Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בפונטו HGT שנת 2001, אחרי שהחזקתי באוטו חצי שנה התחילו אצלי בעיות אכילת שמן עד שלבסוף גם המנוע רתח והלך הראש מנוע.

האוטו נשלח למוסך ושם פתחו את המנוע והסתבר שהמנוע במצב גרוע, רינגים גמורים, בוכנות וטלטלים לא במצב הכי טוב וכמובן הלך הראש מנוע.

המסקנה מכל זה הייתה או להביא מנוע חדש מייבוא או לבצע אוברול כללי למנוע - לאחר התלבטויות החלטתי בהמלצת המכונאי (קרוב משפחה) לבצע אוברול, בגלל שהטענה המרכזית הייתה שלקנות מנוע מייבוא לאוטו הזה ספציפית זה כמו לקנות חתול בשק, ועדיף לעשות חידוש כללי למנוע (אוברול) ולנסוע בראש שקט.

לפני כחודש הוא סיים את העבודה והחליף כמובן את כל החלקים הקיימים, חוץ מהבלוק והראש שנשלח לשיפוץ.

ניתן לי הדרכה לביצוע הרצה ולהגיע למוסך אחרי 1000 ק"מ לחיזוק ראש והחלפת שמן ופילטר שמן.

ביצעתי הרצה כמו שנאמר לי (נסיעה רגועה בטורים של עד 3 אלף, בלי לעבור את ה-100 קמ"ש), ולאחר סיום ההרצה חזרתי למוסך שם חיזקו לי את הראש מנוע והחליפו את השמן והפילטר.

בכל מהלך ההרצה לא היו שום בעיות מיוחדות והכל עבר חלק.

היום שבוע כבר לאחר סיום ההרצה, אני מרגיש חוסר כוח לעומת איך שהרכב אמור להיות, בעיקר בטורים נמוכים ובטיפוס לטורים גבוהים.

יש לציין שבהרצה האוטו נסע יפה ולא הרגשתי בעיות מיוחדות בסחיבה, לעומת זאת כרגע אני מרגיש כיאלו הרכב נוסע לא בניצול מלא של המנוע, או יותר נכון המנוע לא עובד כמו שהוא צריך לעבוד.

עכשיו ישר עלה לי בראש אולי התרחש בעקבות האוברול ירידה חדה בקומפרסיה של המנוע ובגלל זה נובעת ההרגשה שהאוטו לא נוסע 100% (למרות שאותו מכונאי הוא מקצוען אמיתי מנסיון עם הרבה עבודות שנעשו אצלו והוא ביצע את האוברול בצורה מקצועית).

שמתי לב לאולי עוד גורם לבעיה, כאשר אני נמצא בעמידה הטורים עולים ויורדים ורואים את זה גם על המחוג של הטורים, כיאלו הטורים לא יציבים, כמו כן בתדירות גבוהה יחסית, יש לי בקפיירים שנשמעים - יכול להיות מדובר בבעיה במערכת ההצתה או במשאבת הדלק?

לסיכום:

האם נשמע שמדובר בבעית קומפרסיה ועלי לבצע בדיקת קומפרסיה למנוע?

האם יכול להיות קשר בין הטורים הלא יציבים ואותם "בקפיירים" לבעיה?

אם לא מדובר בבעיות הנ"ל, אז במה כן יכול להיות מדובר?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תוכן חדש...