Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לעזאזל מציע נישואים אחרי 3 חודשים ??? מה עובר עליך גבר ??

מה שהיה לך עם החברה הקודמת נקרא בעברית עילגת "פרפרים בבטן" - קשר לא יציב, עליות ירידות (תרתי משמע..) בקיצור - מעניין.. - אממה, פרפרים בבטן נוטים להעלם וקשר שמבוסס עליהם בד"כ לא מחזיק המון זמן.

מה שאתה חווה כרגע נקרא "דיסוננס קוגנטיבי" - ממש כמו שאתה רוכש רכב אחרי המון המון חיפושים ובדיקות ואחרי שאתה עושה "זכרון דברים" אתה מגיע הביתה ומתחיל לתהות אם עשית את הצעד הנכון.

עצה שלי, דבר עם ארוסתך, ספר לה מה עובר עליך. סביר להניח שגם לה יש בלבלות בראש וגם שהמשפחה שלה חופרת לה שכל העניין מוקדם מדי.. בכל מקרה, אל תפחד לדבר - אחרי הכל, זאת האשה שבחרת לעצמך לבנות איתה בית בישראל ואם אין ביניכם תקשורת פתוחה לדבר על כל דבר, מביך ככל שיהיה, אז כל עניין החתונה הוא מוקדם מדי בכל מקרה.

עצה נוספת בקטנה - תגיד לה שאתה רוצה להתחתן בתאריך מיוחד 10.10.10, תסגור אולם כבר עכשיו וזה ייתן לך שנה+ ל"סדר את הראש".

מקווה שעזרתי.

פסיכולוג בשקל.

...CASKA for life

פורסם
אני נפרדתי אחרי 6 שינם,אתה יודע למה? כי לא רבנו.

אשכרה נפרדת ממנה אחרי 6 שנים ביחד, כי לא רבתם?

אני מסרב להאמין שיכול להיות אדם כ"כ הזוי! :shock:

אז אני מבין שתתחתן רק עם זאת שתשבור לך סיפולוקסים על הראש מרב עצבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההגיון כאן הוא פשוט - אתה לא הולך לפגוש את ה"אחת" שלך בכל מקרה. יש הרבה בחורות בעולם, מתוכן הפוטנציאליות הן אחוז נמוך מאוד. בגדול, בחיים בכלל ומערכות יחסים בפרט, אתה תקח את מה שהחיים יגישו לך. אם זה היכרות במקרה, או דרך חברים, הרי אין באמת דרך להבין מול מה אתה עומד - לצורך זה ידרשו שנים.

בקיצור, אתה מקבל את מה שאתה מקבל, ולומד לחיות עם זה. כנראה שאת הדברים שאתה אוהב בבחורה (ציצים גדולים, תחת עגול - זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע, אולי אני אזכר בעוד משהו מאוחר יותר) אתה מגלה כבר לפני שהחלפתם מילה. עם הזמן, קורים כמה דברים מרתקים:

1. אתה מגלה עוד דברים שאתה לא אוהב (או שהדברים שאתה אוהב מתקלקלים)

2. אתה מכיר את המשפחה שלה (עוד לא הכרתי אף אחד שנשאר עם בחורה בגלל המשפחה שלה)

3. אתה מכיר את החברות שלה (או שהן מגעילות לך את הנשמה, או שאתה מוצא בהן כמה מוצלחות - אבל מאוחר מדי להחליף צד)

4. היא מתרגלת אליך, לא מכינה לך אוכל ולא מנקה לך את הבית. אולי היא אפילו רוצה ילדים. רחמנא ליצלן. בשלב הזה אתה נכנס לDEFCON 4 והאזעקה מתחילה להבהב, בעת שאתה מרגיש את העתיד שתמיד רצית (יאכטה, כוסיות, סיגרים יקרים) נשמט מידיך, שבתורן מתמלאות בחיתולים מלוכלכים ודפי חשבון שעליך לשלם, כקנס על חייכם המשותפים.

לרוב, בד בבד, אתה מנמיך את הסטנדרטים שלך כלפי שותפתך לחיים בפרט והחיים עצמם בכלל, כך שסעיפים 1-4 שלעיל לא פוגמים בחיים שלך יתר על המידה, ואתה מוצא את עצמך במדרון החלקלק לעבר אפאתיה והמלטות לתוכניות בשקל בערוץ "אגו" מתי שזוגתך מסירה את מבטה ממך. ככה רוב האנשים עושים את זה.

מה שמביא אותי, ידידי, אל הפואנטה. אתה מבין, הסיבה שרוב הגברים מכבים את המוח ומשלימים עם בת זוג שהופכת אל מול עיניהם מברבור יפהפה ועדין לבהמה מגעילה שמועמדת לסרט ההמשך של Alien Vs. Predator היא מסגרת הנישואין המייצבת. הבלאגן של חלוקת רכוש, בית דין רבני, הסיכוי שילדיך יפלו כטרף אצל המפלצת שתספר להם שאבא שלהם בכלל בכלא - כל אלו הם גורמים מרתיעים מפני מעשה פזיז כמו נטישת הקשר. אז לומדים להסתדר עם מה שיש, בדיוק כמו שאתה הולך לעשות בשנים הבאות.

