Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי 206 XS בבגז' יושב לו סרווין ווגה 12' עם תיבה פתוח וענקית.

הסאב שוקל המון ותופס מלא מקום בבגז'.

סה"כ המערכת ברכב היא דיי בסיסית.

HU-JVC פשוט יחסית

מורל פולס מקדימה

והסאב מאחורה.

הם מוגברים ע"י מגבר

פולס אודיו 4 יציאות.

אני לא חובב באס חזק במיוחד, האמת שאני מעדיף יותר עדין רק שיהיה מורגש.

שאלתי היא כזאת:

האם קיימים זוג 6X9 שיכולים לבצע את העבודה?או לחפר במידת האפשר על חיסרון הסאב?

אם כן

על איזה רמקולים את ממליצים??

הסכום הוא בסביבות ה-500 שקלים.

תודה רבה על העזרה

דודו

פורסם

אני לא בטוח שיש כאלו בכלל, האמת שאני די בטוח שאין רמקול 6X9 שיוכל לתת מספיק בס כדי להחליף סאב.

מעבר זה, גם אם יש סט כזה, בטח שלא בתקציב הנ"ל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בגלל שה206 היא 5 דלתות אז 6X9 טובים ישמעו טוב ברכב, אומנם לא בצורה של להחליף סאב ממש אבל אם אתה לא מפוצץ בסאונד אז ישמעו מצויין.

לי יש סט 6X9 של חברת FLI, לא הכרתי עד לפני שקניתי אותם.

קניתי ב FULLDESIGN חנות אודיו לרכב, בהתחלה חששתי מהשם הלא מוכר אך בדיעבד אני שמח מאד שקניתי אותם, הצליל שלהם ממש טוב גם ברמה שחבר שלי ש"צחק" עלי על הסט הלא מוכר הזה נורא התלהב מאיכות הצליל.

גם באסים נשמעים בהם לא רע (הכל יחסי כמובן). הרכב הוא סוזוקי סוויפט 5 דלתות וקטן יחסית (בדומה לשלך) ולכן גם לא צריך להגביר הרבה כדי לשמוע חזק.

אם אתה מזדמן לחיפה אתה מוזמן לעבור אצלי ולשמוע אותם עם דיסקים שלך כדי לקבל מושג למה אני מתכוון.

יש לי סט נוסף של JBL בסובארו, ואני אומר לך שהרמקולים ה"לא מוכרים" האלה, נשמעים יותר טוב מהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קודם כל בחיים הכל יחסי ובהתאם.

הרמקולים 6X9 לא יכולים להחליף סאב כי הוא לא יכול להגיע לעוצמת הבאס שיש לו,הוא גם אינו מגיע לתדרים שאליו הסאב מגיע,אבל חייב לציין ש6X9 יודעים לתת באסים.

יש לי חבר עם מגבר,6X9 וקומ',ה6X9 שלו של מורל טמפו נותנים לו באסים חזקים מאוד,חשבתי בהתחלה כמעט שיש לו סאב באוטו,והסתכלתי בכיווני רדיו דיסק שלו והבאס היה על +1[אפשר עד 6,מינימום זה 6-],השני[ברח לי השם] היה על LOW,רדיו דיסק של פיוניר.

ככה שאם אתה מחפש באסים טובים ואתה לא רוצה לשים סאב אתה יכול להסתמך על ה6X9 בתנאי שכמובן תביאי 6X9 טובים כמו מורל טמפו/פלוס.

פורסם

99% מרמקולי 6X9 לא יכולים להחליף סאב מעצם העובדה שהם לא מגיעים לתדרים שסאבים מגיעים אליהם.

מבחינת עוצמה, מי שלא מחפש SPL יכול להיות מרוצה מזוג 6X9 טובים, אבל אם יש קצת כסף, עדיף למצוא זוג 8" יעודיים ל FREE AIR, יתנו תוצאה הרבה יותר טובה, חזקה ומדוייקת.

מתחדשת*

פורסם

ג'נסיס אודיופיל 6X9 יתנו את התוצאה הכי קרובה לסאב עד כמה שאפשר ( שדרך אגב הם סאבים ולא רמקול קוקסיאלי )

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש לי משהו בשבילך היה פי פעם באוטו.זוג רמקולים של וייבי הם 6X9 אבל מלבנים והם ממש מפלצתיים מבחינת באס.

אבל תתצתרך מגבר ממש חזק כדי להרים אותם.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

• תוכן חדש...