Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להכניס את ה C5 שלי לטיפול תקופתי גדול.

על איזה מוסך אתם ממליצים באיזור חיפה/קריות? כדאי מוסך מורשה או לא חובה?

מה יכול להיות הפער במחיר?

האם יש באינטרנט מסמך שאפשר להבין ממנו מה כלול בכל טיפול ספציפי?

תודה מראש

פורסם

הבנתי שיש בחור אחד בשם חאת'ם, בעל מוסך "יסמין" ליד רכסים שהוא מומחה לסיטרואן ומטפל בהם. הוא לא מורשה.

שמעתי ממישהו, שהמשפחה שלו מטפלת ברכבים שלהם אצלו. הבנתי שהוא גם אמין.

פעם דיברתי איתו בטלפון בקשר לרנו שלי.

אני מדגיש שהאינפורמציה היא דרך צד שלישי. יתכן שאנשים אחרים בפורום מכירים אותו יותר.

הטלפון שלו: 0505425166

בהצלחה

פורסם

ממליץ גם על מוסך מירון בחוצות המפרץ.

מהניסיון שלי המנהל עבודה שם מאוד אמין, מקצועי והוגן.

חודש הבא אני מכניס את את הרכב שלי לטיפול תקופתי אז נראה מה יהיה אז.

פורסם

ערב רב

דעה אישית:C5 זה לא רכב למוסכי לא מורשים

במיוחד לא בטיפול גדול, אולי שמן ופילטר גם זה בספק

חלקים מקוריים איכות עבודה

י.ש. מוסכי הגליל זו אחת האופציות לשיקולך

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

מוסך גזית רחוב השיש

מחיר סביר אמינות ומקצוענות

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

למירון אני לא מתקרב תודה

אצל גזית הייתי מספר פעמים אבל ירדתי מהרעיון אחרי שפעם קודמת מנהל העבודה התחיל לצעוק עליי בגלל שביקשתי לחשוב על הצעת מחיר שקיבלתי מהם.

מה שנשאר זה צמרת וי.ש הגליל.

מי יותר מקצועיים? יקרים?

פורסם

גם אני שמעתי דברים טובים על י.ש הגליל, כמו כן לדעתי הם היו ספונסר של אחת ממכוניות הראלי בארץ (שזה מראה משהו).

משכנתא זה קל

פורסם

כפי שציינו כאן, יש שלושה מוסכים מורשים באזור. הם מאד קרובים זה לזה.

פעם טיפלתי בצמרת, כשדוד שלי עבד שם. אחרי זה הם שחררו אותי מטיפול בלי ברקסים, וכשרציתי לשוחח עם מנהל העבודה הוא התחמק. אז פיטרתי אותם.

עברתי לגזית, שהיו אחלה מבחינת היחס ללקוח. אבל לפני שלוש שנים בערך התחלפה הבעלות והמנהל, והעסק התדרדר מאד. המשכתי איתם כי אני מכיר את כל העובדים, ואני מקבל יחס מצוין, אבל סבלתי מהרבה תקלות "מנהלתיות" שם. בפעם האחרונה עשו לי קומבינות עם חלקים כשהרכב תוקן אחרי תאונה קלה, ואז הביטוח של הפוגע לא רצה להחזיר לי כסף. והכל היה כי למוסך לא היו קבלות ולא צילומים של החלקים שהתקין. היה לזה סוף טוב, אבל רק בזכות איומים שלי על הביטוח. המוסך התרשל מאד.

בקיצור, אין לי המלצה חד-משמעית, אבל מה שבטוח זה שאין לך מה לחפש במוסך שאינו ברשת. אני זוכר שרק מחשב דיאגנוזה רציני עלה למוסך 50 אלף ש"ח (המחיר באדיבות היצרן...). אז אני לא ממליץ ללכת למוסך שאין לו את המכשירים האלו.

פורסם

מוסך גזית מעולה במכונאות

הפחח עצמאי לעשות כרצונו וזה לא מעיד על טיב המכונאים העובדים במוסך

מוסך מומלץ

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

על תתקרב ליש מקום מגעיל ולא מקצועי. (בזמנו סיבנו אותי עם משאבת דלק)

מוסך צמרת הוא הכתובת כמוסך מורשה ומצויין.

יש גם ברמת ישי עדנאן ובניו אמנם מוסך מזדה אבל האיש מיקצועי בסיטרואן. חאתם גם לא רע.

מכולם היתי הולך לטיפול גדול לעדנאן ובניו הוא אמין ויסודי.

בברכה

פורסם
על תתקרב ליש מקום מגעיל ולא מקצועי. (בזמנו סיבנו אותי עם משאבת דלק)

מצטרף. לפני כמה שנים עשו לי סיפור לא נורמלי עם האוטו ובסוף צעקו עליי שאני חוצפן ובעייתי והעיפו אותי מהמוסך!

• תוכן חדש...