Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של 35000 ש"ח ועד 40000 ש"ח הרכב צריך להיות ביטיחותי ( יש לי ילדה בת 8 חודשים ) עלות אחזקה נמוכה כלומר אמין ואם צריך לראות מוסך שהטיפולים יהיו זולים.

כמו כן אני מעדיף רכב עם תא מטען שאפשר להכניס עגלת תינוקות בקלות.

תודה רונן

פורסם

בוא תתאים את הציפיות לתקציב ולעתיד. אוטו בן 7-9 שנים, זול באחזקה, אמין, בטיחותי (שקלל סדר עדיפויות) - אמממ... אולי בחנות צעצועים? בשנתון כזה הכי קובע זה מצבו הפרטני של הרכב בו תבחר : אחזקה, תאונות, וכל מה שקשור בבדיקת אוטו.

לדעתי לך רק על 5 דלתות או סטיישן. אחרי העגלה יגיעו אופניים (זה עוד שנה וחצי..), ואולי עגלה ואופניים?

הכי בטיחותית בליגה שבקשת זו רנו סניק. אם תמצא אחת מ-2001-2 שמורה ומטופלת - הרווחת אחלה אוטו למשפחה וכייף להורים. אוטו במצב טוב לא צריך יותר מידי טיפולים (כל 30000) ובעיות מזדמנות אפשר לפתור במוסך אמין וטוב שאינו מורשה.

גם מזדה 3 סטיישן תוכל להתאים. דע שתצטרך הרבה זמן למצוא משהו טוב מהדגמים האלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לך על אלמרה פרפקט 2002/4 אמינות מוחלטת, ותא מטען די גדול....

לי יש אחת, ואני לא זוכר איך קוראים למוסכניק שלי :-D

לא סגור אם תוכל לדחוף פנימה את העגלה.

בהצלחה...

• תוכן חדש...