Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב עבודה קבוצה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המשיבים.

הקרוז ירדה מהפרק, הג'טה מקבלת כרגע עדיפות.

אני מעוניין להוסיף אפשרות נוספת שקיבלה המלצות חמות : פיז'ו 308 1600 COMFORT.

ג'טה או 308 ?

פורסם

זו כבר שאלה קשה, שרק אתה תוכל לענות עליה בנסיעת מבחן.

ה- 308 (תלוי בדגם) יפה יותר מבפנים, ומרגישה מרווחת יותר, בוודאי במושב האחורי.

חבר טוב שלי, עם ילדים בגילאי 5 ו- 7 (כלומר אין צורך בעגלה), בחר ב- 308.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יכול להיות בהחלט שהוא יותר נוח, במיוחד שזה נוגע גם לתמיכה של תפעול מההגה, אבל הוא לבטח נחות מבחינת איכות בכל הקשור להגברה (אחרת נדרש מנחת ושאר ירקות).

יש כאלה שזה מפריע להם לבניית מערכת, אחרת זה מאבד את המשמעות.

טעות.

הרכב מגיע עם יציאת RCA מקורית, שום מנחת ושום כלום.

פיוז + מגבר + סאב ויש לך כל מה שאתה צריך ,קורא mp3 עם שליטה מההגה והגברה כיד הדימיון (והתקציב )הטובה בעיניך.

במחשבה שניה, למה מישהו (שהוא לא שרוט כמוני) ירצה הגברה ברכב ליסינג? בהנחה שהמערכת תעבור לרכב הבא, יש את העלות של ההתקנה שהיא מאד יקרה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לדעתי הקרוז רכב מצויין גם מבחינת האבזור וגם מבחינת הביצועים

למרות שגולת הכותרת שלה זה האיבזור .

אם חשוב לך מערכת האודיו אז המערכת של הקרוז טובה מאוד

בגלל החיבור שלה לאייפוד ובגלל הרמקולים האיכותיים שלה.

• תוכן חדש...