Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תמערכת הזאת PIONEER DEH-3050

ואת המגבר הזה :

המגבר street sound st-754

ואת המגבר הזה:מגבר לרכב מונובלוק KICKER דגם: ZX300.1

ואת הסאב הזה:סאב וופר 12 GTO1202D JBL

ואת הרמקולים האלה:זוג רמקולים TSA6973E Pioneer 6x9

עכשיו השאלה שלי אם אני יחליף את הרמקולים והמגבר של הרמקולים ל

הרמקולים:זוג רמקולים PULSE 6*9 Morel 6x9

מגבר:מגברלרכב JBL GTO75.4

1.האם אני ירגיש תהבדלים?

2.האם תהיה עוצמה יותר גדולה ואיכותית?

פורסם

אין לי סט מקדימה יש לי 4 אינץ מקדימה ואני לא יכול להכניס רמקולים במקוםהזה

אבל האם יהיה הבדלים שאני ירגיש?

פורסם

בשניה שאתה תכניס רמקולים קדימה אתה תגיד לעצמך "בונא אני מפגר שלא עשיתי את זה עד עכשיו"

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני יודע אבל אין לי מה לקנות מקדימה ואם אתה רוצה לקנות משהו טוב אז זה רק הרבה כסף

מה אתה אומר על ההחלפה זה ישנה בשמיעה?

פורסם

אם אני לא טועה יש לך את המורל דוטק ב4 אינצ'

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כן אבל לא ענית לי על השאלה הראשונה הראשונה

1.האם אני ירגיש תהבדלים?

2.האם תהיה עוצמה יותר גדולה ואיכותית?

פורסם

אני עונה לך לשאלה שאתה עדיין לא שואל כי הבדל מן הסתם שתרגיש, אני רוצה שתרגיש את ההבדל הגדול ביותר שיש וזה להוסיף במה קידמית, אין הבדל גדול מזה.

פורסם

תשאיר את ה6X9 שקיימים לך כרגע והדוטק אתה יכול לברר מחירים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מערכת:Pioneer DEH3050UB

סאב:GTO1202D JBL

מגבר:מגבר לרכב מונובלוק KICKER דגם: ZX300.1

מגבר:MAC AUDIO Z4200

רמקולים:Hertz ECX 690

עכשיו אם אנ יוסיף

קומפוננט ‏4 ‏אינטש Dotech MKII 4 Morel

איך הקומפוננט הזה?

האם יהיו הבדלים?

האם המגבר הMAC יחזיק גם תאחוריים וגם תקומפוננט?

• תוכן חדש...