Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

דלק מהקרבורטור לא חוזר למיכל לעולם !

דלק בקרבורטור מתאדה לאיטו תוך שבוע ומעלה, מפלס הדלק בקרבורטור יורד אך לא נעלם לגמרי, מה שמאריך את סיבוב במתנע עד להנעהף אך לא מונע אותה לגמרי רק מאריך, אותה. שימוש בצוק יקצר זאת.

חוטי ההצתה מותאמים להצתה אלקטרונית, ופלטינות גם יחד, ומותאמים למתח גבוה.

הרכבת משאבת דלק חשמלית, ממלאה את החוסר בדלק בקרבורטור לאחר התאיידות משבוע ומעלה ללא הנעה, אך מיותרת ברכב שנוסע ביום יום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צ ו ד ק !

( כניראה ששסתום האל חוזר לא תקין במשאבה, ואז הדלק חוזר למיכל הדלק +בקרבורטור מתאדה הדלק)

מצרף תמונה של המשאבה .

אני אני חייב לשאול למה יש לך שני פילטריי דלק?

זה רק מקשה על העבודה של המשאבה.

בנוסף לבעיית חזרת הדלק אם קיימת, אפשר להתקין שסתום חד כיווני בעלות של כמה שקלים שיפתור את הבעיה

למרות ששמעתי שהיא קיימת רק ברכבי משא.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם
אני אני חייב לשאול למה יש לך שני פילטריי דלק?

זה רק מקשה על העבודה של המשאבה.

בנוסף לבעיית חזרת הדלק אם קיימת, אפשר להתקין שסתום חד כיווני בעלות של כמה שקלים שיפתור את הבעיה

למרות ששמעתי שהיא קיימת רק ברכבי משא.

הותקנו 2 פילטרים מכיוון שמיכל הדלק היה מלוכלך (עבר ניקוי), כיום זה מיותר פילטר אחד מספיק.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מניסיוני עם פורד נוספת, אחרי תקופה של עמידה אכן צריך מספר רב של סטרטרים כדי להניע. בחיפושית ובמרצדס זה לא קורה.

אם האוטו עמד זמן רב, אני פותח את פילטר האויר ומתיז לתוך הלוע ספריי לניקוי קרבורטורים. האוטו מניע בנגיעה.

נמרוד

פורסם
המשאבה שלך לא ממקומת נכון

משאבות דלק חשמליות הם דוחפות ולא מושכות

אתה צריך למקם אותה הכי קרוב למיכל ושתהיה מתחת לצינור

כך זה עובד כבד כשנה והמשאבה לא מתלוננת :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
מניסיוני עם פורד נוספת, אחרי תקופה של עמידה אכן צריך מספר רב של סטרטרים כדי להניע. בחיפושית ובמרצדס זה לא קורה.

אם האוטו עמד זמן רב, אני פותח את פילטר האויר ומתיז לתוך הלוע ספריי לניקוי קרבורטורים. האוטו מניע בנגיעה.

נמרוד

במקום לפתוח פילטר אויר ולהתלכלך ...:evil:

אני פותח סויץ כדי שהמשאבה תביא דלק לקרבורטור, מחכה כמה שניות, נותן סטרטר והרכב מתניע במכה ראשונה :-P

עדי גולדנברג 13399

פורסם

בשביל מה לפתוח פילטר? -אני מתיז את הספריי אטר לתוך הפילטר- והכל מניע ללא כל בעיה! והספריי אטר עולה פחות, מספריי הקרבורטור!:-D

עדי, ומה עם המקוריות? -אי רציני לגמרי, למשל בטרנזיט אני לא הייתי שם משאבה נוספת חשמלית אך ורק מסיבה הזאת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בשביל מה לפתוח פילטר? -אני מתיז את הספריי אטר לתוך הפילטר- והכל מניע ללא כל בעיה! והספריי אטר עולה פחות, מספריי הקרבורטור!:-D

עדי, ומה עם המקוריות? -אי רציני לגמרי, למשל בטרנזיט אני לא הייתי שם משאבה נוספת חשמלית אך ורק מסיבה הזאת!

