Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם Seat ibiza קשורה לגרמניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הפולו מיוצרת בספרד.

דודה שלי קנתה פולו חדשה לפני שנה וחצי ורשום לה ברשיון "פולקסוואגן ספרד"

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג) עניין אותי נושא זה גם בגלל שכן אני לא מעוניין ברכישת רכב גרמני ובנוסף סתם לדעת,כי היה זכור לי שסיאט זה ספרדי אך

קראתי שזה מקבוצת פולגסוון. בגלל זה.

תודה רבה

לידיעתך, האיטלקים והיפנים היו שותפי פעולה של הגרמנים. ככה שגם לא מומלץ לקנות רכבים תוצרת חברות ממדינות אלה.

באשר לצרפתים/שבדים, אני לא חושב שצריך לתמוך בגישות האנטי-ישראליות שלהם ע"י קניית רכבים ממותגים המזוהים עם מדינות אלו (וולבו, סאאב, פז'ו, סיטרואן, ורנן).

גם הקוריאנים אינם תלית שכולה תכלת, ואל תשכח שבזמן מלחמת העולם השנייה ארה"ב סירבה להכניס לתחומה יהודים שברחו מאירופה.

אם חס וחלילה חשבת לקנות לאדה, ארצה לרענן את זכרונך בעשרות הפוגרומים שבוצעו ביהודי רוסיה הרבה לפני עליית המפלגה הנאצית לשלטון בגרמניה.

בקיצור, קנה סוסיתא. תרום לכלכלה הישראלית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עם הגישה הילדותית שלו, אולי כדאי להזכיר לו שכל מותגי החלום שהוא כנראה חולם שיהיו לו בעתיד, כמו בוגאטי, פורשה, למבורגיני, בנטלי, רולס רויס ומייבאך בעצם גרמניים, חוץ מלמבורגיני כנראה, שנולדה איטלקית והפכה לפולקסווגנית.

ע"פ הזכור לי גם יפן חטפה שתי פצצות גרעיניות במתנה מארה"ב, אז אולי היפנים שווי ערך לגרמנים ? בלי היפנים הגרמנים לא היו מצליחים כמו שהצליחו במלחמה. אז יאללה, מחרימים את כל מותגי הרכב היפנים.

אגב, אל תקנו רנו, הם נכנעו לחרם הערבי והחרימו אותנו בתקופתם :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מוסיף לגבי רנו- חלק ממשאיות הגאזים ששימשו את הנאצים הייתה מתוצרת רנו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הוא רק אמר שהוא לא רוצה אוטו גרמני, לא אמר למה

אולי זה בגלל מוסכים, אולי זה בגלל עיצוב, אולי זה בגלל מה שהמכוניות האלה משדרות אולי זה בגלל התנסות עם שירות לא מוצלח.

לי זה לא היה ברור שזה דווקא בגלל ההיסטוריה המשותפת והבעיתית שלנו.

אני גם לא כל כך מתלהב ממכוניות גרמניות ומסיאט, וזה ממש לא בגלל סיבות היסטוריות, אלא בגלל סיבות "מוטוריות".

לדעתי זה זכותו של כל אחד לבחור ביצרן מועדף זה או אחר מכל טעם שהוא.

מה שהוא לא יוכל לבחור זה גיר ידני :D

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה רבה.

גם לאנשים הבוגרים בפורום זה,וגם לכאלה שבאים "לרדת" על אנשים.

ואולי זה רק דרך מחשב,אבל אפשר לומר הרבה דברים בלי לפגוע באנשים.

וגם אם זה קשור להיסטוריה או לא,למה לזלזל בדעה של בן אדם ?

ולסיכום,סתם עניין אותי ותראו לאן גררתם את זה.

אפשר לנעול.

נראה לי שקיבלתי תשובה

תודה רבה!

פורסם
לחלוטין צודק. הלגלוג בכל הנוגע לרצונו של אדם להמנע מתוצרת גרמנית, מעידים יותר מכל על נמיכותו הערכית והמוסרית של המלגלג.

