Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בפולו 16V 2000 שלי שהחלון הימיני עולה ממש ממש ממש לאט ולפני השימון ב WD40 של צד החלון הוא אפילו היה צריך עזרה עם היד כדי שיעלה.

האם יש מדריך איך לפרק את חיפוי הדלת על מנת שאוכל לשמן את המנוע או עצה אחרת לבעיה?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל בפולו כשהחלון עולה בצורה איטית שכזאת

זה מצביע על תקלה במנגנון ההרמה .

אחד הפלסטיקים המובילים של החלון (יש שניים) כנראה נשבר

והחלון נלחץ לצד אחד כנגד המסילה ולכן הוא בקושי עולה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מחזק את רון. בחלונות האלו לפעמים קורה שאחד המובילים נשבר, החלון עולה לאט בצורה לא ממש מורגשת ומגלים את הבעיה רק כשגם המוביל השני נשבר. אני מציע לך לטפל בזה לפני שהחלון יפול/יתקע לך ברגע הכי לא מתאים (זה תמיד קורה ככה).

פורסם

בכול מקרה אני ממליץ לך לנקות ולייבש את המסילות/גומיות מ-WD40 שריססת. במידה ולא תנקה את השמן, בעתיד לכלוך ואבק עלול להדבק לגומיות וזה יקשה על תפקוד השמשות וסתם מלכלך את השמשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחלה, אז נניח שאחד המרימים נשבר, אני יכול לתקן את זה לבד?

יש מצב לקבל הסבר בעיניין?

-איוניק 5 עלית

פורסם

היי, לא ציינת איזה דגם יש לך 6N1 או 6N2.

צירפתי לך הנחיות פירוק עבור דגם 6N2 דגם מנוע AFK.

במידה ואינך יודע איזה דגם של רכב יש ברשותך אנא ציין את קוד המנוע כפי שמופיע ברישיון הרכב.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מה שרון ואביב אמרו בהחלט נכון, אבל אני ממליץ להתחיל מלבדוק את מתג החלון.

בפולו 16V 6N1 שהיתה לי,החלון עלה לאט בגלל שהמתג נהיה מפוייח מבפנים.

ניקוי זריז של המתג והחלון חזר לעלות כרגיל.

שיטת בדיקה פשוטה: תחבר זמנית את מתג שמאל ותראה אם זה משתפר, המתגים קלים לפירוק וזה אותו קונקטור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיטת בדיקה פשוטה: תחבר זמנית את מתג שמאל ותראה אם זה משתפר, המתגים קלים לפירוק וזה אותו קונקטור.

פשוט למשוך את הכפתור החוצה?!

הכפתורים יושבים בתוך המסגרת פלסטיק הרגישה של הפולו, לא מזמן החלפתי אותה ואני לא רוצה לשבור אותה בטעות, יש המלצה איך לעשות את זה בלי לפגוע במסגרת?

מרק תודה, השאלה אחרי שאני מוריד את החיפוי מה לעשות אם זה לא הכפתור?

-איוניק 5 עלית

פורסם

אז ככה,

מניסיון רב עם הקנסולה הזו,

תפרק לאט ובזהירות את מסגרת שעליה מצויינים מהירויות המזגן,איור של החום וקור לבחירה במזגן(אני חושב שכבר הבנת איזה חלק,בחלקו התחתון הוא קצת מתעגל כלפי פנים.

הוא ניתן לשליפה מהירה .

עכשיו אתה רק צריך לפרק את המסגרת שבתוכה יושבים 2 כפתורי החלונות,

הוצא את המאפרה ממקומה, גשש בחלקו התחתון של איפה שהיתה המאפרה יש כמו קליפס כזה של מסגרת כפתורי החלונות שנתפס שם,נסה לשחרר אותו(משיכה עדינה כלפי מטה ואז הוצאה כלפי הגוף,שלך כמובן) ואז תגלה שהוא נשלף בקלות.

שאף אחד כאן לא יציע לך לנסות להוציא את הכפתור ממסגרתו בשליפה בלי לפרק כי הפלסטיקים האלה מאוד עדינים ונשברים בקלות,

הדרך שציינתי כאן היא הדרך הקלה והמהירה והפשוטה ביותר,חוסכת שברים מיותרים במסגרת העדינה הנ'ל(למרות שקצת חפרתי עם ההסבר) אם תצטרך עזרה טלפונית פנה אליי בה'פ אני יתן לך את המספר ידידי.

אגב גם אני רוצה קנסולה חדשה תוכל לעזור לי? (דוד בדרום או משהו?!?!):lol:

פורסם

ת'אכלס אני ממש חושש לפרק את המסגרת פלסטיק כי רק קניתי אותה והיא חדשה וכבר שפתחתי את המאפרה

בפעם הראשונה סדקתי אותה קלות.

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה רציני? מזה קנסולה ממרגרינה?

אמרתי שהיא עדינה אבל לא עד כדי כך, מוזר

שלי במצב יותר גרוע משלך (לא שלמה) ואני חופשי מוציא את כפתורי החלונות בלי לסדוק שום דבר ,

מאיפה קנית את הקנסולה?

פורסם

לצערי זה היה באימפולסיביות וקניתי במורשה במחיר מופקע של 1000 ש"ח

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...