Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה:

שעון לחץ שמן ושעון לחץ דלק של גריידי הסידרה הישנה (מחוגים לבנים, תאורה ירוקה, לחץ בבארים ולא ב PSI כמו בסידרה החדשה). משומשים ומתאימים למי שאוהב שעונים סולידים, איכותיים ולא מצועצעים. הולך מעולה על אימפרזה GT ו WRX שלהן יש תאורה ירוקה.

אישית הייתי מאוד מרוצה מהם והסיבה שאני מציע אותם למכירה היא שיש לי יותר מדי שעונים ברכב כבר. :oops:

מחיר: 500 ש"ח לאחד (פחות מחצי המחיר לשעון חדש של גריידי). גמיש למי שלוקח את שניהם.

תמונה:

pa040082.jpg

בוסט קונטרול בשעון 52 ממ' של AEM. נקרא tru-boost. יש לו את כל הפונקציות הרגילות, כולל בחירת בין תצוגה בבארים או ב PSI. 3 קונפיגורציות גדישה, תצוגה ויזואלית, הגבלת גדישה במקרה של אובר בוסט ויציאה ללוגגינג ונורת אזהרה חיצונית. אפשר לשים תצוגה לבנה או שחורה, וכיסוי שחור או כסוף - מה שהכי מתאים לדשבורד. המוצר מגיע בקופסה מקורית עם כל החלקים ונפתח למטרת בדיקת התכולה ומדידות אורך בלבד.

אתר המוצר: http://www.aempower.com/ViewCategory.aspx?CategoryID=68

מחיר: 1400 ש"ח

תמונה:

p9250079.jpg

שעון מדידת כוחות סוס, תאוצות -100 ובלימה 100-0 + מדידת כוחות ג'י המופעלים על הרכב. השעון של אוטומטר מסידרת פנטום. היה מורכב חודשיים על הרכב.

בנוסף, כלול קיט חיבור השעון למצת הסיגריות ברכב, כך שאפשר להעביר אותו מרכב לרכב, לכייל אותו ולהתחיל למדוד... הקיט עצמו חדש ולא נפתח מעולם.

המחיר להכל - 800 ש"ח

תמונה של השעון:

dpic.jpg

תמונה של קיט ההתאמה למצת:

dpicmount.jpg

אני מתל אביב.

בהודעה פרטית או במייל [email protected]

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...