Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש תיבה אטומה 17 ליטר לסאב

infinity kappa perfect 10.1

למישהו יש רעיונות איפה אפשר לקנות תיבה איכותית בארץ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אם הייתי מחפש תיבה מורכבת, אבל אני סך הכל מחפש תיבה אטומה בגודל מסויים.

אני סך הכל מחפש מקום שמוכר תיבות ויודע פחות או יותר מה שהוא עושה.

הבעיה בארץ שכל אדיוט עם קצת זמן וקצת כסף מחליט שהוא יכול להיות מתקין.

לדוגמא, זוהי התשובה שקיבלתי כשפניתי לאחר המתקינים (והיבואנים) הגדולים בארץ:

"אני מוכר סוג אחד של תיבה לכל הסאבים, זה לא משנה הגודל" !?!

פורסם

אז באמת המוכר ששאלת ממש אידיוט...

אחי זה ממש לא קשה ליבנות תיבה..

אני בספק שתימצא תיבה מיוחדת בישביל הסאב הזה..

ועם כבר תימצא היא תעלה יותר מהסאב!

עדיף לך ליבנות אחת .. :p

פורסם

האמת שאני יכול, בניתי כבר דברים מעץ אבל:

ממה בונים תיבה? מעץ סיבית או ממשהוא אחר?

מה עם בידוד?

מה עם פיניש חיצוני?

פורסם

החומר שמומלץ לבנות ממנו תיבה הוא MDF ועדיף בעובי של 19 מ"מ (אפשר גם יותר אבל לרוב אין צורך). אתה לא צריך להתאמץ, אתה יכול ללכת לנגר שיבנה לך את התיבה ויש הרבה מתקינים שיכולים לצפות לך את התיבה בשטיח.

פורסם

כשדתרצה לקנות ריהוט אתן לך כתובת של נגר מצוין,אבל אם אתה מעונין בתיבה לסאב לרכב תפנה לאנשים שזו עבודתם ומתמחים בייצור תיבות לרמקולים(ויש לבד מיוחד לתיבות ולא שטיח)אם תיקח את הזמן שיידרש לך על מנת לבנות תיבה באופן עצמאי תמצא שההשקעה לא כדאית,כנראה שבררת במקומות הלא נכונים

פורסם
כשדתרצה לקנות ריהוט אתן לך כתובת של נגר מצוין,אבל אם אתה מעונין בתיבה לסאב לרכב תפנה לאנשים שזו עבודתם ומתמחים בייצור תיבות לרמקולים(ויש לבד מיוחד לתיבות ולא שטיח)אם תיקח את הזמן שיידרש לך על מנת לבנות תיבה באופן עצמאי תמצא שההשקעה לא כדאית,כנראה שבררת במקומות הלא נכונים

תרשה לי לתקן אותך,

ההשקעה מאוד כדאית!!!

דבר ראשון אתה מתכנן את התיבה ולא איזה נגר, או כמו רוב החברות שמוכרות תיבות בלי קשר לסאב.

דבר שני מחיר החלקים מאוד זול.

תיבה היום עולה בין 250ש"ח ל 500ש"ח(אני ממש לא בטוח פה), אם תיקנה MDF וריפוד ב-250ש"ח תוכל לבנות 3 תיבות לפחות.

פורסם

בסופו של דבר אני לא חושב שאני אבנה תיבה לבד כי סך הכל אני רוצה תיבה מקצועית.

מישהו יכול להמליץ לי על בעל מקצוע (בונה תיבות ולא נגר)?

פורסם

אנחנו הגולשים מעונינים ונמצאים באתר בין היתר כדי ללמוד ולהתקדם,ותשובה כמו רוב החברות שמוכרות תיבות ללא קשר לסאב לא לעניין אם יש לך כתובת של מי שמוכר ומתכנן תיבות טובות תן לו,קשה לי להאמין שאין חברות כאלו שיש להן תכנה במחשב לתיכנון תיבות עם סימולציה מלאה גם לגבי איך מתנהג הסאב,איזה תיבה מומלצת,כמה הספק מסוגל הסאב להחזיק ועוד.

פורסם
אנחנו הגולשים מעונינים ונמצאים באתר בין היתר כדי ללמוד ולהתקדם,ותשובה כמו רוב החברות שמוכרות תיבות ללא קשר לסאב לא לעניין אם יש לך כתובת של מי שמוכר ומתכנן תיבות טובות תן לו,קשה לי להאמין שאין חברות כאלו שיש להן תכנה במחשב לתיכנון תיבות עם סימולציה מלאה גם לגבי איך מתנהג הסאב,איזה תיבה מומלצת,כמה הספק מסוגל הסאב להחזיק ועוד.

אני יודע בדיוק מה אני רוצה, יש לי ספסיפיקציה מלאה.

אני פשוט מחפש מישהו מקצועי שיבנה לי אותה

פורסם

אני חושב שכל יבואן מכובד שמייבא סטריאו לרכב צריך לדאוג לעצמו לתיבות טובות מתאימות ואיכותיות. אני באופן אישי מכיר איש מקצוע בשם מוטי-בוקס שכל עיסוקו הוא בניית תיבות(תצתרך לפנות אליו עם מידות רצויות)אם לא אני יכול לחשב עבורך. או שתפנה לאחד היבואנים שיש ברשותו אפשרות למכור לך תיבה ספציפית

Quality, thats what it alll about !

פורסם

לבנות תיבה זה לא מסובך. לתכנן תיבה קצת יותר אבל בכל מקרה אפשר להסתמך על נתוני היצרן או להתייעץ בפורום ואף ללמוד לבד איך לתכנן.

אודי, אולי קל לך להגיד לאנשים לפנות למי שמוכר תיבות כי אתה עצמך כזה אבל המלצה שכזו היא אינטרסנטית ואין לה מקום כאן בפורום.

כמו כן גולשי הפורום בעצמם יכולים להעיד על תיבות ONE SIZE שמוכרים עם סאבים שונים ללא קשר לנתוני הסאב, אין צורך להתמם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...