Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר לא מאיביי למרות שהמחיר שם נראה טוב.

אני מכיר את המוכר המהולל מאיביי שמתקן מגברים ומוכר אותם.

אבל האמת שאין לו פיידבקים גרועים ככה שזה כנראה רק שמועות!

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך לא הייתי חושב בכיוון הL1PRO כי לדעתי הוא שמע פחות טוב מהשם שיצאה לו פה בפורום(ושוב לא לקנות מקריאת דפים בפורום אלה לשמוע זה הכי חשוב).

סופרימו פיקולו נשמעים טוב יותר מהטוויטר הזה.

לדעתי לא שווה את המחיר שלו ,הMT-23 לא נופל ממנו .

לא התרשמתי בכלל למרות מהללי הטוויטר פה בפורום,סופרימו מפורט,צלול,מאוזן יותר אך כמובן גם קצת יקר יותר.

לגבי המגבר אם יש לך תקציב כזה הייתי מחפש מגבר כמו GENESIS סידרה 3 4 ערוצים או 2מגברים של ST100 שיעשו לך עבודה יפה בהגברה אקטיבית(אלה תשקיב לאנשים האלה שאומרים שאין באס לST100 תאמין לי כול מי שנכנס לרכב שלי אמר לי הדבר האחרון שהיה חסר למידים זה באס).

אדי.

פורסם

בקשר למוכר הזה באי באי זו לא שמועה, לצערי מניסיון.

הבעיה היא שעשיתי חיפוש עליו רק לאחר שכבר קניתי ממנו את המגבר.

הסיפור עלה לי כ 400 ש"ח משלוח חזרה ובדיקה טכנאי פה בארץ שלא הצליח להתגבר על התקלה שהיתה למגבר + מכ"ס ששילמתי עליו וכדי לקבל אותו חזרה צריך...,

מיותר לציין שהמגבר עבר תיקון לא קטן אצל המוכר.

פורסם
בקשר למוכר הזה באי באי זו לא שמועה, לצערי מניסיון.

הבעיה היא שעשיתי חיפוש עליו רק לאחר שכבר קניתי ממנו את המגבר.

הסיפור עלה לי כ 400 ש"ח משלוח חזרה ובדיקה טכנאי פה בארץ שלא הצליח להתגבר על התקלה שהיתה למגבר + מכ"ס ששילמתי עליו וכדי לקבל אותו חזרה צריך...,

מיותר לציין שהמגבר עבר תיקון לא קטן אצל המוכר.

איך אתה מסביר את זה ?

100% חיובי. אפילו קונה אחד מתוך ה2000+ לא התלונן.

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=justonemoreamp&&sspagename=VIP:feedback&ftab=FeedbackAsSeller

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם
אני במקומך לא הייתי חושב בכיוון הL1PRO כי לדעתי הוא שמע פחות טוב מהשם שיצאה לו פה בפורום(ושוב לא לקנות מקריאת דפים בפורום אלה לשמוע זה הכי חשוב).

סופרימו פיקולו נשמעים טוב יותר מהטוויטר הזה.

לדעתי לא שווה את המחיר שלו ,הMT-23 לא נופל ממנו .

לא התרשמתי בכלל למרות מהללי הטוויטר פה בפורום,סופרימו מפורט,צלול,מאוזן יותר אך כמובן גם קצת יקר יותר.

לגבי המגבר אם יש לך תקציב כזה הייתי מחפש מגבר כמו GENESIS סידרה 3 4 ערוצים או 2מגברים של ST100 שיעשו לך עבודה יפה בהגברה אקטיבית(אלה תשקיב לאנשים האלה שאומרים שאין באס לST100 תאמין לי כול מי שנכנס לרכב שלי אמר לי הדבר האחרון שהיה חסר למידים זה באס).

אדי.

אדי,

נראה לי שלי ולאליקו שהוא גם היבואן, יש אולי את זכות היחידים באמת להגיב על מה שרשמת

כי לשנינו היה וגם יש את הסופרימו או האח התאום שלו מבית אומגה אודיו\רנסנס ולשנינו יש את הL1 ולאליקו מן הסתם גם יש את הL1 פרו.

להגיד שהוא נשמע פחות טוב מהסופרימו? - זו כבר שאלה מוחלטת של טעם אישי.

שני הטוויטרים סופר מפורטים וסופר מדוייקים.