בקיצור, אני ממליץ על חיי פרישות. אבל אם כבר התחלת, תהיה גבר ולך על זה. זה לא שהיית מקבל עסקה יותר טובה במקום אחר. תעשה הסכם ממון טוב, חכה עם הילדים ותקווה שיצא לך המספר הזוכה.

בהצלחה, וספר איך היה בחתונה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

או לחילופין, אתה יכול לקחת דוגמא מאנשים חכמים ולא לעשות ילדים (בכלל) ואז חיי הנישואין נשארים צעירים ורעננים לאורך שנים רבות.

תכלס, זה לא שהעולם יעמוד מלכת בלי הסמארקאצ' זב החוטם שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וואו, אני מבין מכל התגובות פה שאף אחד מהמגיבים לא נשוי.

ככה שאני לא יכול לקחת את התגובות ללב ב 100%.

בכל מקרה, לא אני לא גר איתה, גם אני וגם היא מגיעים מעדה שלא נהוג לגור לפני הנישואים.

אני מקווה שהפרפרים בבטן יעברו, אני יעדכן עוד כמה ימים איך מתפתח, תודה לכולם.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
כי זה היה נראה לי זה, זה הזיווג שלי, מכל הבנות (והיו הרבה) שיצאתי היא הכי מדהימה מכולם, רציתי שהיא תהיה אישתי.

אחרי 3 חודשים?

זה לא מספיק זמן כדי לקבל החלטה על מיסוד קשר. שים לב, את הסיפור התחלת דווקא בסיפור על החברה הקודמת...

לא סוגרים עם מישהו שותפות לכל החיים כי הוא/היא "מדהים/מדהימה". אומרים שעד שאתה לא יכול לרשום 10 תכונות אצל בן הזוג שאתה לא אוהב, אל תחתן. יש בזה משהו...

הראש (הלב, לא משנה) אומר לך לחכות. תחכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
וואו, אני מבין מכל התגובות פה שאף אחד מהמגיבים לא נשוי.

ככה שאני לא יכול לקחת את התגובות ללב ב 100%.

..

נשוי 17 שנה לאותה אישה + 4 שנים גרנו יחד לפני החתונה . בהליכים שלא מרצוני ,וחבל שלא יכול לחזור אחורה לגילך.

אתן לך טיפ מעשי מאוד שכבר נתנו קודמיי :

בדוק רקע משפחתי .אין לך מושג כמה זה חשוב .

רקע משפחתי כשהדבר הכי חשוב : רקע עם גירושין , סיפור ילדות של זוגתך.

"וירוסים" למיניהם פורצים גם לאחר 20 שנים.

הבטחתי לא להוסיף, אבל "לחצת" על כפתור לא נכון במשפט שרשמת ומצוטט .

בברכה

מוטי.

פורסם

תראה, לטעמי אתה לא מספיק מיצית את קליטת האופי של זוגתך,

אבל לעומת זאת, אני מקווה שמיצית מספיק את הזמן לחשוב אם זה מה שאתה רוצה-

האם אתה רוצה להיות נשוי למישהי שהכרת רבעון אחד לפני והרגשות הן סבירות ושונות מאוד מזוגתך הקודמת

או שמא אתה רוצה לחשוב שוב ולמצות את החשיבה עד הקצה האחרון?

תראה, חתונה זה רחוק מלהיות משחק, ההוצאות גבוהות, והמחויבות גדולה.

ברגע שתתחתן ותבין שזה לא מה שאתה רוצה, יהיה לך יותר קשה לעזוב.

אני חושב שאתה צריך למצוא דרך למסור לה את המסר שאתה לא מספיק יודע מה אתה רוצה,

וזאת על מנת שתדע בדיוק כיצד אתה רוצה לחיות את חייך.

נישואים זה משפחה, ילדים, עבודה יציבה, הוצאות, בית, פחות יציאות.

זה לא משהו שקל להגיע אליו ב''שבריר שנייה''.

אם צריך להגדיר במשפט אחד את כל מה שאמרתי, אז אגיד לך

פשוט- תחשוב ותחפור את לקצה את קו המחשבה של הדרך שבה אתה רוצה לחיות את החיים.

וגם אם אינך רוצה בחתונה הזאת תעשה הכול כדי לעצור את זה.

תזכור שאין דבר כזה ''לא נעים לי לעצור את זה'', שלא תהרוס לעצמך.

אשכרה נפרדת ממנה אחרי 6 שנים ביחד, כי לא רבתם?

