Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט 92 1300 אוטומטית

הרכב מעשן לבן ואוכל שמן

יש בעיה כנראה במערכת הדלק

או שצריכת הדלק מוגזמת או שהמד מזייף

המחוג היה על קצת מעל הריק(Eׂ) היום מילאתי ב70 ש"ח עשיתי נסיעה ממש קטנה בתוך העיר ומד הדלק חזר להיות0 כמעט על ריק

(כמובן שזה לא פעם ראשונה שזה קורה) ומה שגורם לי כל פעם למלא עוד ועוד

הצריכת דלק ממש חסרת פרופרציה יש לציין שאני לא מפעיל מזגן אף פעם...

מקודם אחרי שהאוטו היה מונע פתחתי את המכסה טנק דלק והוצאתי את הפקק והיה מן רעש של לחץ כזה(שלדעתי לא נשמע סביר)

אשמח אם תוכלו לעזור לי

בתודה מראש מאור

פורסם

כדי לבדוק צריכת דלק, יש צורך למלא מיכל מלא, לאפס מד מרחק, ולבדוק כמה ק"מ הרכב נסע.

במילוי הבא, יש צורך לחלק את מספר הק"מ במספר הליטרים שמילאת.

כדאי לבצע את הבדיקה מספר פעמים, כדי לקבל צריכה מדויקת עד כמה שניתן.

לגבי הרעש ממיכל הדלק: אם כוונתך לבריחת אויר, אזי אין בעיה מיוחדת.

אלו הם אדי דלק שנשארו במיכל כי החריר בפקק כנראה סתום.

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

אין זכר לטיפת ריח של דלק

וגם לא נזילה

התחנת דלק גם באוטו הקודם שהייתי נוהג עליו הייתי ממלא שם

וזה תחנה דיי גדולה פה בעיר

פורסם

כשהימים מתקררים, צריכת הדלק עולה, במיוחד אם רוב הנסיעות הם נסיעות קצרות, שהמנוע לא מספיק להתחמם לטמפרטורת עבודה.

מעבר לכך, אם המנוע מעשן לבן, זה מצריך טיפול (עשן לבן רק בהתנעה, או כל הזמן?).

תבצע את הבדיקה שהומלצה למעלה, הצריכה ההגיונית שלך צריכה להיות סביב ה11-12 ק"מ לליטר.

המד דלק פחות מדויק ברבע האחרון של המיכל, אז אל תתרגש מזה.

לגבי הרעש של הלחץ אוויר במיכל דלק- תקין. ניתן לסגור את המיכל בפקק חלופי אם חור (נמכר כמעט בכל תחנת דלק/ חנות חלפים), מנסיון של חבר, זה מעלה את הצריכת דלק.

דרך אגב, אני בסוויפט ידני עומד על צריכה של כ15 ק"מ לליטר.

פורסם

מצטרף לשירשור בנושא דומה, בסויפט שלי בכל התנעה (גם במנוע חם) יש ריח של דלק, אני לא יודע אם זה קשור אבל הרכב מונע בקרבורטור ויש לו צ'וק אוטומט.

אה, ויש צינור דלק קרוע שהבעלים הקודם סידר בעצמו בתור משהו "זמני" וזה יוחלף בטיפול הבא במוסך, אבל הוא מחזיק ולא נוזל אז לא יודע עם זה קשור.

וגם כאשר אני פותח את מיכל הדלק בכל מילוי בתחנה, פתאום מתפרץ החוצה אויר "כלוא" עם ריח חריף של דלק, זה נורמלי?

צריכת הדלק שלי היא 13 ק"מ לליטר ממוצע משולב, בגיר ידני.

דרך אגב עוד שאלה אחרונה, ניוטרל משתלב אצלי ללא לחיצה על הקלאץ', בקלות רבה, האם זה בריא להעביר לניוטראל וזה ככה בכל הסויפטים או שיש לי בעיה בגיר?

פורסם

דני.

גם בסוויפט שלי הניוטרל משתלב בקלות גם ללא קלאץ' או חצי קלאץ', בכל זאת כדאי להעביר עם קלאץ.

1:13 זה סביר, אם אתה מוריד מזגן, נוסע מחוץ לעיר ובמהירות סביב ה90, אני מניח שאתה יכול לעלות קצת.

גם בקשר לאוויר מהפתח של הדלק זה בסדר, וכמו שאמרתי, אתה יכול לנסות לעבור לפקק חליפי ולבדוק השפעה על הצריכה (לפקק יש מכסה שחור בלי הברגה, ועלי פלסטיק ספירליים צהובים לסגירה).

פורסם
דני.

1:13 זה סביר, אם אתה מוריד מזגן, נוסע מחוץ לעיר ובמהירות סביב ה90, אני מניח שאתה יכול לעלות קצת.

אני נוסע 100 אחוז מהזמן ללא מזגן, ורוב הנסיעות שלי הם בסביבות 90-100, הצריכה היא עדיין 1-13.למרות שזה לא מדוייק כי זה משולב עם עירוני באיזור הררי. זה נורמלי?

ולגבי ריח הדלק החריף בהנעה קרה וחמה?

• תוכן חדש...