הL1 והPRO הרבה יותר "פתוחים" מהסופרימו, קצת יותר חדים ממנו אבל ממש לא הרבה - כשמדובר בסט שלושה חלקים בכלל אין בעיה.

הסופרימו לעומת זאת טוויטר חם, נעים - פשוט טענוג לאוזן מהבחינה הזאת.

בסופו של יום זה עניין של טעם והעדפה אישית

לסט שני חלקים - הייתי לוקח את הסופרימו.

לסט שלושה חלקים - פשוט מיותר "ללכת מכות" על התקנה מסובכת בשביל טוויטר בגודל שכזה וזה כולל גם את הפיקולו.

הL1 הוא בגודל של מטבע חצי שקל... וכמעט באותו העובי - בחיי, הייתי יכול לעשות ממנו כפתור למעיל אם הייתי רוצה :-P

בהחלט שווים את הסכום שהם עולים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איך אתה מסביר את זה ?

100% חיובי. אפילו קונה אחד מתוך ה2000+ לא התלונן.

http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=justonemoreamp&&sspagename=VIP:feedback&ftab=FeedbackAsSeller

כי הוא פותח מס' יוזרים, וקונה ומוכר לעצמו את המגברים וכותב לעצמו את הפידבקים.

בנוסף, רוב האנשים לא יודעים האם המגבר עבר תיקון ואיך.

under construction..

פורסם

למה יש זכות? כול אחד מביע את הדעה שלו.. ליבואן אין זכות להביע את דעתו על מוצריו, נכון? הרי שאני הייתי פה עם הID לא יכלתי לבקר את מוצרי או אפילו שניסיתי זה לא היה במקום ובצדק כי הדעה שלי לא היית אוביקטיבית.

היום אני לא סוחר אני חבר פורום אז אני יכול להגיד מה אני באמת חושב על רכיבים שאני שומע כי איןלי פה דעה מסחרית.

אני ושמעתי את הטוויטר לא התרשמתי למרות שבאתי עם צפיות גדולות.

אדי,על טעם וריח אין מה להתווכח.

אדי(עוד פעם יש לי הרגשה כאילו אני מדבר עם עצמי:-D ).

פורסם

אדי :-P

ובהמשך לדיבורים עם עצמי :-P

ברור שיש לך את הזכות לכתוב ולהגיב ולחוות דיעה.

הכוונה שלי היתה לזכות יחידים לתת תגובה על בסיס נסיון אישי ארוך טווח עם המוצרים, לא אמרתי שאין לך זכות לכתוב שום דבר.

ואני לא חושב שמישהו אי פעם קטל את מוצרי ID בקשר לאיכות הצליל שלהם - אין עוררין, ציוד נהדר מהבחינה הזו.

אבל לא נכנס לזה - מיותר.

אדי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מדבר המון באוויר ודיברת עוד יותר המון באוויר פעם, כשעוד הפרעת לדרור מולטימדיה למכור את הID ועשית לו שם רע.

כמה זמן היה מותקן אצלך הL1 PRO שאתה קורא לזה שאתה מדבר מנסיון?

:idea:

לגופם של דברים, משפט כמו "סופרימו פיקולו נשמעים טוב יותר מהטוויטר הזה."

שנשמע מחבר פורום וותיק ואדם שמתיימר להיות בעל נסיון הוא משפט מטופש וחסר אחריות, משום שאולי לך זה נשמע טוב יותר, אך לא בהכרח שלאחרים זה יישמע טוב יותר.

אולי ההפך.

ואני אוהב את הסופרימו.

פורסם

הרכיבים היחדים שיכולם להתייבש הם אלו שיש בהם חומר אלקטרוליטי בדרך כלל וזה בדרך כלל קבלים.

חלקים אחרים פשוט יכולים להפורר, להנתך ולהנמס, להתפורר... אבל אם המגבר הזה נקנה כאן ביד שניה ממישהו מהפורום, לדעתי יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהמגבר יהיה במצב טוב.

זה פורום מאוד מצומצם ולמכור כאן ציוד לא טוב זה כמעט פשע.

Pioneer TS-X150

פורסם
אתה מדבר המון באוויר ודיברת עוד יותר המון באוויר פעם, כשעוד הפרעת לדרור מולטימדיה למכור את הID ועשית לו שם רע.

