Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נשמח לקבל עזרה בקניית רכב.

אנחנו מחפשים רכב עם אחסון גדול – לכן בגאג' סטיישן.

רכב אמין ובטיחותי (יש לנו תינוק).

רכב שצריכת הדלק שלו חסכונית. אנחנו עושים כ 30000 בשנה ויש לנו נסיעות ארוכות להורים שלנו.

יש לנו מימון לרכב חדש (ההורים יתנו חצי) אבל מבחינתנו אין הכרח שזה יהיה חדש. אפילו עדיף שיהיה יד שניה כדי שלא נספוג את ירידת המחירים שבשנים הראשונות.

חשבנו על סקודה פאביה סטיישן דיזל 1400 אבל ראינו שפער המחירים בינה לבין הבנזין הוא כ 20000 אז זה כבר לא נראה לנו כדאי להשקיע בדיזל.

האם יש לכם המלצות/הצעות?

תודה!

פורסם

אם לא תצייני תקציב ההמלצות ינועו בין סובארו סטיישן שנת 86, לבית טוארג דיזל חדש (או בן שנה, כדי שלא תספגו את ירידת המחירים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סקודה פאביה סטיישן מומלצת.

לבת שלי (אבא-אמא-שני ילדים-כלב-טיטולים-במבה) יש רכב כזה כבר כמה עשרות אלפי ק"מ.

אני ממליץ על חדשה מהחנות פשוט כי לדגמים החדשים יש התקן איזופיקס לחיבור כיסאות בטיחות וזה עושה את החיים קלים מאד.

(בהסתייגות, צריך לברר אם לפאביה החדשה יש).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם אנו חיפשנו לפני זמן לא רב רכב סטיישן אם כי התמקדנו סביב ה-100K ש"ח.

האופציות הטובות ביותר אובחנו כ-B4 סטיישן (יחסית נפוצה), סקודה אוקטביה סטיישן (קשה למצוא) וקאיה סיד סטיישן (קשה מאד היה למצוא אחת משומשת בת כשנה).

אני מניח שבקרוב עומדות לצאת לשוק הפוקוס סטיישן הראשונות שהגיעו אך בינתיים גם אותן קשה מאד למצוא.

בסופו של דבר גילינו שלאוקטביה הרגילה יש תא מטען יותר גדול מכל הסטיישנים הנפוצים,ההעמסה נוחה מאד,המדף האחורי מתפרק בקלות ובעצם מדובר "בסטיישן" שהוא גדול יותר מכל סטיישן "אמיתי" באותה רמת רכב ומחיר.

האוקטביה חסכונית ואמינה בכל גרסאותיה,בנזין ודיזל,נעימה ואיכותית ולא מאד יקרה (אך קשה למצוא אחת פרטית עם מעט ק"מ).

ה-B4 אמינה מאד,חסכונית ונוחה פחות,לטעמי מדובר בסטיישן יפה למרות גילה המופלג,אין שום יתרון אמיתי בישראל למערכת ההינע הקבועה ל-4 גלגלים שלה אבל זו אופציה מצויינת בקטיגורית הסטיישן.

אפשרות מעניינת וטובה היא הסקודה רומסטר והיא שווה בדיקה.

כרכב חדש,אפשר גם להציע את הרנו לוגאן (דצ'יה) לה סטיישן ענק,מנוע רנו ותיק ומחיר נוח. יש לצפות לכך שתסבול מירידת ערך ממשית אך למרות מוצאה הרומני היא בסיסית וטובה וזוכה למכירות נאות בכל אירופה כשמנגד אין עליה ביקורת רעה באמת,למען הגילוי הנאות אני לא הייתי קונה חדשה בעיקר בגלל אי הוודאות לגבי שמירת הערך והאמינות העתידית אבל עדיין,ראוי להזכירה ולו רק משום שמדובר באופציה שלא כולם מודעים אליה.

חבל מאד שתצורת הסטיישן שכל כך הגיונית,כל כך יפה ושזוכה להצלחה אדירה בחו"ל איננה פופולרית אצלנו על שלל הילדים שיש כאן לכל משפחה,הציוד שסוחבים עבורם,הקניות המטורפות שאנו קונים,אהבת הפיקניקים וכיו"ב תנאים שממש מבקשים: "סטיישן"!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם חשבתם על פביה דיזל חדשה אז תוכלו להשיג את היונדאי I30 קרוס וואגון או פוקוס סטיישן בכעשרת אלפים שקל פחות.