אני אתרגם - מי שיורד עליו, זבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למה אכפת לכם ?

הוא לא רוצה רכב גרמני וזהו!

לכו תדברו עם פסיכולוג על הרצון שלכם לריב עם כל אחד,חבורת חולי נפש.

פורסם

סקרנות.

אם תשאל אותי למה אני לא רוצה רכב קוריאני או צרפתי, אני יכול לתת לך 10 סיבות שלופות מהמותן.

שאל אותי לגבי רכב גרמני ואוכל לתת לך רק 3 סיבות, שאף אחת מהן לא אידיאולוגית.

פורסם

אני נוהג להתנייד באופניים ממונעות שמיוצרות במפעל משפחתי קטן באי קוסרה שבמדינת מיקרונזיה, המדינה היחידה שאף פעם לא עשתה לנו שום דבר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אולי כדאי להזכיר לו שכל מותגי החלום שהוא כנראה חולם שיהיו לו בעתיד, כמו בוגאטי, פורשה, למבורגיני, בנטלי, רולס רויס ומייבאך בעצם גרמניים, חוץ מלמבורגיני כנראה, שנולדה איטלקית והפכה לפולקסווגנית.

בוגאטי לא גרמניה במקורה - היא נולדה בצרפת ונרכשה ע" פולקסווגן רק בשנות ה90.

בנטלי ורולס-רויס גם אינן גרמניות - שתיהן בריטיות אשר עשו חיל במשך עשרות שנים עד שהגיעו למצב של פשיטת רגל.

אז VAG קנו את המפעלים של רולס-רויס ושכחו סעיף קטן שיקנה להם את הזכות להשתמש במותג רולס רויס.

BMW קפצו על המציאה וקנו רק את המותג. VAG רתחו, וקנו את המותג בנטלי כדי שיהיה להם עם מה להתחרות בפלח השוק הזה.

בתגובה לכניסתן הסוערת של שתי מתחרותיה הגרמניות לתחום האולטרא-פאר, החזירה מרצדס לחיים את המותג מייבאך.

ככה שבפועל, מכל המותגים שרשמת, רק 2 בעצם גרמניים במקורם - פורשה ומייבאך.

הוא רק אמר שהוא לא רוצה אוטו גרמני, לא אמר למה

אולי זה בגלל מוסכים, אולי זה בגלל עיצוב, אולי זה בגלל מה שהמכוניות האלה משדרות אולי זה בגלל התנסות עם שירות לא מוצלח.

לי זה לא היה ברור שזה דווקא בגלל ההיסטוריה המשותפת והבעיתית שלנו.

אני גם לא כל כך מתלהב ממכוניות גרמניות ומסיאט, וזה ממש לא בגלל סיבות היסטוריות, אלא בגלל סיבות "מוטוריות".

לדעתי זה זכותו של כל אחד לבחור ביצרן מועדף זה או אחר מכל טעם שהוא.

יואב

התיאור שלך למקרה היה יכול להיות נכון במידה והוא היה מציין שהוא לא רוצה רכב של פולקסווגן. שהוא לא רוצה רכב של BMW או רכב של מרצדס או מתוצרת אופל.

האמת? לגיטימי. מבין את זה. יש מותגי רכב שאם לא היו משלמים לי בעבור זה - לא הייתי נוהג בהם.

אבל לפסול את כל כלי הרכב שהינם תוצרת מדינה מסויימת ולרבות מותגים זרים אשר נמצאים בבעלות חברה מאותה מדינה - לזה יכולה להיות רק סיבה אחת.

ולאור סיבה זו, כתבתי את הודעתי הקודמת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אענה לכם.

כן,אני רוצה להימנע מלרכוש רכב גרמני,בא לי.

אני שמח שנשארו עוד אנשים טובים שלא צוחקים עלי,לא כולם רעים מסתבר.

יש מספיק כלי רכב בעולם {גם מפוארים!} שלא חייבים להירכש ע"י גרמניה.

אפשר לנעול נושא זה.

תודה לכל מי שענה,בעיקר לאנשים שלא זלזלו.

תודה

• תוכן חדש...