Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור פרטים על השכנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג שכנים משועמם ששונא את הכלב שלי, היום זה הגיע למצב שהם איימו להרעיל את הכלב (יש לנו גדר משותפת).

על התיבת דואר שלהם אין שום כיתוב, על הבית שלהם אין מספר, ובקיצור אין לי דרך להוציא עליהם פרטים כדי להגיש תלונה, יש דרך אחרת למצא עליהם פרטים?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יודע שמות פרטיים?

אם כן, אפשר לגשת לרישומון או משהו דומה, לעשות לחפש שם, לסנן על פי אזור עד שיוצא מספר הבית המתאים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אם בטעות יפול להם דואר מהתיבה על המדרכה, כשאתה מחזיר אותו לתיבה עבורם אולי תוכל לקלוט עבור מי ממוען המכתב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תומר,

אתה לא צריך לדעת את שמותייהם בכדי להגיש תלונה. כתובת בהחלט מספיקה.

S^M,

שימוש ברשומון אינו חוקי וכן גם אחזקת המאגר ללא שימוש בו.

גמר חתימה טובה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יש לי זוג שכנים משועמם ששונא את הכלב שלי, היום זה הגיע למצב שהם איימו להרעיל את הכלב

כמו שכתבו לך כבר, כדי להגיש תלונה לא חייבים את כל הפרטים של האנשים, החוקר בתחנה שיגבה ממך עדות ימצא כבר דרך לאתר אותם.

עצה קטנה ממני, אינני מכירה את השכנים שלך, לכן כדאי לשמור על הכלב בזמן הקרוב כדי שחלילה לא ישליכו לעברו מזון רעיל,להכניס אותו לבית, או אפילו להגביה את הגדר.

:roll:

* אנשים שפונים לאלימות ומאימים בהרג של חסרי ישע הם לא בני אדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמור על הכלב טוב טוב ידידי.

הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה לגלות את שמם זה איכשהו "לתפוס מכתב מהתיבה שלהם שנופל ואם לא היית שם הוא היה פוגע ברצפה וחבל"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין כתובת וזאת הבעיה המרכזית.

יש לי את שם הרחוב, על הבית אין מספר ולכן זאת בעיה.

הם זוג מבוגרים שעומדים כל פעם ליד הגדר ומקניטים את הכלב ופעם הבעל שפך על הכלב מים.

היום האישה יצאה החוצה להקניט את הכלב ואמא שלי יצאה אליה ונתנה שפריץ מים עם הצינור לכיוון הגדר כי דיבורים בעבר לא עזרו והם תמיד זרקו לנו דברים לחצר וכמו שציינתי שפכו בעבר מים על הכלב. אז הזקנה פשוט שפכה מים עוד פעם על הכלב ואיימה להרעיל אותו.

נמאס לי מהאיומים שלהם ומההקנטות האלה, דיבורים לא עוזרים והם משתמשים באלימות כלפי הכלב כל פעם וגם זורקים לפה דברים, וזה עוד לפני שהעלתי את סוגיית העכברים שיש פה בגלל התרנגולות שלהם.

אני רוצה לשים לזה סוף אחת ולתמיד, זקנים או לא, אין להם שום פרבלגיה להקניט את הכלב שלי, לאיים בהרעלה או לפגוע בו בצורות אחרות.

in the face

with a chair

פורסם
אין כתובת וזאת הבעיה המרכזית.

יש לי את שם הרחוב, על הבית אין מספר ולכן זאת בעיה.

כתובת אינה חייבת להיות להיות דווקא ציון של רחוב אלנבי 343.

כתובת יכולה להיות כל דבר שיצביע על המיקום.

אם אתה יודע שאתם גרים באלנבי 341 והוא שכן שלך מצד צפון, אז תציין שהוא שכן לאלנבי 341 מצד צפון.

אם הוא גר בעורף ואין מס' בית, אז תציין שיש מעבר בין בית מס' 341 לבית 339 והוא נמצא בסוף המעבר מצד שמאל.

לא לשכוח שתמיד השוטר יכול להגיע למקום לאחר הגשת התלונה ולבקש ממך להצביע על המקום או על החשוד וזה הליך מקובל.

גם כאשר פקח עירוני או שוטר נותן דו"ח ואין לו כתובת מדוייקת הוא נעזר בציון המיקום ביחס לסביבה.

לענין הרישום בטאבו (עולה 10 ש"ח באינטרנט) - זאת דרך אך לא בהכרח מדוייקת. אתה תגיע לרישום מי הבעלים של הנכס ולא בהכרח מי הדייר. אם מדובר בדייר בדמי מפתח, ממילא הוא יגור שם עשרות שנים בלי שבעל הנכס יכול לפנותו.

אני יכול להצביע לך על נכס מסחרי שבעליו נפטרו לפני שנים ופולש זריז נכנס למקום. אם תוציא רישום בטאבו תגיע לשמות הנפטרים וכנראה שמעולם לא הוסדר רישום ירושה על נכס זה.

עוד נקודה לענין הטאבו - אם הנכס רשום בממ"י, לא בטוח שבכלל תראה מי הבעלים זולת ממ"י.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש להם תרנגולות, והם גרים ברחוב שלך? אם כך מה הבעיה לברר מספר בית?

מחפשים את הבית עם התרגולות8).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני חושב שמצאתי את הפרטים שלהם בתקווה שזאת לא טעות.

לגבי התרנגולות, כשבכל בית שני יש תרנגולות, זה לא נחשב לאמצעי זיהוי :) בחלק מהבתים יש גם עיזים\כבשים. הם גם לא גרים ברחוב שלי אלא ברחוב שליד.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...