לא יהיה הבדל גדול בעלויות משום שמה שתחסכו בדלק תוציאו ברכישה עצמה. כדאי לחשוב אם זה משתלם.

הסקודה רומסטר כמו שהציע קודמי היא אופציה מעולה. מושב אחורי מאוד מרווח ותא מטען גדול עקב תוכנון שונה מהמקובל, בהחלט אופציה ראויה.

אם אתם מעוניינים ברכבים משומשים, אז יש פביה ספייס ורומסטר למכירה גם מפרטיים וגם מליסינג ובגרסאות בנזין וגם דיזל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
סקודה פאביה סטיישן מומלצת.

לבת שלי (אבא-אמא-שני ילדים-כלב-טיטולים-במבה) יש רכב כזה כבר כמה עשרות אלפי ק"מ.

אני ממליץ על חדשה מהחנות פשוט כי לדגמים החדשים יש התקן איזופיקס לחיבור כיסאות בטיחות וזה עושה את החיים קלים מאד.

(בהסתייגות, צריך לברר אם לפאביה החדשה יש).

האם יש ברשותם סקודה עם מנוע 1400? 1900?

כמה קולות סביבנו כבר אמרו ש 1400 לא יחזיק ואנחנו תוהים בנושא.

אנחנו נוסעים הרבה, עם הרבה ציוד.

כרגע יש תינוק אחד אמנם, אבל צופים עוד וכלב..

אז לעבור לשקול את 1900? או ש 1400 גם ישרת אותנו?

תודה!

פורסם

האם חשבתם לבדוק טנדרונים ?

קנגו, ברלינגו וכולי שב30K יהיו בערך2004-2005

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תקרא שוב את ההודעה, הם נוסעים 30K ק"מ בשנה, זה לא התקציב.

התקציב הוא עדיין סוד :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הי

התקציב ממש לא סוד :-)

עד סביבות 70K. אנחנו פשוט לא רוצים משהו חדש כדי לא לספוג את ירידת הערך בשנים הראשונות.

אבל אנחנו יכולים להשקיע.

הטנדרונים חסכוניים בדלק?

פורסם

70 אלף ש"ח = קנגו או ברלינגו מודל 2008.

לא חסכוניים ביחס לפאביה 1.4 דיזל, כן חסכוניים ביחס למשפחתיות 1.6 אוטומטיות.

סביב 1 ל 16 בדגמי טורבו דיזל החדשים.

פורסם
האם יש ברשותם סקודה עם מנוע 1400? 1900?

אז לעבור לשקול את 1900? או ש 1400 גם ישרת אותנו?

תודה!

הפאביה של הבת שלי היא 1400 100 כ"ס. נסיעות ארוכות לסופש"ים עם הרבה ציוד כי הם ירושלמים וההורים הם ברעננה וטבעון. (כולל הכלב שהוא לברדור, כלומר סוס קטן...). האוטו ממש אמין ונח.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני, הוא מדבר על פאביה דיזל 1400.

יש גירסה כזאת לפאביה, החל משנת 2005 או 2006 בערך. נראה לי שהגיעה רק במרכב סטיישן, גם בדור הקודם וגם בנוכחי.

מדובר במנוע דיזל קטן במבנה קצת יוצא דופן - 3 צילינדרים. עם טורבו, כמובן.

ההספק הוא 70 כ"ס, לאוטו ביצועים סבירים, טובים יותר מגירסת 1900 SDI.

סופרחסכוני בדלק, בנסיעה בינעירונית מגיע ללא קושי למעל 1 ל 20.

95% מהמכוניות האלו היו או מוניות או של חברות.

פורסם

דלג להודעה האחרונה שלי וקרא שוב ובעיון (תהיה בחינה אחר כך...) את השאלה שפותח השרשור שאל אותי ושמצוטטת שם.

ולנוחותך שוב:

נשאלתי:"האם יש ברשותם סקודה עם מנוע 1400? 1900?

אז לעבור לשקול את 1900? או ש 1400 גם ישרת אותנו?"

יש מבין?

פורסם

לא עברתי את הבחינה.

כשמציינים נפח מנוע כלשהוא ליד ובהשוואה לנפח 1900 (שהוא בהכרח דיזל במקרה זה) סביר והגיוני להניח, שגם המנוע השני הוא דיזל.

כך ש"אין מבין" לצערי.

• תוכן חדש...