Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר נפרד לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע באוטו רמקולים 6X9 = סאב פיוניר 1200 שיושבים על מגבר אחד , עכשיו שאני רוצה להגביע את הסאב דרך המגבר אני חושב שהוא מגביר גם את הסאב המובנה שיש ברמקול וזה פוגע באיכות השמיעה ...

אם אני יקנה עוד מגבר מונובלוק לסאב אני יוכל להנמיך את עוצמת הסאב ברמקול ולהגביר את העוצמה בסאב בלבד ?

פורסם

איזה סאב אתה מדבר שיש ברמקול? יש לך רמקול 6X9 שבקושי נותן לך באס ויש לך סאב שנותן לך את הבס הרציני (אם אפשר להגיד את זה על סאב של פיוניר בכלל...)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אני מגביה את הבאס ממש עד הסוף אחת אז היא ממש קופצת והורדסת את האיכות ...

ובקשר לסאב אני יודע שהוא חרא אבל זה מה שיש בינתיים

פורסם

אני לא מצליח להבין.

איזה מגבר יש לך?

במיקרה ויש לך מגבר 4 ערוצים אז אין עם זה בעיה. פשוט תעביר את 2 הערוצים הקידמיים/האחוריים (מה שתבח,כמובן את אותו ערוץ שיובים עליו ה-6/9) על מצב שהוא יוציא רק צלילים גבוהיים ובינונים בלי באס ואת העבודה תשאיר לסאב.

במיקרה ויש לך מגבר 2 ערוצים אני לא מצליח להבין איך הצלחת לחבר כביכול 4 רמקולים (2 אחוריים + סאב בגישור) ולקבל איכות. הרי רק הסאב צריך 2 יציאות בניפרד.

במיקרה ויש לך מגבר בעל 2 ערוצים תבדוק אם הוא יוכל לשבת לך סבבה על הסאב ולרמקולים תקנה מגבר בעל 2/4 ערוצים.

• תוכן חדש...