Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי

TheGreenBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בודק תהליכי ייבוא אישי באופן עצמאי - זה אומר, מנסה לחסוך את ה5K$ שהולך לחברות ייבוא אישי(ואני יודע שזה לא חכם).

לפי המידע שקיבלתי מסוכניות הייבוא האישי, המיסים עומדים היום על 121%(לא כולל מיסי נמל, היטלים וכיו"ב).

חיפשתי באינטרנט, לא מצאתי תשובה חד משמעית מאתר של הממשלה... האם זה המיסוי?

מעבר לזה, עכשיו אני מתחיל לחקור את הנושא לעומק(אני כבר מודע להגבלים של הרכב, שלא עבר תאונות, 2008 ייצור וכיו"ב), האם יש עוד דברים שתוכלו להזהיר אותי לגביהם?

תודה.

פורסם

איני מומחה בתחום, אך האם זה אמור לחסוך לך 5K$? להבנתי, לחברות המתמחות בתחום יש מערכת קשרים שמוזילה להם את עלות הרכב לעומת מה שלקוח פרטי יכול להשיג. שווה לבדוק את זה.

פורסם
איני מומחה בתחום, אך האם זה אמור לחסוך לך 5K$? להבנתי, לחברות המתמחות בתחום יש מערכת קשרים שמוזילה להם את עלות הרכב לעומת מה שלקוח פרטי יכול להשיג. שווה לבדוק את זה.

מוזילה להם מאיזה בחינה?

אם אתה מדבר איתי על מיסים, תהליכים מול משרדי הממשלה, המכס וכיו"ב - זה באמת שווה לשקול עד כמה זה חוסך...

אם אתה מדבר על העלות הבסיסית של הרכב.. גם אני יכול להיכנס ולהירשם לאתר של סוחרים בינלאומיים בארהב ולמצוא "מציאות"..

פורסם

אם אתה מדבר על העלות הבסיסית של הרכב.. גם אני יכול להיכנס ולהירשם לאתר של סוחרים בינלאומיים בארהב ולמצוא "מציאות"..

כפי שציינתי, איני מומחה בתחום ורק ציינתי היבט מסוים ששוה לך לבדוק לפני שאתה נכנס לתהליך. לשיקולך בלבד.

לגבי האמירה שלך לעיל - האם בארץ לכל אדם פרטי יש נגישות למציאות כמו לסוחרים המקצוענים? איני סבור כך ונדמה לי שזהו המצב בארה"ב.

פורסם

חברות הייבוא האישי מביאות דבר אחד חשוב לתהליך הייבוא, וזה נסיון.

הם מכירים כבר את הכל, ראו אם הכל, יודעים בדיוק איך לטפל בכל הבעיות שעלולות לצוץ ועם מי לדבר כדי לפתור אותם.

הם עובדים בשבילך, ועל זה מגיע להם תשלום.

אין לי ספק שכל אחד יכול גם לבצע את התהליך בעצמו, אבל זה יהיה הרבה יותר קשה ובעייתי ומעצבן.

הנה - כבר הסתבכת והדבר היחיד שעשית עד כה זה לשאול שאלה באינטרנט...

יש מקרים שבהם לדעתי עדיף לתת לאיש מקצוע לטפל בעניינים (וכמובן לשלם לו על זה). לדעתי זה אחד מהם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני מצטרף לג'רמי

לא מזמן סיימתי הליך יבוא של רכב אספנות ארצה מארה"ב

נתתי למומחה בעיניין למצוא לי את הרכב ולהביא אותו ארצה.

אני יודע כמה עלה לי דרכו ואני אומר לך בוודאות שלבד היה עולה לי אותו הדבר או יותר.

מי שמכיר את הבירוקרטיה מקצר ומוזיל תהליכים - את זה יכול לעשות אדם שמתמחה ביבוא של כלי רכב.

יותר מזה השקט הנפשי והאחריות של המתווך או היבואן לרכב עד הגעתו ארצה שווה את הכל .

שוב אני אומר מבדיקה מקיפה שלי היה עולה לי מינימום אותו הסכום או יותר להביא את הרכב לבד.

אינני רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל במדינה מלאת בירוקרטיה כמו שלנו גם משהו שנראה לכאורה פשוט כמו יבוא רכב הוא חתיכת פרוצדורה ארוכה .

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...