Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2002, קצת חרושה :) 260K 1.6

כבר שנה יש לה בעיה להניע בפעם הראשונה.

אני חייב לסובב את הסוויטצ' פעם אחת להחזיר לחצי ואז שוב כדי שהרכב יניע.

אמרו לי להחליף כבלי הצתה, החלפתי ועדיין יש את הבעיה.

(יש לציין שפתחתי את אותו דיון לפני שנה אך לא קיבלתי תשובה :D)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

שים שעון לחץ דלק על קו המזרקים ת]תח סוויץ תראה מהו הלחץ לאחר מכן בגור סוויץ תשאיר את הרכב למשך כשלוש שעות ואז תרשום את מידת הלחץ שוב ואז אתן לך תשובה סופית.

80% מדובר כאן במשאבת דלק תקולה.

פורסם

קצת בעייתי עבור חובב רכב שכמוני שלא מחזיק שעון דלק ובטח לא יודע לחבר אותו אחרי המזרקים.

כמה אמורה לעלות משאבה כזו? :o

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

מחיר קשה לי מאוד לומר כי כל מקום והמחירים שלו, אך תקח בחשבון שעל מנת להחליפה צריך להוריד מיכל דלק מה שמייקר את העלויות, והנה טיפ שיחסוך לך בעיות לאחר מכן תיגש רק למקום שעשו את זה בעבר ויודעים בוודאות כיצד לעשות זאת ואת סדר הפעולות אחרת תגלה כי לאחר החלפת המשאבה הרכב לא יניע כלל.

• תוכן חדש...