אני מסרב להאמין שיכול להיות אדם כ"כ הזוי! :shock:

אז אני מבין שתתחתן רק עם זאת שתשבור לך סיפולוקסים על הראש מרב עצבים.

הכוונה שהכול היה שם יבש.

אין ריגושים ואין שום דבר מאתגר. הכול יבש ומשעמם. שגרתי מדיי.

שלומי.

פורסם

אנחנו מאוד פתוחים ודיברתי איתה על זה, והיא שאלה אם אני רוצה לדחות את החתונה קצת.

אנחנו מדברים על הכל.

אני פשוט לא מבין מה קרה לי בראש שלפני ההצעה הכל היה טוב ויפה וכיף, ואחרי ההצעה פתאום קיבלתי בום בבטן ונכנסתי לחרדות, זה פשוט לא מובן לי הקטע הזה.

אני עדיין חושב שהיא מדהימה, והיא האישה בשבילי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

נשוי + + ,אין קשר לתגובה שלי.

אני מכיר זוגות שהיו לפני נישואים מס' שנים ולאחר החתונה הם נפרדו לאחר כשנה ואני מכיר כאלו שלאחר חודש הציעו נישואים ,אחרי עוד חצי שנה הם כבר נישאו והם עדיין יחד,אין קשר לזמן ההיכרות. מטרת התגובה שלי לפחות הייתה,שתהיה שלם עם עצמך שבזמן שאתה מכיר אותה שהוא לא זמן ארוך במיוחד, הספקת להכיר ולהבין שזאת האשה שאתה תרצה להמשיך לחיות.

ובגירה,אני לא הבנתי אם היית ציני לגבי ילדים או רציני,אבל לדעתי האישית,אין דבר טוב יותר מזה בעולם.(בטח עדיף על איגואנה או חרדון:lol:).

פורסם
אנחנו מאוד פתוחים ודיברתי איתה על זה, והיא שאלה אם אני רוצה לדחות את החתונה קצת.

אנחנו מדברים על הכל.

אני פשוט לא מבין מה קרה לי בראש שלפני ההצעה הכל היה טוב ויפה וכיף, ואחרי ההצעה פתאום קיבלתי בום בבטן ונכנסתי לחרדות, זה פשוט לא מובן לי הקטע הזה.

אני עדיין חושב שהיא מדהימה, והיא האישה בשבילי.

תשמע - היא בסדר. גם חברתך אולי מבינה שאתה אולי נחפזת קצת.

מה היתה תגובתה כשהצעת לה נישואים?

הרגשתך ("בום בבטן") מובנת לי לחלוטין. לא כל יום אדם מחליט איזו דירה לקנות, או רכב יקר, או עם מי להתחתן (להבדיל אלף אלפי הבדלות).

"קח" לך עוד חודשים ספורים למחשבות והרהורים. אתה תקבל רק יותר חיזוקים / (ההיפך מזה), לגבי החלטתך.

alfa 156 2.5.

פורסם

תגובה מהחברה המקסימה שלי:

מנקודת מבט של אישה (מה שלא שמעת הרבה) אין דבר יותר נורא מהלתחתן איתה כשאתה לא בטוח במה שאתה עושה ואחרי זה לפרק את זה. תחשוב גם על הצד שלה.. לא מגיע לה לעבור גירושין רק כי לא טרחת לחשוב מספיק לפני החתונה (אחרי הכל זה היה רעיון שלך).

אני לא חושבת שהצלחת הנישואין היא פונקציה של הזמן ביחד אבל לפחות ריב אחד אתה חייב לעבור איתה. בריבים יוצאים כל הרגושת המודחקים, כל הדברים הקטנים שעיצבנו אותה אצלך אבל לא במסגרת של ריב היא לא הייתה אומרת אותם.חוץ מזה לך תדע אולי כשתריבו תגלה שיש לה התקפות זעם שהופכות אותה לרוצחת סדרתית..

זה נכון שכל יום מגלים משהו חדש על בן הזוג, אבל זה נכון לכל שנה ביחד.. גם לשנה ה-20, זה אומר שתחכו 20 שנה לפני שתתחנו? לדעתי הזמן הקצר שלכם ביחד הוא לא זה שצריך להרתיע אותך מלהתחתן- העובדה שאתם לא רבים, החוסר וודאות והעובדה שהתחלת את ההודעה בסיפור על חברתך הקודמת- כל אלה דווקא כן.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
בקיצור - אי אפשר לדעת...

לפעמים - יספיקו 3 חודשים, לפעמים גם לא 20 שנים :cry:.

אני אומר (לא יכול לתת לך כמובן אחריות) - לך עם הלב שלך.

בטח שאי אפשר לדעת. החיים משתנים ומשנים ואנשים משתנים. שומדבר לא חתום ושומדבר לא נשאר כפי שהיה. "לך עם הלב" זו עצה לא חכמה למישהו שעדיין מאוהב בחברה הקודמת שלו ומתחתן בריבאונד... לדוגמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...