אני מעדיף בשביל הנוחות והבטיחות משאבה חשמלית, ולא לפתוח מכסה מנוע כל פעם לפני נסיעה.

למה בטיחות ? ספריי אטר מסוכן לעיניים, ולבריאות!

מקוריות ? לא תמיד מה שהיה טוב פעם טוב גם היום :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עדכון, כמו שהבטחתי:

היום האוטו לא הניע טוב.:-( החלטתי ללכת לחשמלאי. הוא בדק את הפלטינה ומכסה המפלג. הוא אמר שהפלטינה טובה, ביצע ניקוי וכיוון קל ואמר שהיא לא שרופה. לגבי המכסה הוא אמר שהוא חדש. חיכינו 6-7 שעות ואז הנענו. הוא עמד בסטנד-ביי עם הספריי קרבורטורים. תחושת הבטן שלו היתה שזה לא קשור לחשמל, ולכן הוא הסביר שאיך שהאוטו יכשל בהנעה בנגיעה הוא מתיז את הספריי...

ואז, משכתי חצי צ'וק ונסיתי להניע. האוטו עשה קולות של כאילו ואחרי שלוש פעמים הוא התיז, והאוטו הניע. ואז שוחחנו על עניין המשאבה. הוא אומר שמקסימום מחליפים משאבה, לאותה משאבה.לפי נסיונו, מה שעבד לפני שלושים שנה אמור לעבוד גם היום.

הסכמנו שהאוטו ישאר אצלו במהלך הלילה ומחר בבוקר ננסה להניע שוב ביחד בשביל לגבש החלטה. (הוא היה סבלני ונחמד).

בנוגע למשאבה יש לי כמה שאלות?

1. האם להחליף לאותה משאבה?

2. אם לעבור לחשמלית מה עושים עם הישנה? סותמים שם איכשהו? איך היא יודעת באיזה קצב לעבוד?

3.האם מדובר בדלק שחוזר מהמשאבה לטנק או מהקרבורטור למשאבה או שניהם יחד? האם דלק לא אמור להשאר לכוד בין הקרבורטור למשאבה?

4.מה למעשה עלותה של מש' חשמלית+התקנה?

5. האם דרך חלונית הפילטר (שאתקין) אוכל לראות אם התופעה של חזרת הדלק מתרחשת?

פורסם
עדכון, כמו שהבטחתי:

היום האוטו לא הניע טוב.:-( החלטתי ללכת לחשמלאי. הוא בדק את הפלטינה ומכסה המפלג. הוא אמר שהפלטינה טובה, ביצע ניקוי וכיוון קל ואמר שהיא לא שרופה. לגבי המכסה הוא אמר שהוא חדש. חיכינו 6-7 שעות ואז הנענו. הוא עמד בסטנד-ביי עם הספריי קרבורטורים. תחושת הבטן שלו היתה שזה לא קשור לחשמל, ולכן הוא הסביר שאיך שהאוטו יכשל בהנעה בנגיעה הוא מתיז את הספריי...

ואז, משכתי חצי צ'וק ונסיתי להניע. האוטו עשה קולות של כאילו ואחרי שלוש פעמים הוא התיז, והאוטו הניע. ואז שוחחנו על עניין המשאבה. הוא אומר שמקסימום מחליפים משאבה, לאותה משאבה.לפי נסיונו, מה שעבד לפני שלושים שנה אמור לעבוד גם היום.

הסכמנו שהאוטו ישאר אצלו במהלך הלילה ומחר בבוקר ננסה להניע שוב ביחד בשביל לגבש החלטה. (הוא היה סבלני ונחמד).

בנוגע למשאבה יש לי כמה שאלות?

1. האם להחליף לאותה משאבה? אין צורך להחליף משאבת דלק !

