקיות הבלם נשחקו יתר על המידה והגיעו לברזל,מה שגורם לעיוות במנגנון בלם היד,לאחר ההחזרה הקליפר נוטה להתפס,ניתן לשפץ את הקליפר,המלצתי היא לשפץ את שניהם.

בברכה,אורן

פורסם
תקלה ידועה,לרוב קורה ברכבים שדיסקיות הבלם נשחקו יתר על המידה והגיעו לברזל,מה שגורם לעיוות במנגנון בלם היד,לאחר ההחזרה הקליפר נוטה להתפס,ניתן לשפץ את הקליפר,המלצתי היא לשפץ את שניהם.

בברכה,אורן

אורן שלום

אצלי מעולם לא הגיעו הדיסקיות למצב שחיקה כמו שתיארת.

האם בעיה כזו לא הייתה צריכה להתגלות ע"י המוסך בטיפול שיגרתי?

האם התכוונת שכדאי לשפץ את קליפר ימין + שמאל ?

למה, במוסך אמרו שלא כדאי ?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב הקליפר לא מראה סימני תפיסה לפני שהוא מתחיל להתפס,מי שאמור להרגיש בזה הוא הנהג,כשזה קורה הרכב מושך לצד אחד,והABS נכנס מוקדם מאוד.

רצוי מאוד לשפץ את הקאליפר השמאלי והימני יחדיו,מניסיוני,זמן קצר אחרי שצד אחד נתפס גם השני נתפס.

אורן

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...