Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

פעם ראשונה שלי במפגש כזה ..

היה מעולה .. מכל הבחינות .. אחלה מערכות ואחלה אנשים

מצרף תמונות ויש הרבה

תהנו כולם . .

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

06.JPG

07.JPG

08.JPG

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרון חביב !

ואני אעלה יותר מאוחר כמה סרטונים שעשיתי באייפון

57.JPG

58.JPG

59.JPG

60.JPG

61.JPG

62.JPG

pioneer.p99

genesis dual mono/genesis four Channel

dynaudio esotar 2 - 3way

genesis miniblock/genesis audiophile

פורסם

יש כבוד הבחור העלה המון תמונות ,רצית קיבלת אגב הבחור הוא גם באר שבעי .

אני מקווה שהנסיעה מהצפון השתלמה 8)..

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם
כמקור ? האם גם אתה נפלת שבי ?? יש בחור ב MP3CAR שמשתמש בתקליטים (כן.., כן !) ברכב ויש לו מחשב רק בשביל לשמש כפרוססור. אני מבקש מכם להפנים, מחשב "בריא" ומקונפג כמו שצריך יעשה עבודה טובה יותר מכל פרוססור באשר הוא, ובכלל זה H900, בהתחייבות.

כמו שאמרתי , וידעתי למה אני אומר את זה 8), מה יותר טוב - פרוססור או מחשב כפרוססור - זה אני לא יודע. אבל בתור בעלים של פרוססור שמותקן הפיתוי להוסיף מחשב כמקור הוא ענק כי זה יוצא סכום לא אסטרונומי ודורש התקנה שהיא לא מורכבת במיוחד , לכן אם וכאשר יהיה תקציב אני אעשה זאת . זה פשוט נח ופרקטי פי אין סוף מרדיודיסק באשר הוא ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אוסיף קצת לכל הנושא הזה ולמפגש.

קודם כל שכחתי לציין שאפו ענקי לRUDY וליאור (ארזה) שבאו מהצפון!!! עד לקריית גת להגיע למפגש וגם הביאו איתם את עידן על הדרך - חברה, אני מוריד את הכובע.

אם אתם מכריזים על מפגש צפון - אני בא אפילו אם זה רק בשבילכם ואפילו אם אתם תהיו היחידים שיגיעו למפגש.

ארזה - למה שלא תתחיל עידן חדש של מפגשי צפון בפורום? בגלוי בדביק - כמו שצריך היה לעשות את זה מההתחלה!

ארזה - היה באמת נחמד להראות לכמה חברים שהפיר בתיבה של הסאב הוא סה"כ גליל של פרינגלס :-D שמחוזק בסיליקון לפתח שלו בתיבה. (שמתאים בדיוק לאורך ולקוטר של הגדרות היצרן עבור תיבת פורטד לסאב הזה).

לגבי CARPC אם הוא יותר איכותי מפרוססור או לא - אני לא יודע... וגם לא איכפת לי כי בכל הרכבים ששמעתי פרוססורים מעולים וברכבים ששמעתי עד עכשיו CARPC שעובד כפרוססור התוצאות היו מעולות.

השילוב הכי חזק לדעתי הוא CARPC כמקור אבל עם שילוב של פרוססור - למה?

כי השליטה בCARPC מתוך הרכב היא עדיין נראית לי מסורבלת מאוד ומצד שני אני לא נוטה ברעיון שלי לטובת תוכנות אוטומטיות כמו ARC שבהן מיקרופון עושה את כל העבודה - אני אוהב את החופש להיות אנושי.

אני החלטתי בסופו של דבר שאני רוצה CARPC מהסיבות הבאות - בלבד - אף אחד מהן אפרופו לא קשורה לוויכוח בין אם CARPC יהיה יותר איכותי או פחות - הוא פשוט יהיה יותר איכותי ממה שיש לי כרגע, זה בטוח:

1. אין יותר צורך בדיסקים - אלא אם כן אני ממש רוצה.

2. אין יותר צורך במכשור חיצוני כמו GPS, מצלמת רוורס עם צג נפרד.

3. זה נראה כמו פרוייקט כיפי ואני בעברי טכנאי PC, טכנאי שרתים, טכנאי מערכי גיבוי רובוטיים, מומחה תקשורת ואבטחת מידע, יש לי RHCE (מוסמך לינוקס רד האט) - אז ככה שפרוייקט שכזה צריך לדבר אליי ישירות ללב.

4. פשוט כי בא לי לשמור על מקור דיגיטלי ככול האפשר לצמצם את מספר ההמרות לאנלוגי למינימום - אבל לא בגלל שאני מאמין שאני אצליח להרגיש כאן הבדל - פשוט בגלל שאני יכול להרשות את זה לעצמי - אז למה לא?

5. כי מתחיל להיות לי משעמם :-P

חברה - לא לריב, איש באמונתו יחיה.

ושוב - שאפו

אחלה מפגש וכבוד למגזר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על המחמאות.

מאד-אבל מאד נהנינו מהמפגש ואני בטוח שרודי ועידן מסכימים.

הערכתי את האבא שהביא את שני בניו למפגש כי אין להם רשיון...

נהניתי מקשת המערכות הטובות,הכרתי עוד אנשים טובים ומבינים,היו הרבה מדור העתיד של הפורום,יער מדהים וענק,אוכל,BTL,כלב יפהפה,ומה עוד פיספסתי?

ללאנוס-תודה על תמיכתך והנפת "דגל המרד" בנסיון להקמת מפגש צפון.נסיתי בקטנה באתר הצפוני לנסות לעורר מודעות-אך לשווא.מי יודע,אולי בעתיד הנראה לעין ,יקום המשיח הצפוני שיעורר את הדוב הצפוני מתרדמתו העמוקה,יאחד את השורות ויגרום למפגשים מאוחדים.או אז אשלוף בשמחה רבה את הבטחתך להגיע.:twisted:

נושא הCARPC תופס תאוצה וזה לא פחות ממדהים איך ה"צונאמי" הזה מפיל בדרכו כמעט את כולם.

לסיכום-היה מפגש שהשאיר בי טעם של עוד!

פורסם

אני רואה שהיה מפגש מעניין עם נוכחות מכובדת, הן מבחינת כמות האנשים, והן מבחינת חברי הפורום חבל שלא יכולתי להגיע אני מקווה שבעתיד כן יסתדר לי או שלא...

פרוססור או car pc אני חושב תפתחו נושא חדש ולא כאן בשרשור זה סתם מסיט מהנושא.

• תוכן חדש...