Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

לאחר שהשלמתי מספר קורסים לנהיגה מתקדמת בישראל ובאנגליה, אני מעוניין לעלות ברמה ולהמשיך להתמקצע. לשם כך, אני מחפש מוסד רלוונטי איפשהו באירופה שבו אוכל לעשות קורסים נוספים לקראת סוף השנה. אין העדפה לסוג הקורס (מסלול, שטח, שלג...) - הכל הולך.

 

בתיה"ס של פורשה, BMW ומרצדס נדחים על הסף עקב עלויות גבוהות - התקציב שלי עומד על כאלף יורו (להדרכה בלבד). אשמח לקבל המלצות, מנסיון או סתם מידע כללי, עם עדיפות למדינות הבאות: בלגיה, הולנד, גרמניה, אוסטריה, צ'כיה ושווייצריה.

 

למען הסר ספק, אני מכיר את גוגל, אבל סומך על הנסיון של חברי הפורום יותר. :mm_yeah:

 

בתודה מראש.

פורסם

ב~1000 אירו אפשר לקחת קורס של יומיים בבית הספר של פורשה בגרמניה (Precision Course). מנסיון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ב-1000 יורו לא תמצא שום קורס שילמד אותך יותר יותר ממה שכבר למדת בארץ, ובהנחה שלקחת קורסים ברמה גבוהה.

 

הקורסים הרציניים באירופה מתחילים בסביבות ה-2000 יורו והלאה. בארה"ב תוכל למצוא קורסי מרוצים קצרים שיכנסו בתקציב הזה, אבל זה סיפור אחר.

 

 

דני G.

×
×
  • תוכן חדש...