Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום (שדה החיפוש חזר!) בנוגע לאזעקות אבל כל מה שמצאתי הם שירשורים דיי זקנים, הייתי שמח לעזרה בבחירת מערכת אזעקה.

הרכב הוא מרצדס C240 משנת 98 הכולל (כנראה) אימובילייזר במפתח.

אני מחפש מערכת אזעקה הכוללת:

1. גלאי נפח

2. ביפר (הבנתי ששלט האזעקה מתריע על ניסיון פריצה)

3. אפשרות להפעיל את האזעקה מרחוק (מהשלט)

4. עלוקה (האם מהווה חלק אינטגרלי מהאזעקה?)

הבנתי שמערכת אזעקה צריכה לכלול תמיכה באימובילייזר המובנה ברכב, האם זה נכון? אשמח לקבל גם המלצה למתקין מיקצועי באיזור המרכז כדי להמנע מבעיות לאחר ההתקנה.

פורסם

כמו שקודמי אמר לגבי MVP , אזעקה מצויינת רק שהמקבילה שלה LS 635 יותר מוצלחת ואוכל להמליץ עלייה בפה מלא כי היא מותקנת על הרכב שלי עם כמה אופציות כמו - פתיחת תא מטען מרחוק , התנעה מרחוק , הפעלת מזגן מרחוק , 2 ניתוקים או יותר .

ממליץ בחום

אגב...אני התקנתי אותה וחסכתי 600 ש"ח

בהצלחה

:-P הכי טוב בלי חתימה בינתיים :arrow:
פורסם

הבנתי שכרגע הבחירה היא בין LS 635 ל mvp 625

מחיפוש בפורום קראתי ששניהן סובלות מבעיות שונות, אפשר לקבל בבקשה פירוט מי מומלצת יותר?

אשמח לקבל שם של מתקין טוב.

פורסם

guard ls 625

לי יש את הביפר הזה ברכב והוא מצויין.

טווח קליטה ענק גם מהשלט לרכב וגם מהרכב לשלט. 200 מ' מהשלט לרכב ו 1.2 קמ מהרכב לשלט.

אמינה ללא תקלות. חזקה.

רק תשים כמה סוללות AAA ברכב בשביל השלט כי הן נוטות להיגמר תוך כמה חודשים וללא התרעה מוקדמת.

אבל חוץ מזה מערכת אזעקה מצויינת.

פורסם
...הרכב הוא מרצדס C240 משנת 98 הכולל (כנראה) אימובילייזר במפתח.

אני מחפש מערכת אזעקה הכוללת:

1. גלאי נפח

לכאורה פריט ברור וסטנדרטי לחלוטין, ואולם, אזעקות הביפר נוטות להגיע עם גלאי זעזועים, וגלאי הנפח הינו תוספת. שים לב לכך.

2. ביפר (הבנתי ששלט האזעקה מתריע על ניסיון פריצה)

- מתריע בתנאי שהאזעקה החלה לצפצף בפועל (אלא אם היא על מצב שקט)

3. אפשרות להפעיל את האזעקה מרחוק (מהשלט)

אפשרי.

4. עלוקה (האם מהווה חלק אינטגרלי מהאזעקה?)

לא, עלוקה אינה חלק מאזעקות מסוג זה, העלוקות שייכות לאימובילייזרים ויחידות לוחות מקשים קוד סודי כאלה ואחרים ומערכות מיגון ואיתור, גם לא בהכרח.

הבנתי שמערכת אזעקה צריכה לכלול תמיכה באימובילייזר המובנה ברכב, האם זה נכון?

לא חייב

........

תשובותי בכחול בגוף הציטוט.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לאזעקה יש ניתוק, ז"א אפשר בעזרת האזעקה ניתן לנתק סטרטר/משאבת דלק/הצתה וכד', ע"י ממסר ניתוק המגיע עם האזעקה.

לגבי התנעה מרחוק, צריך איזה חלק נוסף שמתחבר לאזעקה שאינו מגיע עם הערכה של MVP-625, אבל אפשרי לחבר.

התנעה מרחוק אינה אפשרית ללא הכנסת המפתח ופתיחס סוויץ, כי אם תניע את הרכב כשהמפתח לא בסוויץ, אז כשתסובב את ההגה הוא ינעל לך.. (לגבי נעילת ההגה זה מההסבר של דני זומרשטיין).

פורסם

אז ה guard ls 625 היא הבחירה. ד"א, אני לא זקוק להתנעה מרחוק של הרכב (למה זה טוב בכלל חוץ מחימום/קירור לפני שמגיעים לרכב?) אשמח לקבל המלצה על עלוקה טובה ושם של מתקין טוב באיזור המרכז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

קניתי מרצדס C240 2001 במצב מצויין ץאני זקוק לשלט/אמובילייזר נוסף. בחברה דורשים 1500שח .יש למישהוא מושג איפה אפשר להשיג את זה במחיר סביר יותר ? תודה שומר

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מרצדס C240 2001 במצב מצויין ץאני זקוק לשלט/אמובילייזר נוסף. בחברה דורשים 1500שח .יש למישהוא מושג איפה אפשר להשיג את זה במחיר סביר יותר ? תודה שומר

עומר נסה לברר בפאר המנעולים גם אם לא תיהיה להם היכולת לעזור לך הם יאמרו לך איך ואיפה כן ניתן לעשות.

• תוכן חדש...