Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור פרטים על השכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת קשה לי להאמין שבמדינת היהודים 2009 למישהו יהיה אכפת בכלל מהתלונות שלך, אלא אם כן תדווח על אונס\רצח\מכות\דקירות וכו' אני בספק אם מישהו בכלל יתעניין במקרה, מעבר לזה שיש גם כאלו שעשו את כל אלו ביחד ועדיין מסתובבים בינינו ולמשטרה אין כוח לעשות כלום לצערי.

אבי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מלזמן את הזוג האלה לחקירה קטנה, אני לא צריך שיעשו כלום.

כשאדם בגיל 70 מקבל פתאום זימון לחקירה על דבר שכזה, הוא כבר יפחד וזאת הרתעה מספקת. לא מדובר באיזה שכן עבריין או משהו בסגנון אלא בשכנים ממורמרים שכל דבר שעושים פה מפריע להם ויש להם ביקורת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יוטה בין החלקות, כמו שכתבו מעלי, והם יפסיקו להרגיז את הכלב ולשפוך עליו מים. פתרון זול ונגיש, מאמץ קטן ורווח גדול, כמו שנאמר 'רחוק מהעין רחוק מהלב'.

ואם הם לא הרעילו את הכלב עד עכשיו, הם כבר לא ירעילו אותו. הפתגם 'כלב נובח לא נושך' - נכון גם לגבי בני אדם אפילו אם הם בני 70 ונרגנים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
ברחוב שלהם יש שתי בתים בדיוק, הם וזה שצמוד אליהם, לשניהם אין מספר מבחוץ ואו פרטים בתיבת דואר.

בלי להאכיל בכפית אתה לא מבין את העיקרון?

אם יש רק שני בתים, הפתרון עוד יותר פשוט.

הבית הירוק/כחול/לבן

הבית הצפוני/דרומי/מזרחי

הבית עם עץ הדקל/בוגונוויליה/רעפים/שער

או לשם הדוגמה- אם מדובר ברח' מונטיפיורי - אתה מגיע מאלנבי ופונה למונטיפיורי, הבית הראשון/שני

וכמו שאמרתי, אם השוטר לא ימצא את הבית האחד מתוך השניים או שאין לו מצפן, הוא תמיד יכול לזמן אותך שתצביע על המקום.

אתה רוצה להקל על ההתמצאות, צלם את חזית הבית ותן לשוטר תמונה שתקל עליו בזיהוי.

אתה רוצה להיות יותר מדוייק - תן להם נ.צ. לפי GPS.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא מחפש כפית, פשוט יש לי ניסיון עם הפיקוח העירוני שבלי כתובת מדוייקת לא מזיזים את עצמם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה צריך שהפיקוח ימצא את התרנגולות, תגיש תלונה במוקד העירוני ומסור את פרטיך. במקרה והפקח לא ימצא את המקום, הוא יצור איתך קשר על מנת שתצביע על הבית הספציפי. (בקש את מס' התלונה, ע"מ שתוכל לעקוב אחר התקדמות הטיפול).

לענין האיומים - הפיקוח העירוני לא יעשה דבר, הם אפילו לא יזכירו זאת לשכן שלך, זה לא תפקידם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...