2. אם לעבור לחשמלית מה עושים עם הישנה? סותמים שם איכשהו? איך היא יודעת באיזה קצב לעבוד? במידה ותחליט לעבור לחשמלית , אתה משאיר את המשאבה במקומה איך שהיא, ואת צינור כניסת הדלק מהטנק, אתה מחבר לכניסת הדלק בחשמלית, ואת יציאת הדלק לקרבורטור אתה מחבר ליציאת הדלק בחשמלית, מה יותר פשוט מזה?3 קצב העבודה קבוע, והוא בלחץ של 3.5 PSI/.האם מדובר בדלק שחוזר מהמשאבה לטנק או מהקרבורטור למשאבה או שניהם יחד? האם דלק לא אמור להשאר לכוד בין הקרבורטור למשאבה?' אכן אתה צודק חלקית ההגלק אמור להשאר בקרבורטור, ולא לחזור אחור לטנק או למשאבת הדלק ! חלונית הפילטר (שאתקין) אוכל לראות אם התופעה של חזרת הדלק מתרחשת?

שלום רב !

קרא תחילה את תגובתי באדום.

לא תוכל לראות את הדלק חזר לאחור לטנק, או מהקרבורטור למשאבת הדלק. !

לצערי , כמו רבים אחרים וטובים, אתה מחפש את המטבע מתחת לפנס !

בעייתך לא קשורה כלל, לבעיות חשמל/ הצתה / חלוטי הצתה ישנים, פלטינות קבל רוטור או מכסה מפלג !

בנוסך בעייתך לא קשורה כלל לבעיית משאבת דלק תקולה, חזרת דלק לטנק מהמשאבה או מהקרבורטור לטנק !

אני חוזר אומר ומדגיש, לא קיימת אפשרות טכנית של חזרת הדלק מהקרבורטור לטנק, או חזרה למשאבת הדלק !

האפשרות היחידה שקיימת היא התאיידות מסויימת של הדלק, בטווח של שבוע ומעלה, מצב שמשאבת דלק חשמלית יכולה לפתור, אך אין צורך בה !

בעייתך קשורה לקרבורטור בלבד !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שמע זה שהמצב עובד זה לא אומר שזה תקין

אתה תקבל תפוקה טובה יותר אם תוריד אותה למטה

דבר שני כמו שצביקה אמר רוב הסיכויים שמתאדה לך דלק

משאבה חשמלית פותרת לך את הבעיה

אתה פותח חצי סוויץ מחכה שהכוסית מתמלאת ומניע .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אצלי החיפושית מניעה אחרי שבועיים במכה ראשונה , הונדורה מניעה אחרי כמה סטרטרים ארוכים ופימפומים מהירים על הגז.

אני מאמין שזה תלוי יותר בסוג הקרבורטור...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

צביקה שלום,

אני מתעלק על השרשור עם הבעיה שלי שלדעתי היא גם של "העכביש"

האם יתכן שהדלק בכוסית (פילטר) יחזור למיכל ? אם כן איפה הבעיה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר, אני אמרתי את זה כבר- הבעיה, שאחד מהצינורות דלק לא אטום (סדוק, לא יושב טוב, וכ"ד)- תבדוק אותם היטב שלא יבשים וסדוקים, ואם כן- תחליף! בפיירמונט החלפת שתי צינורות: בין הצינור "המוביל" למשאבה, ולבין המשאבה לקרבורטור- פתרה לגמרי את הבעיה, והאוטו הניע מנגיעה בסטרטר גם אחרי חודש של עמידה!

וכן- בטח, שניתן לראות על הפילטר השקוף את ה"חזרת" הדלק- זה פשוט: או, שיש בו דלק, או שהוא ריק!8) לפני, שהחלתי את הצינורות- הוא התרוקן תוך פחות מיום! כאמור, אחרי, שהחלפתי- חזרתי לראות משהו כמו אחרי חודש- ועדיין היה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...