כמה זמן היה מותקן אצלך הL1 PRO שאתה קורא לזה שאתה מדבר מנסיון?

:idea:

לגופם של דברים, משפט כמו "סופרימו פיקולו נשמעים טוב יותר מהטוויטר הזה."

שנשמע מחבר פורום וותיק ואדם שמתיימר להיות בעל נסיון הוא משפט מטופש וחסר אחריות, משום שאולי לך זה נשמע טוב יותר, אך לא בהכרח שלאחרים זה יישמע טוב יותר.

אולי ההפך.

ואני אוהב את הסופרימו.

צביקה,אנא ממיך אל תדבר דברים באוויר,קבל את זה פשוט כדעה למה ישר לרוץ וליפול עלי מה אתה עדיין כועס?

זה לא דרור אלה ליאור ושם רעה לא עשיתי לו להפך בזכותי אנשים מודעים יותר למותג ID פשוט הוא לא פופלרי בפורום בגלל אנשים שלא מסוגלים לקבל דעה וישר תוקפים הינה דוגמא לכן וחבל.

כתבתי שהסופרימו נשמעים טוב יותר לדעתי וציינתי גם למה אם הייתה ממשיך לצטט כמו בן אדם ואני כמו חבר פורום וותיק ציינתי למה אני לא אהבתי את הטוויטר.

לא צריך לתקוף ולחשוב שאני רוצה רק לפסול את HAT ,אני אומר רק את דעתי.

באהבה

אדי.

פורסם

כול אחד ודעתו ,יותר טוב או פחות זה עיניין של טעם אישי

אדי ,מוצר טוב זה מוצר שמוכר את עצמו ולא צריך להיות לו עדת מעריצים או לשווק אותו באגרסיביות

מוצרי HAT וגם מורל הם מוצרים שהוכיחו את עצמם כאיכותיים ובמחירים טובים

בנוסף לפני 8-9 חודשים כמעט כול המלצה שניה בפורום הייתי על סאבים של ID ,להרבה מאוד

חברי פורום יש עד היום סאבים של ID והם מאוד מרוצים מהם כולל צביקה מה-IDMAX שלו

ואם כבר מזכירים IDMAX אז כולם זוכרים את הפרשה בנושא שפגעה קשות בתדמית המותג בפורום

והשירות שנילווה אליה לא יתכן כי אדם שקונה IDMAX שהוא ספינת הדגל של ID יצתרך להטריח

את עצמו להגיע לחיפה ל-"ליאור מולטימדיה" כדי שיחליפו לו מימברנה קרועה

בעלי IDMAX החלו להרגיש כי הסאב שלהם "חי על זמן שאול" ועד לא מזמן פורום מכירה היה מלא ב-IDMAXים

למכירה של אנשים שלא רוצים למצוא את עצמם בסיטואציה הזו,אם ID העולמית לקחה אחריות על הנזק

אז הנזק לא מסתכם בממברנה קרועה גם טירחה וזמן מבוזבז ועוגמת נפש הם טירחה לא קטנה אם לא גדולה יותר.

פורסם

אני מסכים שמודבר בטוויטר איכותי לא אמרתי שזה זבל פשוט אמרתי שהוא לא לטעמי ולדעתי יש טובים יותר במחיר שלו.

אני מכרתי להמון אנשים גם במרכז וגם בצפון וכולם מרוצה ועדיין נשארים עם הסאבים שלהם ולא משדרגים.

לדעתי המצב היום הוא מאוד פשוט זה לא בגלל שכמה סאבים עשו בעיות(לי לעצמי יש IDMAX 12 אינץ חדש שעובד כבר תקופה ארוכה במצב תקין) אלה גם בגלל המשבר אנשים בוחרים לקנות פחות כי אחרי הכול מדובר בתחום של מותרות ,למשל תיראו מה הולך בפורום בזמן האחרון רב המערכות הן לא מערכות עם תקציבים גבוהים כמו פעם,כול בעל חנות שאני מכיר מעיד על הירידה במכירות של ציוד אודיו ברמה הגבוה וחבל ,דוגמא נוספת זה שוק היד 2 הגיעה למחירי בדיחה על ציוד אודיו מטורף גם מצב שוק זה מעיד על מצב חלש בזמן האחרון כי פשוט אין קונים גם לחדש וגם ליד2.

אדי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...