Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עמי שלום רב !

התצרוכת שלך נהדרת פנסטית והייתי מעז ואומר בלתי סבירה.

אני מניח שתיבת ההלוכים ידנית?!

לפי החשבון שלי הרכב אוכל 1:4

ולא 1:6.

מדובר על 30 ליטר שנצרכו לאורך של 120 קילומטר, ולא 20 ליטר שנשארו כעת בטנק.

בברכה

צביקה

הרכב אכן ידני כמו שכבר ציינתי. צריכה בלתי סבירה? למה? סביר לחלוטין. (מוכן לנדב את הרכב לבדיקתך).

אם אמרנו למעלה כי חצי שעון מעיד על כ20 ליטר שירדו במיכל ושעון מראה ריק מעיד כי יש עוד כ10 ליטר במיכל. משמע שבזמן שהרכב גמע 120 ק"מ הוא צרך 20 ליטר. ומכאן שהוא עושה 1:6. ועדיין צריכה כזאת היא בהחלט מוגזמת.

ודרך אגב - זה אמיר (ולא עמי).

לילה טוב.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
נכון שהמד דלק לא מדוייק, אבל 120 קמ בחצי טנק זה נמוך מאד!!!

אצלי האוטו (אפלאוז 93 ידני קרבורטור) אינו חסכוני במיוחד - עושה בנסיעה עירונית צפופה עם מזגן כ7.5 קמ לליטר, ובמצב הזה, כשהמחוג בחצי זה לאחר שעשיתי 150-170 קמ...

שנה טובה,

אמיר שלום רב, ואיתך הסליחה על שיבוש השם!

שים לב מה כותב כרמל טוכמן על רכב זהה לשלך, אך הבדיקה נעשית על נסיעה עירונית צפופה, ועם מזגן כ7.5 ק"מ לליטר.

אם נניח שבטנק יש עוד שלושים ליטר, 170:20=8.5 שזה במקרה הטוב, ולטענתך בנסיעה בין עירונית הרכב צורך ב60אחוז פחות, הנתון אופטימי, אם כי חשוד.

לגבי העובדה ששני כלי הרכב של טוכמן(שעשה קרבורטור לפני כשנתיים ברכבו במכון קרבורטורים בחולון) ושל בעל הרכב שיצר איתי קשר, הם נתוני צריכה גבוהים אני מסכים איתך ללא כל ספק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אמיר שלום רב, ואיתך הסליחה על שיבוש השם!

שים לב מה כותב כרמל טוכמן על רכב זהה לשלך, אך הבדיקה נעשית על נסיעה עירונית צפופה, ועם מזגן כ7.5 ק"מ לליטר.

אם נניח שבטנק יש עוד שלושים ליטר, 170:20=8.5 שזה במקרה הטוב, ולטענתך בנסיעה בין עירונית הרכב צורך ב60אחוז פחות, הנתון אופטימי, אם כי חשוד.

לגבי העובדה ששני כלי הרכב של טוכמן(שעשה קרבורטור לפני כשנתיים ברכבו במכון קרבורטורים בחולון) ושל בעל הרכב שיצר איתי קשר, הם נתוני צריכה גבוהים אני מסכים איתך ללא כל ספק.

בברכה

צביקה

הי צביקה,

סחתיין על הזיכרון שלך...הלוואי עלי...

כל מה שאתה אומר נכון.

אני גם רוצה לציין ולחזק את מה שנאמר פה קודם לגבי נסיעה מחוץ לעיר- גם אצלי מחוץ לעיר הרכב הרבה הרבה יותר חסכוני. לא מדדתי, אבל התחושה שהוא עושה משהו כמו 14-15 ק"מ לליטר בנסיעה כזו.

שנה טובה,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

היום יצאתי בבוקר מהבית. הספידומטר עמד על כ-80 כ"מ מאז המילוי האחרון, ומד הדלק עמד הראה שנצרכה כבר כמות קרובה לרבע טנק.

חזרתי הביתה לאחר נסיעה של כ-95 ק"מ מחוץ לעיר עם מזגן. הספידומטר הראה 175 ק"מ מתחילת התדלוק, והמחוג עוד לא הגיע לחצי טנק. יש לפחות עוד 20 ק"מ לחצי טנק...

משמעו - מחוץ לעיר הרכב עושה הרבה הרבה יותר ק"מ לליטר!!!

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לאפלאוז מיכל דלק של 50 ליטר

מי גאון של אמא :-)

אם היית קורא את האשכול היית שם לב שבהודעה השניה רשמתי את התשובה הנכונה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...