Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי טיול בוקר קצר לקריית שמונה,דרך כרמיאל ,היו לי סידורים בשני המקומות האלה ובכלל לא חשבתי שהדרך מהנה כ"כ. בחזור, לא יכלתי שלא לצלם קצת את הנוף היפה ביום גשום כזה, מה שהפך את הנהיגה לכיפית פי 2 מפחידה פי 3 ומסוכנת פי 10. חייב לציין שהקליאו פשוט ממכרת בסיבובים וחבל שלא הכרנו לפני כן. אני חושב שאני אהפוך את זה למנהג של שבת, אולי מסלול קצר יותר אבל מה שבטוח שחבל לפספס ימים כאלה, גם גשומים וגם בהירים ויפים, ברגע שהציוד צילום שהזמנתי יגיע, התיעוד יהפוך ליותר אטרקטיבי, כרגע זה צולם מהפלאפון אבל מה שירצה מוזמן להצטרף בפעם הבאה,אפשר לארגן מספר חברים מצומצם עם ארוחה באמצע או אפילו מספר רב של אנשים אם תיהיה הענות.

אלכס.

01112009020.jpg

01112009026.jpg

01112009028.jpg

01112009030.jpg

01112009018.jpg

01112009031.jpg

01112009062.jpg

פורסם

אלכס,

תמונות מהממות.

האם מדובר בצירוף מקרים או שבהמון מקומות חונה בצד צרפתייה מושבתת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שיט גנבת לי את הפאנצ'.

:)

רציתי לומר שיש הרבה דרכים לספר שנתקעת בצד הדרך ביום גשום :)

וברצינות - בימים קצת יותר יבשים, עושה רושם שמדובר באחלה כבישים להתגרזנות סיבובים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יופי של תמונות ,נראה שנהנית.

לא חסרים בצפון כבישים מהנים לנהיגה רק צריך לחפש.

אשמח להצטרף אליך לנסיעות הבאות אני גם מאיזור הצפון.

Seat Leon cupra R

פורסם
אלכס,

תמונות מהממות.

האם מדובר בצירוף מקרים או שבהמון מקומות חונה בצד צרפתייה מושבתת?

עידן

LOL :lol:

תמונות מצוינות, אלכס. ועוד מסלולרי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בימים אלו אני וחבריי לפנל עובדים על יום צילומים/טיול נהיגה-מסעדה שכזה..הכל עדיין בחיתולים אבל אם יש כאלה שמעוניינים להצטרף אז אפשר בה"פ, יותר מנשמח וככה יהיה גם אפשר להכיר יותר טוב מי נמצא מאחורי המקלדת, החבר'ה במרכז עשו ועושים זאת, הגיע הזמן שגם הצפוניים ילכו בדרך זו.

• תוכן חדש...