Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות 9855. יועיל כבודו לומר לנו איזה מערכת מותקנת לו ברכב.

כי אם יש לך 4 רמקולים מקוריים של הרכב, אני יכול להמליץ לך על דגם של אלפיין + MP3 ב700 ש"ח חדש + אחריות והתקנה. ולסגור ת'באסטה. ממש אין טעם להשקיע יותר.

פורסם

ברגע זה אמרת דברים נכונים לגבי הרדיו דיסק, באמת שעכשיו יש לי רמקולים מקוריים אבל אני מתכנן בחודש וחצי - חודשיים

הקרובים לעשות שינוי דרסטי במערכת.

בכוונתי להביא:

1. מגבר של zapco אני עדיין לא יודע אם אני יביא 2 ערוצים (דגם: 2100 - נותן 125 rms לערוץ. בגישור נותן 400) או 4 ערוצים (דגם: 4100 - נותן 100 rms לערוץ. בגישור נותן 300) אבל אני יביא מגבר של zapco בטוח.

2. קומפוננטים של focal k2p 100 watt rms.

3. אפשרי ותלוי באיזה מגבר אני יביא אבל אולי אני יביא גם קומפוננטים של focal לדלתות האחרויות.

אם אני יביא מגבר של 4 ערוצים אז בשלב יותר מאוחר שיהיה לי כסף אני ישים גם שם קומפוננט של focal לא משהו רציני 50 rms יספיק לי מאוד מאחורה.

4. מונובלוק עוד לא חשבתי איזה אבל אני לא יביא משהו רציני (לא בטוח) יכול בסוף להיות אני יקנה שני מגברים של zapco ואת המגבר של ה 2 ערוצים אני ישתמש בו כמונו בלוק הוא נותן 400 rms בגישור 4 אוהם.

5. סאב עדיין לא חשבתי על סאב עוד לא השקעתי בזה מחשבה אתם יכולים לתת לי בבקשה עצות על סאב SQ טוב.. או שילוב של SQ אם SPL אני לא בטוח אבל קוראים לזה SQL???

אם אפשר המצלות/דעות על המערכת? יעזור לי מאוד. באמת שאני מעריץ את הפורום הזה אתם עוזרים לי מאוד.

שיהיה לכולנו חג שמח שנה טובה.:wink::-)

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

:multi:הקפצה קטנה.

תוכלו לתת לי איזה תגובה קטנה לגבי המערכת? אגב המצב ישתנה קצת.

המגבר הופך ל zapco 1000.4 וקומפוננטים השתנו ל 165 krxk2 יש להם 100 rms.

עכשיו נשאר לי עדיין הדילמה של הסאב.. וחסר לי דבר מאוד מאוד חשוב: כסף...

כרגע אני עובד כמו חמור כנראה עוד שבועיים ככה אני קונה את המגבר ורדיו דיסק וקבל.

אני מקווה עד סוף החודש או חודש הבא במשכורת הבאה לקנות סאב SOL ברמה גבוה (צריך המלצות) ואת הקומפוננטים.

תודה מראש לכל העוזרים/נותני הדעות לטוב ולרע...

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...