Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי דירה, והדואר לא מגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני חודש וחצי עברתי דירה לחיפה, ומאז הדואר הפסיק להגיע :oops:

לשם הבהרה, אני לא מדבר על דואר שהיה מגיע לכתובת הישנה שלי ועכשיו אני מצפה שיגיע לתיבה החדשה, אני מדבר על דואר שניתנה לו מראש הכתובת החדשה שלי.

אחד המקומות שהזמנתי מהם דבר דואר כלשהוא, אמרו לי שאחרי שהם מסרו את החבילה לדוור, ציינו בפניהם שהכתובת לא תקינה ולא ניתן למצוא אותה.

אז אני מנסה לחשוב, מה לא רשמתי בסדר? :shock:

צ'קליסט:

1) הדירה שלי היא דירה מס' 7, ירדתי למטה לבניין ורשמתי על תיבה מספר 7 בגדול את השם שלי - אין כאן מקום לטעויות.

2) על הבניין שלי יש שלט מואר וגדול עם שם הרחוב ומספר הבניין - גם זה הועתק בעת מתן הכתובת.

3) את המיקוד חיפשתי באתר של הדואר - done.

4) את אותו שם שרשמתי על התיבה, רשמתי כמובן גם על המכתב.

אוקיי, אז הכנתי צ'קליסט שנראה כאילו הוא של ילד בן שבע, אבל אני לא מצליח להבין איך בדואר לא הצליחו "לפענח" לאן צריך ללכת המכתב :?:

הרי גם אם פרט אחד לא נכון (מה שלא הגיוני לאור הצ'קליסט), יש עוד שלושה פרטים שמגבים אותו.

בקיצור, אני די מיואש, בדואר של השכונה לא הייתה להם תשובה ובדואר הראשי של חיפה לא עונים לי.

מי הצדיק שיאמר לי מה עשיתי לא בסדר?

תודה רבה ושבוע טוב :)

פורסם

תתקשר לסניף דואר שממנו היית מקבל את הדואר הישן ותבקש לעשות הפנייה לכתובת החדשה.

ברגע שתהיה הפניהה אתה תראה שהמכתבים יגיעו אליך שמבקור הכתובת הישנה+ מדבקה צהובה

שמראה את הכתובת החדשה.

שלומי.

• תוכן חדש...