Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

בחודש דצמבר אני אמור לעשות טסט לרכב שלי.

מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני עושה טסט(הרכב שנת 2006 ואני היד ה-2),רציתי לשאול דמה דברים:

רישיון הרכב הנוכחי הוא עד תחילת דצמבר.היום קיבלתי את אגרת הרישוי לתשלום לחידוש רישיון הרכב, ובדף ההסבר המצורף,כתוב ש "בעל רכב ישלם את אגרת הרישוי מהיום שפג תוקף רישיון הרכב".

אז בעצם ,בשלב זה,קצת יותר מחודש ממועד הטסט, אני לא אמור לשלם כלום? לחכות שלרשיון הנוכחי יפוג התוקף?

זה פשוט נשמע לי מוזר...מתי עליי לשלם ומתי לעשות את הטסט??

תודה רבה.

מקווה שלא יצאתי טמבל...

:oops:

פורסם

אתה יכול לשלם את האגרה מחר בבוקר וללכת לטסט.

ניסוח ההודעה על הרישיון לא כל-כך מוצלח.

ככלל, אתה אמור לשלם לפני שפג תוקף הרישיון ולגשת לטסט. לאחר מכן לא תוכל לנהוג ברכב גם אם תשלם כי אין לך טסט. (ואז תצטרך לרוץ למשרד הרישוי להוציא רשיון תנועה זמני שעולה עוד כסף).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תראה - אם אתה נורא רוצה לשלם היום, אני תיכף מעביר לך את פרטי חשבון הבנק שלי.

לעניין - ההודעה נשלחת חודש ומשהו לפני מועד הטסט. אם תקרא מאחור - תוכל לשלם גם דרך האינטנט (בכרטיס אשראי) ואז ישלחו לך הביתה רשיון משולם. זה עובד ונוח. אפשר לשלם בכל סניף דואר (נדמה לי שרק במזומן) - עשה זאת כמה ימים לפני המועד.

אל תשכח לבדוק שכל הנורות תקינות ופועלות והמספר נקי. חבל להזדקק לטסט חוזר על דברים קטנים כאלו. אתה חייב להגיע לטסט עם רשיון רכב וביטוח חובה. בסך הכל זה דבר פשוט שלוקח קצת זמן בגלל התורים.

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מתעלק

תוקף הרשיון שלי פג ב19/12, וקיבלתי רשיון חדש. התקשרתי למוקד הטלפוני כדי לשלם.

לאחר שהזנתי את מספר הרכב, האפשרות היחידה שהייתה היא קבלת כפל רישיון לרישיון שבתוקף עד 19/12/2009, ושום מילה על תשלום לרישיון החדש.

האם מישהו יודע כמה זמן לוקח להם לעדכן את המערכת?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...