Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

אנחנו עומדים בפני בחירת רכב מהעבודה שיחליפו את הרכב הישן מזה 3 שנים, האפשרויות העומדות לפנינו הם:

בלי תוספת תשלום:

1. מאזדה 2
  2. יונדאי i20
  3. יונדאי אקסנט 1.4

בתוספת 150 שקל:

1. מאזדה 3 החדשה
  2. יונדאי i30
  3. מיצובישי לאנסר החדשה
  4. ניסן טידה

נכון לעכשיו אנחנו מעדיפים לא להוסיף כסף אך נשמח לשמוע את דעתכם לגבי 2 הקטגוריות.

הרכב יהיה רכב שני, הרכב הראשון הוא מאזדה 3 מליסינג, הדברים שחשובים לנו הם בטיחות, רכב שיוכל לשנע 4\5 אנשים בלי יותר מדי מאמץ ומרווח פנימי ובאגז' עד כמה שאפשר.

לרוב אבא שלי\אני\אמא שלי נסע לבד או עם עוד אדם או 2 למרות שקורים מקרים של אוטו מלא.

הרכב הוא רכב של אבא שלי מהעבודה וביום יום הוא ישמש אותו לנסיעה לעבודה, בערב או סופי שבוע הרכב ישמש אותי, כמו כן אם תוכלו להתייחס למערכות ברכב (מנגן 3PM או לא וכו), אבזור וכו.

בתודה מראש,

PenguinXP

פורסם

אם מדובר על לנסר הישנה - כנראה שה i30 עדיפה (רק שים לב שהיא 5 דלתות ולא 4 כמו הלנסר. מבחינתי זה יתרון. יש כאלה שחושבים הפוך).

מזדה 2 תהיה בגודל של הלנסר (הישנה) מבפנים, אף עם תא מטען קטן יותר.

לגבי עלויות (האם כדאי את הקטנות או ה"גדולות") - אין אפשרות לעזור לכם. ההדלים בין כל הרכבים לא כל כך גדולים (טוב נו, חוץ מה i30 שכנראה באמת גדולה יותר), ועל השאלה "האם שווה לשלם עוד 150 ש"ח בחודש" - תמצא תשובה רק אצלכם.

(טיפ: תבדקו אם זה 150 ברוטו או בנטו. כי אם זה בברוטו - יש מצב שבנטו זה מצטמצם עוד יותר).

לדעתי אתם צריכים לעשות סבב סוכנויות - ולשבת בכל הרכבים. מבין אלא שתאהבו יותר - להזמין נסיעות מבחן. ורק אז להחליט. לטעמי האישי להוסיף 150 ש"ח בברוטו עבור רכב שאתה אוהב יותר מהיתר - שווה. (אבל אני לא דוגמא, כי עד להחודש שילמתי 500 ש"ח נוספים מהנטו בשביל לשדרג ממזדה 3 1.6 פשוטה לזאת של ה 2 ליטר).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

תוספת העלות אינה רק 150 ש"ח אלא בעיקר הזקיפה למס (בערך עוד 400 בברוטו אני חושב) , עכשיו תעשה את החשבון מחדש.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בשעה טובה הזמנו את הi30, תודה לכל מי שענה. הרכב אמור להגיע בשבועיים שלוש הקרובים. אני אסע עליה קצת ואפרסם תגובה מפורטת כדי לעזור לאנשים עם התלבטות דומה.

• תוכן חדש...