Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור פרטים על השכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, אל תבין אותי לא נכון אבל תבדוק אולי הכלב שלך מעצבן אותם ובגלל זה הם ממורמרים ומאיימים.

בבית ממול לבית שלי יש כלב שפשוט לא סותם את הפה, אתה יודע איך זה מעצבן?

פורסם

1. הכלב שלי בתוך הבית רוב שעות היום והוא יוצא לחצר מידי פעם כדי לרוץ ולהשתזף.

2. הכלב שלי שומר על השטח שלו, אם הם מקניטים אותו=מאיימים עליו, הוא עושה את העבודה שלו בהצטיינות

3. כמה שכלב לא ינבח באמצע היום, הם לא יכולים לעשות שום דבר חוקי עד כמה שידוע לי

4. התרנגולות שלהם מסריחות, מרעישות, מלכלכות ומביאות מזיקים, מעולם לא אמרתי על זה כלום למרות שאותי זה מעצבן

מעבר לכל זה 90 אחוז מהבתים פה עם כלבים (הדו שלי עם 3 כלבים שנובחים בלי הפסקה), לאף אחד לא מפריע שום דבר ורק עם הכלב שלי יש בעיות למרבה הפלא, אז יודע מה? שיתמרמרו בלי הפסקה, חוקית אין להם מה לעשות, וברגע שהם פונים לדרכים לא חוקיות, מבחינתי הכל כשר.

שכנים אחרים שלי, שהנכדים שלהם היו מעיפים לפה כדורים, התעצבנו שהכלב מפנצ'ר את הכדורים, אמרתי להם שפה זה לא מגרש משחקים ולא אשמתי שהילדים מעיפים אלי כדורים ואני לא אבצע סיור בחצר שלי לפני שאני משחרר את הכלב רק כי הם מעיפים לפה כדורים. מאז לא עף אלי אפילו כדור אחד, והם כל הזמן אומרים לילדים לשחק במקום אחר ואין שום בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
. וברגע שהם פונים לדרכים לא חוקיות, מבחינתי הכל כשר.

את המקרה עם שי דרומי אתה ודאי מכיר.

רבים וטובים סברו שמה שעשה שי דרומי היה הגיוני/סביר/מתבקש/חוקי וכד' - הוא עדיין נאלץ להוציא הרבה מאוד כסף להגנתו ובסוף מצאו במה להאשימו, להרשיעו ולחייבו.

כשאתה כותב שהכל כשר - אל תהיה בטוח בכך, אל אחת כמה וכמה כשלא הכל כשר.

גמח"ט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הכל כשר כל עוד אתה מצליח למצוא דרך שהרשויות לא יוכלו לגעת בך.

הכי טוב לדעתי זה לבנות גדר עם יוטה (ככה רושמים את זה?) מאוד גבוה בינך לבינם.

פורסם

גדר לא ממש תעזור, אם הם רוצים להרעיל את הכלב (למרות שהדרך לא ברורה לי) הם פשוט יכולים לזרוק משהו מעל הגדר.

אם דלת הכניסה שלו לא נעולה, הם פשוט יוכלו להוציא את הכלב החוצה (לנו עשו את זה כמה פעמים).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
יש לי זוג שכנים משועמם ששונא את הכלב שלי, היום זה הגיע למצב שהם איימו להרעיל את הכלב (יש לנו גדר משותפת).

על התיבת דואר שלהם אין שום כיתוב, על הבית שלהם אין מספר, ובקיצור אין לי דרך להוציא עליהם פרטים כדי להגיש תלונה, יש דרך אחרת למצא עליהם פרטים?

יש לכם גדר משותפת ואתה לא יודע את שם הרחוב ומספר הבית??? את הכתובת שאתה גר בה, אתה יודע?

ארז רונן

פורסם
יש לכם גדר משותפת ואתה לא יודע את שם הרחוב ומספר הבית??? את הכתובת שאתה גר בה, אתה יודע?

אנחנו לא גרים באותו הרחוב, הם גרים ברחוב אחד ואני ברחוב אחר.

יש להם גדר משותפת עם עוד 2 בתים ברחוב שלי

אני יודע באיזה רחוב הם גרים, אבל על הבית אין מספר ואין שום פרטים על התיבת דואר שלהם.

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה יודע את מס' הבית של השכן, מה יותר פשוט מלהגיד שהם גרים משמאל למשפחת זוכמיר.

אם יש מספר כלשהו על בית שנמצא כמה בתים קודם לכן, אתה יכול לעשות חישוב לבד או לציין שמדובר בבית הרביעי שבא אחרי מספר 343 (או לפני מס' 343, תלוי מאיזה כיוון באים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אתה יודע את מס' הבית של השכן, מה יותר פשוט מלהגיד שהם גרים משמאל למשפחת זוכמיר.

אם יש מספר כלשהו על בית שנמצא כמה בתים קודם לכן, אתה יכול לעשות חישוב לבד או לציין שמדובר בבית הרביעי שבא אחרי מספר 343 (או לפני מס' 343, תלוי מאיזה כיוון באים).

.

ברחוב שלהם יש שתי בתים בדיוק, הם וזה שצמוד אליהם, לשניהם אין מספר מבחוץ ואו פרטים בתיבת דואר.

ולא מדובר במושב אלא בעיר רחובות

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שעדיף שתלך לדבר איתם.

תתחיל ביפה, תשאל למה בעצם כל הבלאגן (אולי זה סתם משהו דבילי שאתה יכול להגיד להם "כן כן זה יטופל" ולשלוח אותם לדרכם) ובמידה וההענות לא תהיה טובה, תסביר במילים מאוד ברורות, שאם הכלב יפגע, מה שיקרה לכלב בדיוק אותו דבר יקרה להם.

ושילכו למשטרה ושיעשו מה שהם רוצים. אז נכון לאיים זה לא חוקי, אבל אין מה לעשות - יש אנשים שהראש בקיר.

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם שניר, במידה והייתי נתקל בכזה מקרה הייתי מתחיל קודם כל בשיחה נעימה עם אותם בעלי השטח שיבינו שגם אתה מוכן להתקדם לכיוון פשרה עבור שכנות טובה.

במידה וזה כבר התגלגל לפסים של לשפוך מים על הכלב הייתי הולך הבייתה פותח צינור על דלת הכניסה שלהם + חלונות עד שילמדו את אותו הלקח (בוא רגע לא נתייחס לשנת בצורת וכו' מדובר במצב היפוטתי).

אין שום דרך בעולם שהייתי נותן לחבר משפחה שלי, וכן כלב שלי ייחשב לחבר משפחה שלי להפגע על ידי שכנים הזויים.

אבי.

פורסם

למה לי ללכת ולעשות להם דברים שכאלה? יותר קל לי להגיש תלונה במשטרה על איום להרעלת הכלב, את התשובות לחוקר הם יצטרכו לתת ולא אני.

במקביל הפיקוח העירוני יבוא לאסוף את התרנגולות כי זה לא חוקי ובכך חיסלתי להם כל רצון להתעסק איתי בעתיד. והכל חוקי ובלי הרבה מאמץ.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...